Dette er årets mat- og drikkenyheter nå

Kosthold21.03.2019Fride Skjønsberg0

Det er duket for årets store nyhetsslipp.

Blant nyhetene finner du nye typer vegetar alternativer, proteinpulver, frossenpizza og biffsnadder.

Her får du en oversikt over nyheter som blir å finne i butikkene fra uke 8: 

BAMA 

Bama gruppen kommer med en helt ny serie «dryss på», som består av et spennende utvalg av produkter til å toppe salater og andre matretter. I tillegg lanseres det vegetariske ferdiglagde matretter og produkter.

Dryss på
G&F «Dryss på» serien består av et spennende utvalg av produkter til å toppe salater, smoothie bowls, yoghurten, havregrøten, supper og andre matretter. De kan også nytes som sunn snacks. Knasende topping på salat, smoothie bowl eller middagsretten kan raskt og enkelt gi det lille ekstra for en komplett matopplevelse. Salgskonseptet går på tvers med andre komplementære produkter i F/G avdelingen, f.eks. ferskforedlede salater og grønnsaksmikser. Ved å kombinere produktene blir det enkelt å velge enkle, komplette og sunne måltidsløsninger.

VegMe Pasta Vegonese
Den italienske hverdagsfavoritten i ny 100 % plantebasert utgave, servert med glutenfri pasta. Raskt, sunt og enkelt. 100% vegan (melkefri, eggfri) og glutenfri. VegMe deig i en smaksrik tomatsaus med urter, servert med gluten- og eggfri pasta.Varmes i mikro, kan spises rett fra begeret. Lavt kalori- og fettinnhold.

VegMe Thaigryte
Smaksrik gryte med grønnsaker og orientalske smaker av curry og kokos i ny 100 % plantebasert utgave. Raskt, sunt og enkelt. 100% vegan (melkefri, eggfri) og glutenfriVegMe Pulled i en herlig grytesaus med kokosmelk og rød curry, der søtt og salt møtes i en perfekt kombinasjon av mildt og sterkt. Servert med Jasmin-ris.

Vegme Vegodeig formbar
Saftig og smakfull formbar vegodeig som kan krydres og formes til akkurat det du vil! 100% vegan (melkefri, eggfri) og glutenfri. Fersk og formbar deig. Krydre/smaksett etter ønske, formes til boller, burger eller noe annet - du bestemmer!
Inneholder mye protein og fiber.

Vegme BBQ-burger
Saftig burger med herlig BBQ-smak, raskt og enkelt på grill eller i panne.100% vegan (melkefri, eggfri) og glutenfri. Ekstra saftig med deilig BBQ-smak. Kan grilles eller stekes. Inneholder 13 g protein pr 100 g.

UNIL 

Tynn pizzabunn på Italiensk vis
Pizzaserien utvides med en tynn og sprø rund bunn, laget på italiensk vis.

Eldorado - Kreolsk kyllingsalat
Eldorado utvider sin populære salatserie. Vinterens nyhet inneholder blant annet kylling, mais og chili og den kommer i et nett lite beger som er hyggelig å sette på bordet.

Eldorado - Yoghurtdressinger
To spennende yoghurtdressinger fra Eldorado - Fruity chili og Cæsar.Ferske dressing som inneholder 68 % yoghurt. Fruity chili er en fruktig dressing med litt sting som anbefales spesielt til kylling og fisk. Cæsar er en klassisk dressing til kylling.

Eldorado - Sitronmajones
En klassisk sitronmajones i beger som passer ypperlig til deilig sjømat. Fiskemannen Varmrøkt krydderlaks
Nå lanserer vi en varmrøkt laks som passer utmerket på brødskiva, i pastaretter og i salater.

Fiskemannen Tunfisk steaks 2-pk
Tunfisken er tilbake i frysedisken - nå som 2-pk. Saftige og smakfulle tunfisk steaks med lavt fettinnhold og rik på protein. Tines og stekes på grillen på høy varme i ca 1 minutt på hver side. Raskt, enkelt og kjempe godt! Fisken er MSC-sertifisert.

Fiskemannen Marinert laksefilet med skinn
Pepper og sitronmarinert laksefilet uten skinn. Pakningen er praktisk - fire laksefileter er pakket i en lenke.
Fiskemannen Laksefilet er å finne i frysedisken.

