Rapport fra WSM 2007

Strongman21.09.2007Joachim Marhaug0

Espen Aune og Richard Skog har deltatt i WSM. Espen var tatt ut som reserve og fikk dessverre ikke deltatt, men Richard Skog kjempet blant de største gutta i Verdens Sterkeste Mann.

Rapport fra Espen 11 september:

Nå er det snart avreise fra London til Auckland. Vi har spist mat hele gjengen, til Janne Virtanen og magnus Samuelsons historier fra gamle dager. Vi er over 15 strongmen her nå... Mariuzs, Jarek, Stoyan Toicheck, Sebastian Wenta, Termo Mitt, Magnus, Janne og flere. stemningen er god, alle er i form og de fleste er større enn sist jeg så dem.

Happy days! :-)

 

Rapport fra Espen kl 0945 12. september:cimg0087_1189746339.jpg
Da er vi klar for natta her. Jeg og Skog var på 7-11 isted for å handle noe småting, og mange av de lokale folkene vi møtte ville ta oss i handa og hilse på oss... Tydelig at nesten alle vet hva som skal foregå de neste ukene. De digget visst folkene fra Nord, og Svend og Magnus ver får ta skylden for det for de ble nevnt ofte.

Imorgen skal det testes øvelser og taes flere helsesjekker. Mellom utøverne er det meget god stemning, med ett unntak.. Det er isfront mellom Phister og Pudzian. De snakker ikke med hverandre eller noe... Haha, dette blir kult!

 

Rapport fra Espen kl 19.14, 12. september:
Da har vi vært på deltakermøte, gjennomgang av program og utdeling av tøy osv.. Årets WSM vil bli dedikert til Jesse Marunde, avgjørelsen tatt etter enstemmig avgjørelse mellom utøvere og arrangør. Nå er det dopingtest og helsesjekk, så det betyr mye venting og jabbing. Imorgen er det øvelsestesting og tv-intervjuer.
Jeg har enda ikke fått noen signaler om hvorvidt jeg skal konkurrere eller ikke, det blir avgjort etter doptest/helsesjekk og øvelsestesting imorgen.
Espen Bøs Aune - California

 

Rapport fra Richard 12 september:
Jeg har det bra, er skadefri. Ikke vondt noen
steder, kjørt bra med serier på øvelsene. Repper på 300 i mark. 300 i bøy.
170 kg. i stokk. 210 kg. i skrå benk, 240 kg. i front-bøy. Kondisen er grei. Det cimg0113_1189891981.jpggjenstår bare og kjøre en lett økt i kveld for og holde trykket oppe. Min kjære forlovede Silje, har støttet meg hele veien .Må takke Svend Karlsen for god
veiledning. Jeg reiser med stolthet og ydmykhet !!!.

Rapport fra Espen 13. september:
Da er helse- og dop-testene tatt, og jeg og Richard er Good to Go! Jeg vet enda ikke om noen andre har strøket eller fått røde utslag på testene sine. Mange går rundt og har småvondter, men denne gjengen er ikke akkurat pysete, så litt smerter kommer ikke til å hindre noen i å stille. Min sjanse for å stille blir mindre og mindre for hver time som går. Imorgen er det øvelsestesting, og det vil kanskje vise seg da om jeg har noen sjans.

 

Rapport fra Espen 13. september:
Da har jeg og skog testet øvelser. Richard testet de øvelsene han skulle ha i sitt heat, men jeg måtte teste alle øvelsene sidne jeg ikke vet hvor jeg kan komme til å løfte.
Alt er vel, og vi ligger nå ved bassenget og soler oss. Bare slapper av etter mange måneder med blodslit... akkurat nå føles det faktisk godt å være strongman!

 

Rapport fra Espen 14. september:
Hello! Bøs from USA calling!cimg0073_1189648285.jpg
Idag er det bare en rolig dag for oss. Noen tv-intervjuer, og besøk av 150 skolebarn for photoshoot og autografer. Ellers så virker det som Mariuzs merker presset... han går rundt og er nervøs hele tiden, hehe!! Snakker nesten ikke med noen.
Mange tipper Mariuzs som vinner, men både terry Hollands og Phil Phister ser ut til å være meget bra!
FY F... Å STOR PHIL ER!! Og ikke minst dominic fra canada! Uten tvil største mannen jeg har sett!!
.. og som vanlig er jeg minst... Hehe!

