Mannen slo opp etter at hun ble lam - nå trener hun for fullt

Intervju03.02.2019Joachim Pedersen0

Etter at Kelly ble lam besluttet ektemannen hennes gjennom 14 år å gjøre det slutt etter 4 dager.

Riona Kelly var bare 37 år gammel da hun ble lam fra livet og ned etter ryggmargsinfarkt. Legene var veldig pessimistiske og sa at hun aldri ville kunne gå igjen. På toppen av alt, besluttet Kellys ektemann, som hun har vært sammen med i 14 år, å forlate henne og deres fire barn etter bare fem dager på sykehuset.

Hvis noen hadde gitt meg valget ville jeg ha avsluttet livet mitt. Jeg ville ikke leve lenger, sa Kelly. De som stilte opp bare venner og sykehuspersonell som fikk henne gjennom denne tragiske tiden.

- Det var på den tiden jeg trengte mannen min aller mest. Når jeg ser tilbake på var jeg i et elendig ekteskap, men vi hadde bygget et liv sammen, fått fire flotte barn og hadde mye ansvar.

 

Kelly forklarte at hun måtte lære seg å bruke rullestol og fortsette livet sitt som en mor var vanskelig. Men hennes historie var i ferd med å endres etter at hun møtte treneren og tidligere Rugby League spiller Keith Mason.

Hun var fast bestemt på å motbevise legene og fortsatte med sin fysiske rehabilitering.

- Ingen personlige trenere ville jobbe med meg, men noen anbefalte at Keith gjorde litt på fritiden. Det var slik jeg endte med å trene med Keith, sier hun.

Og det viste seg å være det beste valget hun har tatt. For nå har hun lært stå, ta sine første skritt og til og med gå i trapper igjen.

- Jeg trenger bare rullestolen over lange avstander, men hjemmet mitt har ikke blitt tilpasset rullestol så jeg prøver ikke å bruke den. Når jeg ser tilbake på det jeg gikk gjennom så var faktisk dette det beste som noen gang kunne hendt meg. Jeg er nå tilbake i treningsstudioet og med Keiths hjelp blir jeg bedre og sterkere enn noensinne, smiler Kelly.


Keith og Kelly.

Og ikke nok med det. For Keith har ikke bare hjulpet henne med opptrening. Han har også blitt den nye kjæresten hennes. Kelly har også startet veldedighet Go Pink som fokuserer på fitness og ernæring, spesielt for de med fysiske funksjonshemminger. Paret fungerer også som ambassadører for ulike andre funksjonshemmede-relaterte veldedighetsorganisasjoner som Para-dance og Wakefield Trinity Physical Disabilities Rugby League.

Det beste som Keith brakte til sinnet hennes er forståelsen for at evnene er virkelig ubegrensede.

- Han har vist meg at jeg kan fortsette å gjøre hva jeg vil gjøre. Vil du bli modell - så kan du klare det! Vil du starte eget firma - så klarer du det! Alt som jeg har sagt jeg vil gjøre - gjør jeg, avslutter Kelly.

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Se fitnessreisen til denne spreke 73-åringen
Nå har hun operert vekk den overflødige huden. Se hvordan hun ser ut nå!
Går Eddie Hall fra strongman til bodybuilding?

Gikk ned 45 kg på 1 år

Diverse10.10.2018356

Sjekk denne forvanldingen. Se video!
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!