Årets skreiburger er i butikk!
Glutenfri og uten tilsatt melk

Pizza Serrano
Folkets Serrano er en italiensk pizza rik på smak. Pizzaen er toppet med mozzarella, ruccola og tomatsaus laget av solmodne tomater dyrket ved Middelhavet. Serranoskinken følger med i egen pakning slik at den kan legges på før eller etter steking. Pizzaen er produsert i Modena i Nord-Italia, en provins kjent for sin rike matkultur. Deigen er hevet naturlig i 24 timer, strukket for hånd og stekt på tradisjonell italiensk måte i vedfyrt stekeovn. Bruk av ved fra bøk og eik gir en unik aroma. 

REMA 1000

REMA 1000 ønsker å gjøre det enkelt for kundene å handle økologiske varer til bare lave priser. Derfor lanserer de nå flere spennende økologiske nyheter.

Kolonihagen kommer nå med økologisk kaffe fra Etiopia - en delikat kaffe som er svært lettdrikkelig. Fra Kolonihagen vil du også finne Indian Tonic og Ingefærøl i hyllene.

I Clipper-serien kommer to friske tilskudd: Wild berry og summer berry - begge økologiske teer.
LevVel- serien lanserer økologisk yoghurt i klemmepose.
Du kan velge mellom smak av tropisk frukt og frukt og bær i klemmeposer det er enkelt å spise av - uten å søle.Smoothie fra Bendit
Smoothie er både sunt og godt - nå lanseres en vitaminbombe fra Bendit med mest smak av granateple og solbær. Perfekt mellommåltid på farta!

Immune aid og Stay sharp. For en oppkvikker i hverdagen lanserer de også to nye typer brusetabletter.

BodyLab
Proteiner er kroppens byggeklosser og nå kommer en helt nye serie fra BodyLab - kun i REMA 1000. I serien finner du proteinbarer med smaker som Insanely crunchy, ridiculously tasty og madly delicious - alle med høyt proteininnhold. I tillegg finner du proteinpulver til shakes med smak av sjokolade og vaffel- og pannekakemiks for den proteinglade - selvsagt til bare lave priser.

Bondens chips med nye smaker
Bondens chips er en favoritt til helgekosen. Nå lanseres tre spennende nye smaker til bare lave priser: cheddar og løk, chili og smak av rømme og smak av ramsløk. I tillegg kommer to smaksrike dip-er med klassisk smak og chili og lime.

Q-meieriene

Nytt år betyr produktnyheter og i midten av februar ruller Q-Meieriene ut nyvinninger i butikk. Sentralt står ønsket om å utfordre i yoghurthyllene og skape mer variasjon innen iskaffe.
Iskaffe, nye yoghurtsmaker, hel melk på store kartonger og Skyr® med müsli er først ut i år og meieriet kan takke lojale Q-forbrukere for at hele 11 nye varelinjer straks er på plass i landets butikker.

Iskaffe
Laktosefrie Q Iskaffe kommer i to smaker: klassikeren Latte og den unike smaken Salt karamell. Begge på 250ml flaske som kan pantes. En leskende iskaffe med god smak av klassisk latte, men med redusert sukkerinnhold - helt uten å gå på kompromiss med smak.
Perfekt på farten, på lesesalen eller når du trenger en iskald og smakfull oppkvikker!

Skyr®
-Din Skyr® kirsebær og vanilje - den nye limited edition! 
-Skyr® skogsbær (ny smak) en ny smak er skapt i skyrfamilien. 
-Skyr® blåbær og Skyr® jordbær og rabarbra relanseres med en helt ny musli.
Skyr er fettfri, proteinrik, uten tilsatt sukker og er laktoseredusert. Perfekt til frokost, før trening, etter trening, til kos og til kvelds.

Yoghurt
Q - Fysen på noe digg?
Den nye yoghurten Q-fysen på noe digg lanseres med to spennende smaker.
- Q Cookies og Vanilla er en deilig vaniljeyoghurt med topping bestående av crumble og sjokolade. er en fristende jordbær- og rabarbrayoghurt med topping av hvit sjokolade og tørkede jordbærbiter - og selvfølgelig også crumble, forteller Aasheim.

-Q lanserer også skogsbærsmak på 800g yoghurtpose, en smak som er blitt veldig populær de siste årene. Derfor har de også valgt å innføre denne smaken på Skyr® 175g beger samtidig.

Annet
1,75l Q Hel melk. Eneste store kartong i Norge med 4% fett. I tillegg finnes det også nå:
Liten pose vaniljeyoghurt.