Happy times!

5 min senere..

Og ja, en ting til.. Kevin Nee tråkket over på testingen igår. Det så ikke alvorlig ut, men idag kunne han ikke gå skikkelig. Dog sies det at han er en god skuespiller, så de sier han ikke har så vondt som han later som...Han skal på sykehuset idag for å ta røntgen. Så det blir avgjort ikveld om jeg skal stille imorgen.

 

Rapport fra Svend "Viking" Karlsen:
Hei alle sammen, etter en veldig lang reise fra oslo er vi nå alle på plass i california. Richard Skog er den utøveren som skal delta for Norge per dato. Ingen andre utøvere er blitt syke, skadet eller misset lege testen.......desverre for Espen Aune. Richard er i bra form. Har testet utstyret i går-var den utøveren som løp lettest med tønner !!!. Det er fantastisk vær her, 35 C. Vi bor på Hilton Hotel Anaheim. Vi kan faktisk se bort på Disneyland !. Hotellet er bra, flott svømmebasseng og gym. I dag har det vært filming av utøvere. Jeg jobber for CHANNEL 5, England. Jeg gjør intervjuer med utøverene, samt presenterer øvelsene. Bill Kazmaier jobber for ESPN, USA på samme måte. Det er en flott stemning her blant utøverene. Magnus Samuelsson er veldig stor og trent. Janne Virtanene sier han er i god form. Jarek Dyek vrikket ankelen 1 dag før han kom hit, men benet blir bedre og bedre så han stiller opp. Mariusz virker veldig nervøs er sky til tider. Han er bare ute av rommet når det er måltider......han har med seg faren sin i år. Har skjeldent sett noen som er så like i utseende. Regjerende mester, Phil Phister er i godt humør. Han sier han er bedre trent i år enn han var i fjor. Han er stor, ca 160 kg. I morgen er første cimg0135_1189966407.jpgkvalifiserings dag. 2 grupper skal gjør 2 øvelser, mens 3 grupper skal kun gjøre 1. Så bytter man i over i morgen. Det er jevne grupper,men på papiret ser gruppe 3 lettest ut. Vi har filmet i hele dag, vært på Huntington Beach. Espen, Magnus og Jouko har dannet en klubb-klubben for de solbrente.....vi har vel alle gått på en liten smell når det gjelder været her. Vi må nok finne frem solfaktor 50 i morgen, tuller ikke !. Det er alltid litt trykket stemning dagen før dagen...alle vil bare begynne. Det utrolig deilig å være her uten press om å bli sendt hjem før finalen !!!. Livet på denne siden er godt !. Vi er litt påvirket av jetleg enda-9 timer er stor tidsforskjell. Svend Alexander har sovnet under middagen kl.19.00 og er lys våken kl.04.45. I går hadde familien Karlsen gjort power walk ute, trent, spist frokost og løpt 60 meter i gangen for tid før kl.07.00. Dagen bir fort lang da.....Alle har det bra, nå gjenstår det bare å få begynt !. Vi skriver mer i morgen når action begynner ! Stay tuned !. Viking hilsen Svend Viking i California.

 

Rapport fra Espen 16. september:
Da er dag 2 igang! Skog skal ikke løfte før klokken 00.00 norsk tid, da skal han løfte stokk for reps på 125 kg.
Nå er det Hercules Hold på 160 pr. neve. Jeg var tester for ESPN på denne øvelsen, men jeg syns selv jeg sugde big time. Er nok ikke mentalt innstilt på å prestere siden jeg ikke er med.. Artig Læll! STUPE LÆLL, Æ!!! Hehe!
Bøs, USA.

 

Se flere rapporter i forumetBildene er hentet fra Viking.mobilblogg.no

 


Hafthor Bjornsson pusher grensene og drar 501 kg i markløft - setter ny verdensrekord.

Se hva Norges Sterkeste Mann spiser

Strongman28.10.201933

Ole Martin Kristiansen spiser over 8000 kcal hver dag. Se hva han spiser her!

Norges Sterkeste Mann 2019

Strongman22.10.201957

Se bilder og video fra Norges Sterkeste Mann 2019.
Jonas skal løfte som en strongman og spise som en strongman. Se hvordan det går her!

Se hva Norges Sterkeste Mann spiser

Strongman28.10.201933

Norges Sterkeste Mann 2019

Strongman22.10.201957

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!