NBFA ON TOUR 2008 - IBFA Universe

Fitness08.08.2008Roar Innlagen0

Fly vårt gikk kl 1300 og kl 2400 sjekket vi inn på hotellet etter en mellomlanding, taxi og tog så reisen var lang. Nina og Rita med sine partnere hadde kommet frem til Napoli når jeg satt på siste toget til Sapri med min familie.

De fikk da store problemer med å komme helt frem da tog var det eneste transportmidle som gikk så sendt. Enden på visa ble en Taxitur fra Napoli til Sapri mitt på natten og istedenfor 8,3 euro pr person ble regninga 4000kr! Ingen god start på deres første Univers kan man si, men nå var de endelig fremme og gledet seg stort til neste dag og konkurranse. Første person jeg hilste på dagen var selveste IBFA Presidenten og bodybuilder guru i Italia Biagio Filizola.

NBFA ON TOUR 2008

Selv om vi var tidelig ute med bestilling av flybilletter var det nesten umulig å få tak i noen til akseptabel pris fra Gardemoen til Napoli/Italia, men vi fant til slutt billetter til en grei pris fra Lanvetern/Göteborg. Jeg reiste med hele familien og sparte 16000kr i forhold til de billigste billetten fra Gardemoen! Vannvittig, ikke sant? Billetter var i boks og reisen kunne begynne. Lørdag skulle vi fly ned til Napoli. Det vil si alle reiste over til Sverige allerede på fredag for å slippe å stå opp til helt umenneskelig tid på lørdag. Nina og Ole Tom hadde allerede reist langt så de var nok glad for en natts hvile før reisen gikk videre. Bjørgulf og Thea hadde reist nedover tidligere i uken og var alt fremme i Sapri. De rapporterte om noen å tredje grader og strålende sol. Vi reiste med forskjellig fly nedover alle mann, men hadde en kort prat alle sammen på Landvetern før flyene våre gikk. Rita og John Ole sov over hos familie i Göteborg. Her er noen bilder fra Håby Motell hvor vi sov over og noen fra Landvetern.

Forbedømming måtte begynne mens det enda var varm dag hvis ikke hadde det aldri blitt ferdig med så mang utøvere. Først ut var gutta over 65år, og de var godt over 65år også for de var alle 70+ med eldste på 79år.


Så kom Miss body over 35år før det ble for varmt og alle tok siesta. Damen til venstre er 49år:-)


Kveldens show begynte med at presidenten fra de respektive land fikk en påskjønnelse for sin støtte og samarbeid med IBFA. Alle representantene fikk bilder som IBFA presidenten Biagio Filizola hadde malt selv. Jeg takket på gebrokkent engelsk og prøvde å si noen velvalgte ord for anledningen.


Noen utvalgte bilder før de Norske utøverne sine klasser. Fikk ikke fulgt så nøye med på finalen for jeg var stadig bak scenen og sjekket form på
utøverne. Gammel vane er vond å vende veit du.


Først ut på scenen av de Norske var Rita og Nina i Miss body som var en åpen bodybuilder klasse for damer. Det var helt klart fra begynnelsen av at Rita virket lita med disse muskeldamene, hun ble ett hakk for liten i forhold til de andre. Formen var ellers upåklagelig selv om hun synes noe annet selv. Rita endte på femte, men hadde fortjent fjerde synes jeg. Har nok mye å hente på poseringstrening frem mot neste mål. Nina hadde toppet formen bra og vi så med en gang at hun var med og kjempet om seieren. Det gikk ikke helt Cordio Enza som stilte på hjemmebane ble for sterk og vant. Kjempe innsatts av begge to.

Friprogrammet gikk som smurt og seieren var et faktum. Norge hadde fåtts in første IBFA Miss Europa. Nina ble senere også Overall vinner.


Så var det Bjørgulf sin tur med høy målsetning og stor tro på topplassering skle han inn i klassen Athletic Medium Class. Bjørgulf har ekstremt fine linjer men jeg så fra første posering at her kom det til å bli hardt med tanke på seier. Hjemmefavoritten Coppelli Furio var så hard å tørr at han nesten holdt på å ta fyr der han sto i den varme sommernatten. Så seieren var klar fra første posering så vi. Bjørgulf ble vanskelig og plassere med fin symmetri men dårligere separasjon gikk det ikke som vi håpet. Bjørgulf ble nr.5 men kunne godt vært nr.4 med Norske øyne.

