Spiste på McDonald`s og kom i superform

Diverse06.04.2019Joachim Marhaug0

Denne mannen går ned i vekt etter måneds lang diett på McDonald's.

Han ville motbevise resultatene fra den dokumentariske Super Size Me. En mann spiste ingenting annet enn på McDonalds i 30 dager og klarte å gå ned i vekt for å bevise et poeng om kaloriinntak og vekttap - at det handler om kalorier inn og kalorier ut - men eksperter anbefaler ikke å prøve en lignende "diett".

Ryan Williams (29) er en postmann fra Cheltenham, Gloucestershire, som bestemte seg for å gjennomføre fast food dietten for å motbevise dokumentarfilmen Super Size Me der Morgan Spurlock spiser ingenting annet enn på McDonalds i 30 dager og øker vekta med 12 kg.

Ifølge Williams presenterte Spurlocks dokumentar en forvrengt versjon av utfordringen - så postmannen bestemte seg for å filme seg selv etter samme diett for å bevise at det er mulig å komme i form mens du bare spise McDonald's mat.
På samme måte som Spurlock spiste Williams McDonalds hver eneste dag og spiste alt på menyen minst en gang. Men Williams tilbrakte også en time på treningsstudioet hver morgen - som Spurlock ikke gjorde da han satte seg på utfordringen. Postmannen dokumenterte sin reise på sin YouTube-kanal "Ry" der alle kunne følge ham når han spiste og etter at måneden var over var han 16 kg lettere.

Til denne challengen så sier han:
- Jeg har ønsket å gjøre dette i noen år, men jeg har aldri funnet riktig tid. Men nylig så jeg en annonse der Big Mac er 50 år, og det fikk meg til å tro at det er ganske mye negativ følelse rettet mot McDonald's med tanke på at det er usunt.

Etter å ha fulgt dette fast food kosthold var Williams i bedre form. Ifølge Williams ønsket han også trene, men Spurlock spiste 5000 kalorier om dagen og hadde ingen trening.- Jeg synes ikke som det var en overraskelse at han ble så usunn, sier Williams.

For sin egen utfordring var Williams obs på viktigheten av å balansere riktig kaloriinntak for med å holde seg i form.

- Det er tydelig at kalorier er ganske viktige, men gjennomsnittlig Joe vet ikke alltid hvordan man skal balansere kaloriinntaket med å holde seg i form og selv om han ikke foreslår at det er en "sunn livsstil ville jeg vise at det er rent kalorispill, i motsetning til hvilke typer mat du spiser, sier han.

Williams begynte å spise 2500 kalorier per dag - anbefalt kaloriinntak for en mannlig voksen - men falt ned til 2300 ved utgangen av den andre uken. I de siste to ukene av utfordringen gikk han litt lavere på kaloriene, avhengig av hvordan vekten og fettprosenten var.
Og ifølge Williams ble han fortalt at han så sliten ut. Ved utgangen av utfordringen hadde Williams gått fra 10,85 prosent kroppsfett til 7,59 prosent.

- Dette viser at fast food ikke nødvendigvis er djevelen, sier han.

Selv om Williams har bevist at det er fullt mulig å gå ned i vekt på McDonald`s mat så vil ikke dette være en sunn måte å gjøre det. Det er mange andre usunne matkilder du får med deg på veien og man vil mangle fiber, antioksidanter, vitaminer, omega 3 og få i seg større andel av umettet fett.


Se de ulike rettene og treningsaktivitetene du må gjøre for å forbrenne bort måltidet fra McDonald`s.

Spiser 51 bananer om dagen

Kosthold16.04.20141134

Freelee the Banana Girl er en diett som hovedsakelig baserer seg på bananer.
Spiste alle måltidene sine på McDonalds og gikk ned 17 kg.

McDonald`s viser kaloriinnhold

Kosthold13.09.201226

McDonald`s hiver seg på den sunne trenden og viser kaloriinnhold.

Spiser 51 bananer om dagen

Kosthold16.04.20141134

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!