HAUGEN-GRUPPEN

Haugen-gruppen kan friste med en rekke nye TE fra Twinings, nøttesmør fra Green Choise, Olivenoljer i mange ulike varianter, meksikansk tilbehør til fredags taco´n , Indisk tilbehør til tandoori aften og mye mye mer.

Twinings Green Tea Collection
En samling av 5 forskjellige grønne teer fra Twinings. Pakken består av:
Sitron, Earl Grey, Jasmin, Mint og en ren grønn te.

Twinings Classic Teas Collection
En samling av 5 klassiske teer fra Twinings. Pakken består av bestselgere og nye smaker.
Smakene inkluderer: Lady Grey, Earl Grey, English Breakfast, Prince of Wales og Darjeeling.

Twinings Infuso Collection
En samling av 5 koffeinfrie urteteer fra Twinings. Pakken består av: Camomile, Honey og Vanilla, Raspberry & Pomegranate, Lemon & Ginger, Rooibos, Strawberry & Vanilla, og Lemon, Rosehip & Hibiscus.

Twinings Infuso Rooibos, Strawberry&Vanilla
En urtete med smak av søte jordbær og rike toner av vanilje, kombinert med forfriskende smak av rooibos. 100% naturlige ingredienser. Koffeinfri.

Twinings Infuso Rooibos Ginger & Mint
Urtete med smak av krydder fra ingefær og sødme og friskhet fra mint. Laget på base av rooibos-busken som gir en nydelig kobberfarge. 100% naturlige ingredienser. Koffeinfri.

Green Choice Peanut Butter Agave
Green Choice Peanut Butter Agave har fortsatt 93% peanøtter, men en litt rundere smak i tillegg til å ha mykere konsistens som gjør det lettere å bruke. Kan brukes som pålegg, i dipper og baking.

Green Choice Almond Butter
Green Choice Almond Butter er laget av 100% blansjerte mandler!
Dette gir hele 21,4 g PROTEIN pr 100g. Kan brukes som pålegg, i dipper og baking eksempelvis.

Monini Classico Olio Extra Vergine di Oliva
Italias mest solgte olivenolje, nå i praktisk 450ml squeezflaske med en unik doseringskork som gir full kontroll uten søl.

OEP Tortilla Bowls Chips
Nye Old El Paso Tortilla Bowls har en unik form som passer perfekt til dipping, så vel som til nachos, småretter og forretter. Tortilla Bowls er glutenfri og har en mild smak av havsalt.

OEP Tortilla Glutenfri
Glutenfri tortillaer laget av en spennende miks av mais, tapioka og quinoa. Tortillaene har en fantastisk smak og myk konsistens som gir det perfekte mexicanske måltidet - helt glutenfritt.

OEP Mexicana Chicken Tinga Seasoningmix
Old El Paso Chicken Tinga er en ny kryddermix under Mexicana Street Market serien. Chicken Tinga er en autentisk Mexicansk street food smak fra Puebla regionen i Mexico. Kryddermixen er laget av tomater, løk, hvitløk, chipotle og chili, og utgjør en av de mest populære smakene fra det mexicanske kjøkkenet.

Patak's Naanbrød Original mini
Originale naanbrød i ministørrelse. Passer perfekt som tilbehør i alle indiske måltider.

Go-Tan Øko Hvetenudler fullkorn
Smaksrike nudler med høy næringsverdi. Naturlig høyt innhold av fiber. Naturlig høyt innhold av protein.

Blue Dragon Woksauce Oyster Spring Onion
Ferdig woksaus som tilsettes etter at kjøtt og grønnsaker er woket. Østerssaus er en av de viktigste ingredienser i matlaging, her smaksatt med vårløk.

Blue Dragon Woksauce Black Pepper
Ferdig woksaus med smak av sort pepper som tilsettes etter at kjøtt og grønnsaker er woket.

Blue Dragon Wok sauce Coco Lime
Ferdig woksaus med smak av kokosnøtt og lime som tilsettes etter at kjøtt og grønnsaker er woket.

Blue Dragon Wok sauce Teriyaki
Ferdig woksaus med smak som tilsettes etter at kjøtt og grønnsaker er woket. Teriyaki er kanskje den mest kjente sausen fra japansk matkultur, ved siden av sushi. Laget på sushi, sukker og japansk mirinsaus.

