Oslo Grand Prix 2008 - Historisk bra nivå

Trening08.04.2008Martin Engstrøm0

Oslo Grand Prix er like rundt hjørnet og det ser ut til å bli historisk bra nivå på deltagerne som kommer til Oslo den 12. april på Sentrum Scene.

Tungvekten tror jeg kommer til å gå inn i historiebøkene. Jeg vet ikke hvor godt dere kjenner navnene, men den ene av de to polakkene har pallplasseringer fra VM. Jeg så ham, Robert Piotkowicz, i Loaded cup i fjor der han vant overallen overlegent. Det var en opplevelse jeg sent vil glemme. Han tok nylig 2. plass i tungvekten i Arnold classic amatør. Så noen bilder av den andre polakken som var et og et halvt år gammelt før i dag der de 2 sammen mottok de gjeveste prisene. Vi snakker VM nivå her! Darren Ball er Engelsk tungvektsmester. Sett bilder av ham, og der er det proffkvaliteter. I hvert fall når det gjelder størrelse. Han deltok også nylig i Arnold tungvekten, men fikk sisteplass så vidt jeg kan se utifra bilder på Muscular Development. Han må ha blitt diskvalifisert fordi de 5-6 plassene over ham så ut som tak-ras i forhold. De to danskene som kommer er jo ikke til å kimse av de heller. Klaus Ladegaard er jo regjerende dansk og nordisk mester i tungvekt. Flemming "Flex" Andersen manglet det siste lille ekstra på formen som vi så i Sandefjord, men han har jo tid til å gjøre noe med det på frem til Oslo Grand Prix. Det blir neppe noe dårligere utgave av dansken som står på scenen i Oslo.

I klassen under husker vi jo Henrik Jansson fra Sandefjord Open sist helg, og han bommer sikkert ikke på formen nå heller. Dype striper på rumpa er et sikkert kvalitetstegn som jeg tror det blir mye av i Oslo neste helg. Hvis Rune Gregersen kommer inn hardere enn i Sandefjord blir det nok en bra fight der også. Per Henning Jensen sier formen er i anmarsj og det gleder jeg meg til å se. Vi har også en Islending i denne klassen jeg ikke vet noen ting om, men der kan det jo være gode kvaliteter der også.

Til klassen jeg skal konkurrere i kommer Pierre Chamoun fra Sverige. Han fikk 2 plass i Arnold classic amatør nylig. Gode plasseringer fra EM og VM i belte har han fra før samt en drøss med topplasseringer fra Svenske stevner. Jeg håper å kunne være med å slåss om pallen i den klassen. Det blir jo den største klassen med 7 deltagere. Det er tre Islendinger og en fra Litauen jeg ikke vet noe om så det blir spennende å se hva som kommer derfra. Marius "Metern" Graaterud er jo grov som et hus om dagen og han er jo i bra form året rundt så han kommer sikkert inn skarp han også. Jeg selv er tyngre enn noen gang og godformen er innen rekkevidde selvom jeg har kanskje har vært kortest på diett av samtlige som stiller. Jobber hardt for å komme i minst like god form som sist jeg var med i Larvik, NM og Nordisk høsten 2006.

Den letteste klassen kjenner jeg ikke til navnene noe særlig, men erfaringsmessig har det vært meget bra nivå på deltagerne i -80kg både GP og NM de siste årene. Det har jeg opplevd selv. Jeg er glad jeg ikke var med i GP i fjord for da var nivået meget bra med flere gode Norske og utenlandske utøvere. Kjell Are Johansson kjenner jeg litt fra før. Hvis han treffer på formen, noe han desverre bommet litt på sist han var med, blir han en severdig kroppsbygger. Det er en Islending påmeldt der også jeg dessverre ikke vet noe om.

Uansett blir det et stevne med en god del kroppsbyggere i verdensklasse som kommer til Oslo 12 april. Hadde jeg ikke skullet stille selv, hadde jeg nok forhåndsbestillt billetter til både forbedømming og finale.

Er du glad i kroppsbygging kan du ikke gå glipp av dette!Treningsforum.no kjører LIVE sending fra Sentrum Scene for deg som er bosatt på vestlandet, eller midt- og nord-norge.


Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018313

Oslo Grand Prix er tidenes muskelshow. Se video, bilder og resultater.

Oslo Grand Prix 2017

Fitness01.04.2017342

Vårens største muskeleventyr - Oslo Grand Prix. Se bilder, video og reportasje.!

Oslo Grand Prix 2016

Fitness10.04.2016478

Se bilder, video, intervjuer og resultater fra Oslo Grand Prix 2016.
310 deltakere er påmeldt til konkurransen.

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018313

Oslo Grand Prix 2017

Fitness01.04.2017342

Oslo Grand Prix 2016

Fitness10.04.2016478

Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.
Da kan denne metoden være noe for deg.
Derfor bør du trene pull throughs.
Slik unngår du å lure deg selv.
Hafthor Bjornsson pusher grensene og drar 501 kg i markløft - setter ny verdensrekord.