Gikk ned 55 kg på 10 måneder

Intervju23.08.2019Joachim Pedersen0

Hun veide 160 kg på det meste og fikk så vidt plass i en vanlig personbil. Da tok hun grep!

Gikk ned 55 kg på 10 måneder
Amy var overvektig og måtte behandles for høyt blodtrykk og angst i løpet av skoleårene. Hun innså at hun måtte endre livsstilen sin når broren ikke ville tillate henne å sitte på i bilen hans fordi hun ikke kunne feste sikkerhetsbeltene. På den tiden var vekten 160 kg.

Amy bestemte seg for å gjennomgå en slankeoperasjon i 2006. Hun fulgte et lavkarbo-kosthold før hun fikk innsnevret magesekken og hun mistet omtrent 13 kg kilo. Slankeprosessen hennes stoppet da hun sluttet å gå til legen sin.

Hun fikk innsnevringen fjernet i august 2015 ettersom det forårsaket smerter for henne. Starten hennes var 2. april 2014. Det var da første gang Amy bestemte seg for å endre livet uten hjelp av noen raske løsninger.

 

Hun begynte virkelig å jobbe for dette! Nå er vekten 90 kg og hun kommer ikke til å stoppe nå. I denne artikkelen vil vi fortelle deg litt om hvordan Amy oppnådde disse utmerkede resultatene på bare 10 måneder.

Amy LeRoy's spiseplan for en dag

- Frokost: gresk yoghurt;
- Mellom: proteinbar;
- Lunsj: grønnsaksalat med kylling- og sitrondressing;
- Middag: kyllingbryst / laksestek og grønne grønnsaker;
- Mellom: Eple / appelsin, yoghurt.

Amy LeRoys treningsplan

Hennes eneste øvelse var å gå 4-7 km per dag. Hun startet deretter intervallkjøring ved hjelp av C25K-appen. Hun elsker å tilberede noe med spaghetti og squash. Hennes favorittrett er kjøttboller laget av kalkunkjøtt med spaghetti, squash fylt med kalkunkjøtt, grønnsaker og ost. Hun elsker å blande forskjellige sunne matvarer for å få en interessant smak.

Nå føler denne sterke og ambisiøse kvinnen seg bra. Hun har begynt å trene på treningsstudio for å holde kroppen i god form. Amy er glad for at hun klarte å endre livsstilen sin og nå er hun klar til å inspirere andre til det samme.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Se fitnessreisen til denne spreke 73-åringen
Det er en fantastisk følelse å bokstavelig talt bli en ny mann, sier han.
Denne mannen går ned i vekt etter måneds lang diett på McDonald's.
Nå har hun operert vekk den overflødige huden. Se hvordan hun ser ut nå!
Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.

Et varmt bad forbrenner fett

Trening03.03.2021397

Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.
Se video.

Kakene som bygger muskler

Kosthold26.01.20211427

Kaker er ikke lengre ensbetydende med masse sukker.

5 øvelser med strikk

Trening25.01.2021434

Disse øvelsene kan du gjøre når som helst, hvor som helst.