GG Økologisk 
Vår økologiske mais dyrkes i samsvar med reglene for Debio-merking - bra for miljøet og kjempegodt for deg. Produktet er også Nøkkelhullsmerket. 

COOP 

Änglamark
COOP lanserer mye innen økologi under eget merke Änglamark. I februar kommer de med ytterlige 18 nye Änglamark-produkter, blant annet fløte, skummet melk, tre typer fond, fryste bær og fryste kantareller.

Dagens ferdigmat
De kommer også med et nytt Dagens ferdigmatkonsept bestående av supper, sauser og baser.

Ferdige salater
Et annet nytt konsept som lanseres i februar er ferdige salater. Her kommer COOP med blant annet cæsarsalat, pæresalat med blåmuggost, marokkansk couscoussalat og måltidssalat med kjempereker.

Coop Vegetardag-serien
Serien utvides med ytterlige tre produkter; Coop Vegetardag vegansk deig, en vegansk variant av «kjøttdeig», Coop Vegetardag chunks, en vegansk variant som minner om «kylling biter» og Coop Vegetardag vegansk potetsalat.

Trendy shots
Andre produkter COOP kommer med i februar er trendy shots. Det kommer en variant med gurkemeie og en variant med eple og ingefær. Begge smakene kommer i 60 ml flaske, mens sistnevnte også kommer i 500 ml flaske.

UT-eggene de lanserte høste 2018 har vært veldig populære, og de lanserer derfor eggene i 6 pakning i februar. I dag finnes de kun i 12 pakning.

COOP kommer dessuten med spennende nyheter innen iskrem; Coop Ice Cream Pencil, sunshine orange og rocket. Dette er småis i 10 pakninger. 

Barilla

Barilla lanserer grønnsakspasta. En spennende smaksopplevelse du kommer til å like. Kommer i to spennende varianter: Fusilli Røde Linser og Casarecce Kikerter. Grønnsakspastaen er laget av 100% mel av kikerter eller røde linser. Pastaen er naturlig rik på protein og fiber. De er i tillegg glutenfri. 

RØROSMEIERIENE

Rørosmeieriene utvider sortimentet med to økologiske nyheter i meierihyllen. Den første nyheten er at søtmelksserien blir komplett med økologisk Skummet Mjølk. Den andre nyheten er Syrna Naturell, som er en frisk og syrlig syrnet melk med spesielt gode bakeegenskaper.

Syrna Naturell
Syrna Naturell er laget med ekte kjernemelk. Det gir Syrna Naturell helt unike egenskaper og en frisk smak. Ekte kjernemelk - Buttermilk - er en ettertraktet og mye brukt råvare i mange av de internasjonale mattrendene som kommer hit nå, så som midt-østlig og indisk kjøkken. Syrna Naturell kan brukes i stedet for Buttermilk i utenlandske oppskrifter.Syrna naturell er naturlig supermat med aktiv pro- og prebiotika og naturlig innhold av lecitin, noe som gir en unik evne til å gi eksempelvis saftig bakst med god holdbarhet. Det egner seg svært godt til rører, bakst og sveler, men også marinader og annen matlaging. Den er selvfølgelig også frisk å drikke.

Økologisk Skummet Melk
Skummet melk fra Rørosmeieriet er økologisk fettfri melk. Vi har fått en del henvendelser fra kunder som savner økologisk skummet melk fra Rørosmeieriet. Skummet Melk vil ha nasjonal distribusjon i de fleste butikker i Meny-kjeden, samt noen Spar, Eurospar og Kiwi.

Lipton

Lipton kommer med en helt ny serie helse te. Serien består av tre forskjellige te. Bring the boost, som er en grønn te med guarana, kardemomme, kanel og vitamin b6. Sweet nights, som inneholder lavendel, kamille, linden og sitron.
Time to relax, som inneholder vaniljefrø, linden, lavendel og kamille. 

ORKLA

Sunne frokostalternativer, smakfull vegetarmat og nye pizzavarianter er blant Orklas mange nyheter i februar.

Bare Bra kan friste med ny frokostblanding - Superflakes, sprø og smaksrike flak med 25 % linser, og Protein Supergranola. Alle variantene er uten tilsatt sukker.

Grandiosa byr på pizzanyheten Taco Fiesta toppet med godsaker, mens suksessen Grandiosa Nybakt frister med de nye smaksvariantene dobbelt pepperoni og tre oster. Grandiosa har slengt seg på trenden med mer naturlige og plantebaserte ingredienser i produktene sine. Derfor lansere de nå Grandiosa Pizzasnurrer med 56 % grønnsaker.

