Europas Sterkeste Kvinne 2007

Strongman08.12.2007Joachim Marhaug0

I helgen ble det arrangerert Norwegian Invitational 07 - Ladies and Monsters. Europamester i Strongwoman er kåret og det ble også arrangert en strongmankonkurranse med noen av de største gutta i Norge!

Vi har en ny Europamester i  Strongwoman. Den gikk til Aneta Florczyk. Hun satte også to Verdensrekorder. 330 kg i halvmark (48 cm fra bakken) og 107,5 kg i stokk. Vi gratulerer!

                 Espen Lund på 172,5 kg i kroppsvekt og med armer på 60 cm!

 

Se egen rapport fra Egil Berli-Johnsen - stevnearrangør -  lenger ned i artikkelen om hvordan han opplevde stevnet og arrangementet!

Resultatliste

Fullstendig resultatprotokoll rett fra dommerbordet er vedlagt nedenfor:

Resultatliste Damer.pdf

Resultatliste Herrer.pdf


Europas Sterkeste Dame 2007

1. Aneta Florczyk - 5000 NOK Pricemoney fra Treningsforum.no
2. Anna Rosén  - 3000 NOK Pricemoney fra Treningsforum.no
3. Anki Öberg  - 2000 NOK Pricemoney fra Treningsforum.no
4. Kati Luoto
5. Renathe Vik DSC_0625.jpg
6. Nadja Bjerke
7. Kikki Berli-Johnsen
8. Heidi Nilima Monsen
9. Hanne Bingle

Norwegian Invitational - Monsters

1. Richard Skog
2. Stefan  Bergquist
3. Lars Rørbakken
4. Espen  Lund
5. Vegar Gjerdrum
6. Raymond Lillemo DSC_0343.jpg

Norges Sterkeste Dame

1. Renathe Vik
2. Kikki Berli-Johnsen
3. Heidi Nilima Monsen

 

 

 

 

Bilder fra konkurransen 

254 bilder lenger ned.
Egil Berli-Johnsen og Richard Skog.

 

 

galleri.jpg

Bildegalleri med 254 bilder finner du her

 

 

Kommentarer fra deltakerne

Kikki / Ann-Kristin Berli-Johnsen:
Angående meg og miste piffen; bullshit! I utgangspunktet var det kun to av disse fire øvelsene i dag som er "mine" øvelser, og selvfølgelig måtte jeg klusse til den ene med å ikke få med meg at det var hele yoken som skulle over streken, ikke bare utøveren som det først ble sagt. Dermed mistet jeg masse sekunder med å måtte flytte den de siste centimeterne.
Kronløft og apollons er og blir rævvaøvelser for meg, sånn er det bare. Apollons var ca 5 kg tyngre enn det det ble opplyst om, og dermed var det akkurat de kiloene for mye for meg.
Kronløft er ikke en øvelse som passer for meg, mer er det ikke å si om det.
Egil er ikke den type ektemann/konkurransearrangør som legger tilrette konkurranser for meg, så dermed blir det slik det blir.

Ny dag i morra, ny mulighet til å hente inn de poengene jeg trenger for å klatre opp til andre plass... Heidi er nemlig nærmere meg enn Renathe på poeng..

Vegard Gjerdrum:
Jeg tror jeg ligger sist etter denne dagen. :(
Men er fornøyd etter så lite trening. Fornøyd med apollons (3reps på 120kg, var vel egentlig 123kg på denne stanga men vekta ble rundet ned) 2 treninger på denne.
Var også oppe med 370 kg i kronløft, reima gikk så måtte få tak i en ny og da orket jeg ikke en rep til på samme vekt. før tida gikk ut.

Farmers sugde. Bare 25m el, 2 treninger med disse før. Aldri gått mer en 20m men dog.Yoke var ræva tungt med 350kg, og jeg brukte en evighet på å komme meg over. 0 flip på dekket, var satans ferdig etter yoke. 2 treninger med 300kg yoke og en trening med 250kg, så 350kg var tungt, spesiellt etter alle de andre øvelsene.

