Verdens første vegetarianske kroppsbygger

Fitness21.09.2019Joachim Pedersen0

Varinder Singh Ghuman er en profesjonell vegetariansk kroppsbygger fra India.

Ghuman har vunnet Mr. India i 2009 og ble tildelt 2. plass i Mr. Asia. Han følger et vegetarisk kosthold og er verdens første profesjonelle kroppsbyggere som gjør det. Han har aldri spist kjøtt, men han tillater seg å spise mat som kommer fra dyr som blant annet melkeprodukter. Han spiser derimot ikke egg. Han er blitt hyllet av Arnold Schwarzenegger for å markedsføre helseproduktene sine i Asia.

Han er den tyngste kroppsbyggeren i India med 120 kg kroppsvekt med en vanvittig solid muskulatur. Mr. Asia sølvmedaljevinner Varinder Ghuman er Indias eneste IFBB Pro. Son of Sh. Bhupinder Singh kommer i utgangspunktet fra Talwandi Chnghla i Batala Tehsil-distriktet Gurdaspur. Området er kjent som produsent av internasjonale kroppsbyggere som Prem Chand Degra, Yogesh Sanan.

 

Kroppsbyggingen er hans hobby og lidenskap. Han vant også sølvmedalje ved Junior Nationals i 2006 og representerte også på Asian Jr. Bodybuilding Championships på Taiwan i 2006. Han har vunnet sølvmedalje på den 43. konkurransen av Mr. Asian Bodybuilding Championships Aurangabad. Han er også valgt ut i Pro wrestling i Storbritannia.

Varinder Ghuman kom i rampelyset da han vant Mr.India-konkurransen, og fikk blod på tann. Han har også trent Bollywood-stjerner som Salman Khan og Manisha Lamba. Den siste tiden har han jobbet i en Punjabi-film med tittelen Kabaddi Once Again hvor han spiller rollen som Kabaddi Player. Varinder Ghuman er 193 cm lang og veier 130 kg.

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Vegetariansk julemat

Kosthold22.12.20179

Her får du julemak på vegetarisk mat.
Har du et vegetarisk kosthold? Disse næringsstoffene må du få i deg.

Slik gjør du grillmaten sunnere

Kosthold17.07.201717

Du kan godt kose deg med grillmat flere ganger i uken hvis du følger disse rådene.

Tex-mex the Vegan way

Kosthold07.04.201738

Ønsker du å spise mer grønt, mindre kjøtt, men fortsatt proteinrikt?

Vegetariansk julemat

Kosthold22.12.20179

Slik gjør du grillmaten sunnere

Kosthold17.07.201717

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!