BigOne byr på mer av det gode med BigOne Hot Hawaii med to typer kjøtt og ost, toppet med ananas og chili.

TORO ferske ferdigretter kommer med en Sweet Potato Lasagne. Denne er vegetar og plantebasert.

TINE OG SUNNIVA

 

Årets første produktnyheter fra TINE og Sunniva består av både vegetaralternativer til middagen, fler sunne «på-farta»-favoritter, og spennende smaker på alt fra favorittyoghurten din til proteinpuddingen.

TINE VGTR
Tine VGTR er en smakfullt vegetarserie. Produktet er fullverdig alternativ til kjøtt. Det består av naturlige råvarer av ost og grønnsaker. Det har et høyt innhold av proteiner og er uten soya.

TINE VGTR Boller
Bollene stekes enkelt i panna og tilsettes i dine favorittretter som pasta eller til potetmos slik at du kan variere i hverdagen så vel som i helgene.

TINE VGTR Burger
Burgeren tilberedes som en vanlig burger og er et enkelt alternativ om du vil ha variasjon i middagene.

TINE VGTR Deig
VGTR Deig kan enkelt gjøre tacofredagen vegetar, uten å gå på bekostning av smaken. Stek den i panna og tilsett tacokrydder - voilà! 

TINE Rislunsj Jordbær UTEN
En liten pause i hverdagen, helt uten tilsatt sukker
Et litt smartere alternativ på farta. Nye Rislunsj UTEN er en kremet og smakfull risgrøt med frisk jordbærsaus. Et lettvin mellommåltidsløsning du kan kose deg med. Både grøt og syltetøy er uten tilsatt sukker, men har et naturlig innhold av sukker fra melk og bær. Er tilsatt søtstoff.

Kesam UTEN mango & pasjonsfrukt
Proteinrik Kesam - helt uten tilsatt sukker.
Kesam er helt uten tilsatt sukker og naturlig rikt på proteiner.
Kommer i smaken mango & pasjonsfrukt. Spis den som den er, bland med frukt og bær, eller bruk i en proteinrik smoothie.

TINE Yoghurt Protein
Favorittyoghurten din med høyt proteininnhold og 30% mindre sukker.
Nå får du proteinyoghurten med 30% mindre sukker. Nye TINE Yoghurt Protein kommer i de populære smakene vanilje, naturell og pasjonsfrukt.

Go‘morgen yoghurt med smak av sitron og ingefær
Laktosefri Go‘morgen yoghurt med spennende, frisk smakinspirert av «ingefær shot»
Go‘morgen Sesongyoghurt har spennende smaker og «sprekt» design, et perfekt lite måltid på farta.

Go‘morgen UTEN med smak av pasjonsfrukt
Første yoghurt med koffein! 
Den sesongyoghurten inneholder ekstrakt fra frukten guarana som har et naturlig innhold av koffein. Sesongyoghurten er uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold sukker fra melk og frukt. Yoghurten er laktosefri og inneholder søtstoff.

Go‘morgen bar med melkesjokolade og kokos
Perfekt reserveproviant
.Go'morgen müsli- og nøttebar kommer nå med ny smak. Passer perfekt som et lite måltid på farten eller som «reserveproviant» i veska og i matpakka.

TINE Yoghurt Laktosefri
Nye produkter og spennende smaker.
Nå kommer Tine laktoserfri yoghurt med frisk jordbærsmak. Den samme gode TINE Yoghurt smaken, bare helt uten laktose. I tillegg kommer TINE Yoghurt laktosefri med vaniljesmak i 500 grams beger: perfekt på frokostblanding, i smoothie eller akkurat som den er.

Tinemelk Sjokolade
Laktoseredusert og uten tilsatt sukker.
Nå får du en frisk og lett sjokolademelk med god fyldig konsistens. Prøv den gjerne oppvarmet med krem - verdens kanskje enkleste kopp med kakao! Tinemelk Sjokolade har høyt innhold av vitamin B12, kalsium og fosfor. I tillegg er den kilde til vitamin D, riboflavin, kalium og jod. Tinemelk med smak er uten tilsatt sukker og har et naturlig innhold av sukker fra melk. Melken er laktoseredusert og har lavt fettinnhold.