Flere i forumet.

Varianter av "Fantastisk"

Av Egil Berli-Johnsen

Jeg skal få selvskrytet og de største blødmene unna så tidlig som mulig her nå. Jeg har stått på som en tulling de siste ukene, og i særdeleshet de siste 5 dagene. Med hjelp av sponsorer, familie, kollegaer, medlemmer på Treningsforum og gode venner i kraftsportmiljøet har vi nå endelig kommet i mål med "min" hittil største strongmankonkurranse. Norwegian Invitational 07.

Jeg skal nå fortelle om flere fantastiske øyeblikk og følelser; Jeg har to kollegaer som hadde fri disse dagene i samme turnus som meg. Bernhard med kone tok ansvar for mat, kjøkken, handling og penger i helgen. De sto begge på i tre samfulle dager, uten andre ansiktsutrykk enn store smil og positiv innstilling. Fantastisk!

Øystein har kjørt utøvere og dommere i minibuss i hytt og dynevær i helgen. Kona hans hadde termin på fredag, så innimellom bussturene var han skivepåsetter og crewmann med mobilen på vibrasjon i lomma i tilfelle han måtte på sykehuset. Han vurderte å sende kona med taxi, for det var jo strengt tatt bare hun som skulle føde... Hoho!! Fantastisk!

PG (medlemsnavn her på forumet) vekslet med Joakim (KK-67)og Espen Aune på å være Svend og Lene sine sjåfører. PG sto også på i crewet innimellom turene. Fantastisk!

Jon Arne og Iakov (KK-67) hadde arbeishelg som dørvakter, men stilte likevel opp i timesvis som crew og sjauere. Ellers fra KK-gjengen, så har det vanket assistanse og god hjelp både på forhånd og underveis. Kris, Hans, Joakim, Sturla, Sara og Tynnj Tynnj med flere. Fantastisk!

Men nå skal jeg virkelig prøve å definere begrepet "fantastisk følelse"... Dag 1 begynte med rigging klokka 12.00. dette var tidligste punkt vi kunne få hallen tilgjengelig på, og vi hadde 4 timer til første øvelse skulle starte. Hele gjengen sto på som bare det, og kvart på fire var vi klare til start... 15 minutter margin! De fire øvelsene blir trygt og bra unnagjort i løpet av 4 timer, og dag 1 avsluttes med rydding og klargjøring for neste dag helt frem til klokken var 22.00. Jan Arthur og Stig Andre fra KK og Tynnjbror var de to siste som forlot meg, da vi hadde båret 450 kg atlassteiner og mange paller opp fra kjelleren på KK. Jeg legger meg klokken tolv... Våkner igjen 04.18 og får ikke sove mer pga alle planene og tankene som svirrer. Jeg starter opp og henter hengeren på KK, kjører til Melhus. Bytter henger og reiser rundt og samler paller til konkurransen på flere butikker i morgengryet på Melhus. Den fantastiske følelsen kommer når jeg står alene, trøtt, sulten og litt ensom utenfor Melhushallen på en litt forfrossen lørdag morgen, med mange timer sjauing og konkurranse foran meg.
Da ser jeg Jan Arthur komme fra parkeringsplassen... en liten stund senere kommer Sturla med Stig Andre igjen... og vi tre er i gang! På et kvarter får vi gjort mer en jeg så for meg jeg kunne rekke på en time... å ha venner som ubedt stiller opp og ofrer tid og krefter for å hjelpe...FANTASTISK FØLELSE!
Selve konkurransen, prestasjonene og resultatene taler for seg. Legg merke til de vedlagte PDF-filene som Ola Lindset har lagd til oss med sitt eminente poengprogram for strongman. En verdensrekord på Dag 1 og en verdensrekord på dag 2. Fantastisk!

