De 7 rikeste bodybuilderne i verden

Diverse02.12.2018Joachim Marhaug0

Disse 7 menneskene har blitt styrtrike på grunn av sin karriere i bodybuilding.

De 7 menneskene vi ramser opp her har gjort bodybuilding og trening til en heltidsjobb og det er noe som de har høstet godt av. På grunn av sin popularitet har det også fått ringvirkninger og de har startet andre forretninger og karrierer.

# 7. Mike O'Hearn: $ 2,5 millioner
Mike O'Hearn er en tidligere profesjonell bodybuilder som har en nettoverdi på $ 2,5 millioner dollar. Selv om han kom fra en beskjeden start har Mike vært i rampelyset i over 20 år. Han har vært på over fem hundre magasincover og har vunnet 4 x Mr. Universe titler. Sammen med Arnold Schwarzenegger ble Mike stemt som en av de 12 beste fysikkene i sin tid av treningsindustrien.

# 6. Dorian Yates: $ 4 millioner
90-tallet var en flott tid for bodybuilding som gav ikoner som Dorian Yates. Han er en av de mest berømte Mr. Olympia-mesteren gjennom tidende. Denne engelske tidligere profesjonelle bodybuilderen vant Mr. Olympia tittelen 6 ganger på rad, med tittelen fra 1992 til 1997 og tjente en inntekt på $ 600 000 dollar i løpet av den tiden. Totalt har Dorian en nettoverdi på fire millioner dollar.

# 5. Phil Heath: $ 5 millioner
Med 7 Mr. Olympia-titler totalt har Phil "The Gift" Heath tjent $ 700 000 dollar de siste tre årene som innehaver av tittelen. Startet i 2003 som en lett heavyweight-mester og i 2008 var han allerede på topp 3 på Olympia-scenen. Han vant til slutt en banebrytende 7 x Mr. Olympia titler noe som betyr at han er bundet med Arnold Schwarzenegger og det setter ham rett bak Lee Haney og Ronnie Coleman som har 8 seire hver. Han har dukket opp på hundrevis av magasinomslag og har utgitt fire trenings DVD'er. I dag er han verdt rundt fem millioner dollar.

# 4. Ronnie Coleman: $ 10 millioner
Ronnie Coleman er en av de største stjernene i kroppsbygningens historie og man kan fritt si at med Schwarzenegger til side er han den mest kjente kroppsbyggeren i dag. Med 8 x Mr. Olympia titler på rad har Coleman opplevd alle fordelene ved å være i rampelyset og samlet en nettoverdi på $ 10 millioner dollar gjennom årene. Bortsett fra hans mange seiere er han kjent for sin vanvittige løftestil og ordforråd samt sin fantastiske arbeidsmoral. Med andre ord jobbet han hardt og fikk det han virkelig fortjente!

# 3. Jay Cutler: $ 30 millioner
På tredje plass har vi Ronnie Colemans evige rival, Jay Cutler. Dessverre for Cutler var han en topp kroppsbygger i tiden der Coleman dominerte, noe som medførte at han ofte var innehaveren av andreplassen. Likevel har han vunnet Mr. Olympia-konkurransen totalt 4 ganger. Og når det gjelder økonomi og forretninger er han en av de smartere. Han utviklet sin egen stil med personlig merkevarebygging og fortsatte å bli en vellykket forretningsmann med sitt eget populære merke. Som den tredje rikeste kroppsbyggeren i verden har Cutler en nettoverdi på $ 30 millioner.

# 2. Rich Gaspari: $ 90 millioner
Rich "The Dragon Slayer" Gaspari er en pensjonert kroppsbygger som har bygget en god karriere for seg selv etter å ha bestemt seg for at det var på tide å legge vektene på hylla. Og du har kanskje ikke hørt om ham, men vi vedder på at du har sett eller til og med kjøpt hans kosttilskudd. Gasparis beste vinner regnes som hans IFBB Mr. Olympia-runner-up i 1986, 1987 og 1988. Til slutt startet han sin egen linje av kosttilskudd kalt Gaspari Nutrition. Det har hatt stor suksess. Han ble gitt Muscle Beach Hall of Fame-prisen i 2011 og Arnold Classic Lifetime Achievement Award i 2013.

#1. Arnold Schwarzenegger: $ 400 millioner
Selvfølgelig er den ultimate nummer én på denne listen The Austrian Oak, Arnold Schwarzenegger! Årtier etter å ha gått tilbake fra bodybuilding er Terminator-stjernen og tidligere guvernør i California fortsatt på toppen av spillet. Hans historie er fortsatt en inspirasjon til mange håpefulle kroppsbyggere rundt om i verden. Bortsett fra bodybuilding og politikk (som om det ikke var nok) hadde han også en god skuespiller karriere som gjorde ham søkkrik. Hittil har han samlet $ 400 millioner dollar i nettoverdi.


Den lovende sørafrikanske kroppsbyggeren Sifiso Lungelo Thabathe så ut til å ha en lys fremtid foran seg.
La oss finne det ut.
Oliver Richters strekker seg hele 218,4 cm opp i været.

Bodybuildere med kostymer

Trening20.08.2015120

I andre forbund tillater de kostymer i friprogrammet. Sjekk ut disse!
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!