Biola yoghurt blåbær/vanilje
Yoghurt med nøye utvalgte melkesyrebakterier, vitamin D og fiber.
Yohurten har en frisk og god smak av blåbær og vanilje. Yoghurten inneholder nøye utvalgte bakteriekulturer og er beriket med vitamin D. Som en del av et aktivt liv med sunt kosthold, bidrar vitamin D til immunforsvarets normale funksjon. Biola Yoghurt er i tillegg en kilde til fiber.

TINE IsKaffe Gusto Nocciola
Iskaffe med herlig smak av hasselnøtt
Nocciola er italiensk og betyr hasselnøtt. Caffé alla Nocciola stammer opprinnelig fra Napolis rike kafékultur og er som man kanskje kan tenke seg - kaffe med smak av hasselnøtt. TINE IsKaffe Nocciola er laget med kaffebønner dyrket i Brasil blandet med norsk melk og en smak av hasselnøtt. Inneholder koffein tilsvarende en kopp kaffe og nytes best iskald. 

YT proteinbar brownie med sjokoladetrekk og YT proteinbar fudge og peanøtt med sjokoladetrekk
Protein barene er uten tilsatt sukker, og med mye proteiner. De er perfekt når du ønsker et raskt lite måltid med mye proteiner i forbindelse med trening. Utviklet i samarbeid med Toppidrettssenteret.

YT proteinpudding med smak av vanilje og YT proteinpudding med smak av salt karamell
Proteinrik pudding. En med herlig smak av vanilje og en med deilig smak av salt karamell. YT Proteinpudding har 20 gram protein per beger og er uten tilsatt sukker. Den kan oppbevares i romtemperatur og tåler fint oppbevaring treningsbagen. I tillegg kommer den i et praktisk beger med skje i lokket slik at den enkelt kan nytes på tur til eller fra trening. Den er også laktosefri.

YT proteinshake koffeinfri Kaffe Frappe
Proteinrik shake med en herlig smak av Frappe. Den har 20g proteiner per beger og er uten tilsatt sukker. Oppbevares like godt i romtemperatur som i kjøleskap og tåler derfor fint oppbevaring treningsbagen. YT Proteinshake koffeinfri Kaffe Frappe er laktosefri.

YT Restitusjonsdrikk Laktosefri og koffeinfri Kaffe Latte
Den første laktosefrie restitusjonsdrikken fra YT. Restitusjonsdrikken har en nydelig smak av kaffe latte og laget på ekte, koffeinfri kaffe siden den skal drikkes etter treningsøkten. Den er satt sammen med en optimal ernæringsprofil for effektiv restitusjon etter trening og inneholder 20 gram proteiner i tillegg til karbohydrater. Den kan oppbevares i romtemperatur og passer derfor godt å ha med i treningsbagen, men smaker best kjølt.

Sunniva Gry Havredrikker
Gry er en serie plantebaserte produkter fra Sunniva. Høsten 2018 ble produktene Gryr Til Matlaging kokos og raps og Gryr Havre Iskaffe Vaniglia lansert. Nå kommer Gryr med to nye, spennende produkter: Gryr Havredrikk Naturell og Gryr Havredrikk Fyldig Naturell.

Gryr® Havredrikk Naturell 1 l
Gryr Havredrikk Naturell har en frisk og mild smak av havre og inneholder kun 1,5% fett. Havredrikken har tilnærmet like bruksområder som lettmelk og er beriket med vitaminer, kalsium og jod. I tillegg er havredrikken glutenfri.
Perfekt til for eksempel frokostblandingen, til bakverket eller kan nytes som den er. 

Gryr Havredrikk Fyldig Naturell 1 l
Gryr Havredrikk Fyldig Naturell er en rund og smakfull plantedrikk og inneholder 3% fett som gjør at den er perfekt til å steame til kaffen. Den er beriket med vitaminer, kalsium og jod, og er også glutenfri. I tillegg til å være perfekt til å steame til kaffen har havredrikken tilnærmet like bruksområder som helmelk.

Nortura

Gilde kan friste med biffsnadder og pålegg. Prior kommer med et helt nytt «rett i ovnen» konsept. I tillegg kommer en ny produktserie med enkle kyllingmiddager.

