Mike Tyson tilbøy 100.000 kr til dyrepasseren for å slåss med en gorilla

Diverse09.03.2019Joachim Pedersen0

Mike Tyson kunne fått grisejuling den gangen han ville banke opp en gorilla.

Den angivelige dyreelskeren som er beryktede for å holde eksotiske kjæledyr inkludert tigre og de mindre glamorøse duene i pallasset sitt hjemme i USA. Men en gang så ønsket han slå til en gorilla så mye at han var villig til å betale for det tilsynelatende privilegiet.

Heldigvis nektet dyrepasseren Mike Tysons forsøk på bestikkelse. Dette skjedde på 80-tallet når Mike Tyson var på sitt beste og hadde en stor rikdom. Og da Tyson var i 20-årene var han litt ekstravagant og stor i kjeften.

Til The Sun sier han: Jeg var sammen med Robin og betalte en dyrepark for å få en privat visning. Da vi kom til gorillaburet var det en stor Silverback gorilla der som stod og mobbet alle de andre gorillaene. Jeg likte det så dårlig! Gorillaene var kraftige, men øynene deres var som et uskyldig spedbarn. Jeg tilbød dyrepasseren100.000 kr for å åpne buret og gi den gorillaen en på nesa! Han nektet og heldigvis for Tyson. For hadde han blitt sluppet inn i det buret hadde han ikke hatt en sjanse mot en gorilla. Og hadde han klart og fått et treff så måtte han slå gorillaen knockout for og ikke få skikkelig grisebank etterpå. Men på den tiden trodde Mike Tyson at han var uovervinnelig og mesteren over alle mestere. Du kan lese mer om hans mentale opptrening her. Han var så høy på seg selv og var sikkert den gangen dønn seriøs - men kan vel i ettertid prise seg lykkelig over at dyrepasseren nektet.

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

"Iron" Mike Tyson sine knockouts

Diverse11.06.2015138

Se video av høydepunktene til Mike Tysons boksekarriere.
Er man bare stor og muskuløs betyr ikke alltid det at man klarer å ta hvem som helst.
Jason Walt er bare 10 år gammel og er mester i både boksing og gymnastikk.
Den nye regjeringen åpner for at proffboksing skal bli lovlig i Norge.

"Iron" Mike Tyson sine knockouts

Diverse11.06.2015138

Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

Effektiv beintrening

Trening30.07.202069

Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.
Disse kraftplantene og grønnsakene har mest proteiner i seg.
Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?