Jeg er helt utladet, på langt nær ferdig med etterarbeide og borttransport av utstyr, men nå er tidspresset borte. Kikki og Rene sitter i sofaen og spiser og leker med Vilja. Svend og Lene kom seg på flyet i morges med Richard sin hjelp. (manko på buss) Svenskene kom seg trygt avgårde, Hanne likeså.
Dagen før denne konkurransen tenkte jeg; "Hvorfor i ****** orker jeg dette"? Jeg hadde både prestasjonsangst, nerver og var stresset. Men på dag 2 så står jeg og følger med mens Lene og Svend tar seg av speakeroppgavene, René dømmer og Aneta satte verdensrekord i Stokkløft. På "min" konkurranse. Fantastisk!

Jeg må rette en stor takk til følgende bedrifter/sponsorer:
Treningsforum
Kaliber Fitness Store
Kaliber Gym
EJ-Shop
Sportsfood
Myo
Iform
Downtown

Og til følgende personer:
René Minkwitz, Roy Holte, Lene, Karlsen, Svend Karlsen, Kristian Kolstad, Jon Arne, Iakov, Joakim, Vegard, Jan Arthur, Bernhard, Ragnhild, Sara, Silje, Stig Andre, Nevermind, PG, Celius, Dan Ruben, Ola Langset, Ola Lindset, Nito, Gunnar, Mirjam, Rebecca, Vegar, Jon Morten, Rune-vaktmester, Bjørn Dekkspektrum og de to apekattene hans,Ola Lian, Daniel, Joachim Pedersen, Geir Tverdal og Kikki.

 


Kjøreplan for dagene

FRIDAY
Apollons Axle 60 kg's for reps for the ladies - 120 kg's for reps for the men
Farmers Walk 2x60-70 kg's for the ladies - 2x135 kg's for the men (40 meters, turn on 20)
Cage Deadlift /Kronlyft - Rising bar for max
Medley yoke - loading - tire flip (for the ladies 200 - 80kg barrels and both 250 and 300 kg tyre, for the men 350, 100, 450)

SATURDAY
Car wheelbarrow - Impossible to tell the weight, but approx 150 kg's in the hands for the ladies, double it for the men.
Atlas Stones ( in a totally new way!! Maximum loaded kilos in 75 seconds. Stones to be loaded in what order one pleases.) Stones available will be ranging from 60 to 170 kilos.
Log Lift for max
CarryDrag keg carry 10 meters - drag big chain 10 meters back.


MAIN REF. WILL BE RENÉ MINKWITZ (Denmark strongest man, Finalist WSM)

WOMEN
Ann Kristin Berli-Johnsen (Team Strongman Roy Holte - Norway)
Hanne Bingle (UK/Denmark)
Anki Öberg (Sweden)
Anna Rosén (Sweden)
Aneta Florczyk (Poland)
Renathe Vik (Norway)
Heidi Monsen (Team Strongman Roy Holte - Norway)
Kati Luoto (Finland)
Nadja Bjerke (Norway)


MEN
Rikard Erlandsson (Sweden)
Marius Bjerke (Norway)
Raymond Lillemo (Norway)
Espen Lund (Norway)
Stefan Bergqvist (Sweden)
Vegar Gjerdrum (KaliberGym FKK - Norway)
Lars Rørbakken ( Norway)
Richard Skog (KaliberGym FKK - Sportsfood.no - Norway)

 

 

 


To norske Europamestere

Styrkeløft18.05.2016151

Fredag var det Heidi Hille Arnesen og Stian Walgermo som skulle stå øverst på premiepallen på EM i styrkeløft.

EM i Santa Susanna 2016

Fitness09.05.2016134

Slik gikk det med Team Norway.

Dennis Johansen er klar for EM

Intervju04.05.2016114

Dennis Johansen tok rent bord på Kaliber Open. Nå er han klar for EM.

EM i Santa Susanna 2015

Fitness14.05.2015176

Denne helgen er det EM i Santa Susanna.

To norske Europamestere

Styrkeløft18.05.2016151

EM i Santa Susanna 2016

Fitness09.05.2016134

Dennis Johansen er klar for EM

Intervju04.05.2016114

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!