Gilde Biffsnadder
Gilde har utviklet Gilde Biffsnadder med finskårede skiver av biff, som leverer på alle de nevnte kriteriene. Råvaren som benyttes er ren biff og kvalifiserer til merking med nøkkelhull, og er uten tilsettinger. Enda et nøkkelhull-merket produkt har rikslansering i uke åtte. Serien med løvtynt pålegg fra Gilde kommer med Løvtynn Roastbiff.Serien med tynne skiver blir mer og mer populært blant forbrukerne og er en viktig driver innen ferskt kjøttpålegg. De tynne skivene gir et kvalitetsløft, og smaken blir ekstra saftig og smakfull.

Prior Rett i ovnen
Prior lanserer et nytt «rett i ovnen»-konsept med urtemarinert kalkunfilet.Et middagsalternativ som gir et sunt, godt og raskt resultat på 20 minutter. Produktet kan gå rett inn i steikeovnen i formen den kommer i, og har lavt fettinnhold og er rik på protein.Produktet passer godt med ovnsbakte rotgrønnsaker, og dersom man tilsetter et par spiseskjeer med matfløte i formen når det er cirka fem minutter igjen av steketiden har man en god saus.

Prior karbonadedeig av kalkun
Prior lanserer samtidig karbonadedeig av kalkun, som blir pliktig listet i alle Rema-butikkene på Østlandet. Det blir Norges magreste karbonadedeig med kun tre prosent fett, og et godt og proteinrikt alternativ til rødt kjøtt.

Prior Litt av en kylling
Prior kommer i tillegg med en ny produktserie med enkle kyllingmiddager. «Litt av en kylling» blir pakket i sjøgrønne poser merket med Nyt Norge-merket. Serien lanseres med vingeklubber i to ulike smaker hos Kiwi-butikkene.Det er en enkel og sunn hverdagsmiddag, eller hvis du bare har lyst på litt smågodt. Vingeklubbene kommer ut i to forskjellige smaker. Den ene varianten har smak av røkt paprika, og den andre er inspirert fra etiopiske smaker med fokus på mild chili og ingefær. På baksiden av pakkene er det tips til godt tilbehør.

Midsona Norge

Helios lanserer krydder uten tilsetningsstoffer, ingen stivelse, ikke noe sukker og ingen aromaer - kun helt rent og naturlig krydder. Serien er økologisk.

Helios lanserer helt rene kryddersorter. I tillegg ønsker det økologiske matmerket å servere forbruker kryddermikser med et lavere saltinnhold enn vanlig. Derfor har Helios jobbet for å redusere mengden salt, samtidig som at kryddermiksene opprettholder forventet smak uten hjelp fra kunstige smaksforsterkere.

Prøv oregano som inneholder oregano - og kun det. Lag lakriskuler med rålakris - pulver hentet fra planten som smaker godteri! Prøv også vaniljepulver i en god, hjemmelaget panna cotta. Her er det 0,5 ts vaniljepulver per vaniljestang i oppskriften som gjelder.

Krydderne er laget med ekte, gode råvarer. I tillegg er råvarene behandlet på en måte som tar vare på mest mulig smak og aroma. Kommer i en rekke smaker og varianter: Ceylon kanel, Allround, Basilikum, Chiliflak, Grillkrydder, Gurkemeie, Himalayasalt, Kardemomme, Koriander, Hel sort pepper, Oregano, Paprikakrydder, Potetkrydder, Pizzakrydder (uten salt), Ramsløk, Rosmarin, Rålakris, Salvie, Sitronpepper, Spisskummen, Tacokrydder, Timian, Bourbon vanilje


Fride Skjønsberg 

Fride er faglig dyktig og formidler sitt budskap på en forståelsesfull måte. Hun er utdannet personlig trener og kostveileder gjennom Active Education. Fride er lidenskapelig opptatt av kosthold og er også selv aktiv med trening.

Høstens spennende matnyheter

Trening14.10.20197

En rekke nye matvarer er på vei ut i butikkene i disse dager.
Sommerens matnyheter plasseres i butikkhyllene nå om dagen.

Høstens snacks og godterinyheter

Kosthold18.10.20187

Høstens godterislipp kan friste med mørk og lys sjokolade, søt-lakris, vingummi, sprudlevann og enda mer.

Høstens matnyheter

Kosthold16.10.20184

Vi går en smaksrik høst i vente. Dette er de nye matvarene som er på vei inn i butikkene.

Høstens spennende matnyheter

Trening14.10.20197

Høstens snacks og godterinyheter

Kosthold18.10.20187

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!