Mr. Olympia til Oslo

Diverse01.04.2019Joachim Marhaug0

Verdens største kroppsbyggingsshow kommer til Norge!

Det har vært forhandlet i kulissene i månedsvis og i dag kan vi endelig komme med den store nyheten. Avtalen er signert, lokalene er sikret og datoen er bestemt. Det er bare å glede seg!

Mr. Olympia har tidligere vært avholdt i Las Vegas i USA. Det har stadig kommet mange europeere som deltar og ledelsen har funnet det dit hen at det vil være naturlig å plassere dette "midt i mellom". Siden Norge er et av verdens rikeste land og kan by på topp teknologi og fasiliteter så falt valget på Oslo. Dette sier presidenten i IFBB, Rafael Santonja:

- Vi har lenge ønkset å arrangere Mr. Olympa i Europa. Nå kan vi endelig avsløre nyheten om at valget har landet på i Norge. Vi har med oss de største sponsorene og søker nå lokale sponsorer i Norge. Vi gleder oss veldig til å komme til vakre Norge, sier Rafael.


Avtalen er signert.

Den 12. og 15. september vil derfor Fornebu bli fylt opp med tonnevis av muskler og siden det er plass til titusenvis av tilskuere er dette et perfekt sted for dette muskelmekkaet som vil finne sted.

Denne helgen vil superstjernene innen bodybuilding komme. Dexter Jackson, Phil Heath, Shawn Rhoden for å nevne noen, samt legendene Ronnie Coleman, Lee Haney, Dorian Yates og Jay Cutler er hyret inn for å være en del av showet med signering og egne stands.

Dette vil bli tidenes supershow for Norges kroppsbygger- og fitnessmiljø. Hold av datoen for dette vil garantert være noe du bør være en del av!


Varinder Singh Ghuman er en profesjonell vegetariansk kroppsbygger fra India.
Den 8 ganger Mr. Olympia-mesteren hamrer løs på vektene igjen etter multioperasjoner i ryggen.
Mannen som kanskje ikke kunne gå igjen er allerede på trening!
Ronnie Coleman sliter med komplikasjoner etter siste operasjon.
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!