Mr. Olympia til Oslo

Diverse01.04.2019Joachim Pedersen0

Verdens største kroppsbyggingsshow kommer til Norge!

Det har vært forhandlet i kulissene i månedsvis og i dag kan vi endelig komme med den store nyheten. Avtalen er signert, lokalene er sikret og datoen er bestemt. Det er bare å glede seg!

Mr. Olympia har tidligere vært avholdt i Las Vegas i USA. Det har stadig kommet mange europeere som deltar og ledelsen har funnet det dit hen at det vil være naturlig å plassere dette "midt i mellom". Siden Norge er et av verdens rikeste land og kan by på topp teknologi og fasiliteter så falt valget på Oslo. Dette sier presidenten i IFBB, Rafael Santonja:

- Vi har lenge ønkset å arrangere Mr. Olympa i Europa. Nå kan vi endelig avsløre nyheten om at valget har landet på i Norge. Vi har med oss de største sponsorene og søker nå lokale sponsorer i Norge. Vi gleder oss veldig til å komme til vakre Norge, sier Rafael.


Avtalen er signert.

Den 12. og 15. september vil derfor Fornebu bli fylt opp med tonnevis av muskler og siden det er plass til titusenvis av tilskuere er dette et perfekt sted for dette muskelmekkaet som vil finne sted.

Denne helgen vil superstjernene innen bodybuilding komme. Dexter Jackson, Phil Heath, Shawn Rhoden for å nevne noen, samt legendene Ronnie Coleman, Lee Haney, Dorian Yates og Jay Cutler er hyret inn for å være en del av showet med signering og egne stands.

Dette vil bli tidenes supershow for Norges kroppsbygger- og fitnessmiljø. Hold av datoen for dette vil garantert være noe du bør være en del av!


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Mannen som kanskje ikke kunne gå igjen er allerede på trening!
Ronnie Coleman sliter med komplikasjoner etter siste operasjon.
Jay Cutler og Ronnie Coleman har tjent seg søkkrike etter sin bodybuildingkarriere.

Tren armer med Kai Greene

Fitness26.12.20169

Den ultimate armtreningen med Kai Greene.
Reduser fettprosenten, bygg muskler og forbedre prestasjonene.

Spennende proteinbrød

Kosthold17.07.2019563

Lag et spennende proteinbrød i helgen.

Fitnesspai - muskelmat

Kosthold16.07.20191365

Bygg muskler med fitnesspai. Se oppskriften.

Søtpotetpannekake

Kosthold13.07.2019756

Søtpotet er sunt. Hvorfor ikke lage en søtpotetpannekake?

Slik pusher du andre på trening

Trening12.07.2019515

Dette er metoden å pushe din treningspartner på trening. Se video.