Gikk ned 55 kg på 10 måneder

Intervju23.08.2019Joachim Pedersen0

Hun veide 160 kg på det meste og fikk så vidt plass i en vanlig personbil. Da tok hun grep!

Gikk ned 55 kg på 10 måneder
Amy var overvektig og måtte behandles for høyt blodtrykk og angst i løpet av skoleårene. Hun innså at hun måtte endre livsstilen sin når broren ikke ville tillate henne å sitte på i bilen hans fordi hun ikke kunne feste sikkerhetsbeltene. På den tiden var vekten 160 kg.

Amy bestemte seg for å gjennomgå en slankeoperasjon i 2006. Hun fulgte et lavkarbo-kosthold før hun fikk innsnevret magesekken og hun mistet omtrent 13 kg kilo. Slankeprosessen hennes stoppet da hun sluttet å gå til legen sin.

Hun fikk innsnevringen fjernet i august 2015 ettersom det forårsaket smerter for henne. Starten hennes var 2. april 2014. Det var da første gang Amy bestemte seg for å endre livet uten hjelp av noen raske løsninger.

 

Hun begynte virkelig å jobbe for dette! Nå er vekten 90 kg og hun kommer ikke til å stoppe nå. I denne artikkelen vil vi fortelle deg litt om hvordan Amy oppnådde disse utmerkede resultatene på bare 10 måneder.

Amy LeRoy's spiseplan for en dag

- Frokost: gresk yoghurt;
- Mellom: proteinbar;
- Lunsj: grønnsaksalat med kylling- og sitrondressing;
- Middag: kyllingbryst / laksestek og grønne grønnsaker;
- Mellom: Eple / appelsin, yoghurt.

Amy LeRoys treningsplan

Hennes eneste øvelse var å gå 4-7 km per dag. Hun startet deretter intervallkjøring ved hjelp av C25K-appen. Hun elsker å tilberede noe med spaghetti og squash. Hennes favorittrett er kjøttboller laget av kalkunkjøtt med spaghetti, squash fylt med kalkunkjøtt, grønnsaker og ost. Hun elsker å blande forskjellige sunne matvarer for å få en interessant smak.

Nå føler denne sterke og ambisiøse kvinnen seg bra. Hun har begynt å trene på treningsstudio for å holde kroppen i god form. Amy er glad for at hun klarte å endre livsstilen sin og nå er hun klar til å inspirere andre til det samme.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Denne mannen går ned i vekt etter måneds lang diett på McDonald's.
Nå har hun operert vekk den overflødige huden. Se hvordan hun ser ut nå!
Går Eddie Hall fra strongman til bodybuilding?

Gikk ned 45 kg på 1 år

Diverse10.10.2018356

Sjekk denne forvanldingen. Se video!

Sunn mat: Knasende gode knekkebrød

Kosthold21.10.2019167

Dette knekkebrødet bør du spise.

Slik lager du sunnere taco

Kosthold18.10.2019452

Så mange kilokalorier kan du spare i sunn taco.
Hva med snickersgrøt eller ovnsbakt dessertgrøt?
Peanøttsmør er populært både til grøt, brødskiva og middag. Lag din egen!
Hva slags oljer bør du velge? Vi avslører de beste kildene.