Så gikk turen ned for innveiging. Nina gjorde hva hun kunne for å forbedre resultat fra dagen før, mens Bjørgulf sjekket formen, og han så mye bedre ut i dag syntes jeg. Jeg har aldri vært noe for å stappe i seg med karb før en konkurranse og det gjorde Bjørgulf før Universe. Sånn hadde han alltid gjort og fått super trykk av det, men separasjonen var ikke blitt noe særlig. Jeg anbefalte han bare proteiner fra Universe til Europa dagen derpå og det gjorde bra utslag på formen syntes vi begge. Så nå var det bare å krysse fingeren før kvelden.


Først ut var de litt eldre og de aller yngste. Mange fra dagen før men også noen ny. Det ble også litt forandringer i plasseringene fra dagen
før.

 

Så var det Nina sin tur og hun så fin ut! Rita valgt og stå over Miss Europa denne gangen da utøverne som stilte var ett nummer større en henne
og spilte helt klart en rolle for hvordan det ble dømt.

 

Så var det Bjørgulf sin tur igjen. Vi hadde større forhåpninger i dag og gikk ut som optimister som vi alltid gjør. Ting så veldig lovende ut når han ble dratt frem på første sammenligning, men jeg ble litt mer skeptisk når de begynte å posere. Bjørgulf hadde heller ikke nå den harde looken som de andre. Forklaringen kan nok være noe jeg fikk høre av en av dommerne før konkurransen. Hva du enn gjør ikke ligg i sjøen i hele tatt før konkurransen. For de som har vært ved middelhavet vet hvor salt det er, det svir i øynene. Når mann ligger der ett par timer og vaker slik både Nina, Bjørgulf og jeg gjorde kan nok det ha dratt væske ut av huden. Gjort er gjort, og det var for sent å tenke på det nå. Litt bedre enn dagen før men slått av de samme harde Italienerne og en ny femte plass.


Vår venn Jokka Pekka som konkurrerte i Larvik hadde smurt seg inn med kun Pro Tan og så ikke ut når han kom på scenen, men til alt hell ble hans klasse utsatt med 20 min fordi en av kveldens store lokale helter manglet på scenen. Denne tiden benyttet vi til å gi han ett lag med Dream Tan utenpå. Når han kom ut på scenen igjen så han ut som en helt ny bygger. Dagen før kom han nr sju og nå rykket han opp til femte mot de samme athletene så fargen gjorde nok det lille ekstra ønsker vi å tro. ;-)

 

Her er litt av hvert av bilder som ble tatt denne kvelden. Dag tre vare det "slappe-helt-av-dag" hele dagen... På kvelden ble det Norske, Finske og Latviske laget invitert ut på middag av IBFA Presidenten Biagio Filizola.

Så var det trening, ferie og masse mat resten av uka.

Heldigvis er flyplassen i Wien stor så tiden gikk så der fort. Vi rakk to middager og noen timer i massasjestol før vi skulle ut å fly igjen. Slitene men med mange gode minner synker vi ned i salongen på Spar Hotel Majorna i Göteborg kl 2400 lørdag kveld. Ett år til neste gang og da skal
jeg på scenen jeg å!

 

Results Fitness Universe IBFA 2008
Sapri July 6 th

Juniors
1 Bonani Mirko Italia 42
2 Kaver Luca Slovenia 30
3 Filins Igor Lettonia 41

Small Class
1 Pagnoni Mario Italia 1
2 Dino Thierry Guadalupe 66
3 Pioggia Davide Italia 96
4 Bonac Wiliam Olanda 46
5 Civitano Giusepe Italia 72
6 Mazarone Antonio Italia 76
7 Jukka Pekka Nousiainen Finlandia 34
7 Caricchia Maurizio Italia 60
7 Massai Leonardo Italia 100
7 Rubino Alberto Italia 65
7 Romagnoli Mario Italia 83

Medium Class
1 Gill Reggie Olanda 47
2 Bonaccorsi Alessio Italia 24
3 De Angelis Carlo Italia 56
4 Shawn Watson Inghilterra 14
5 Vastarella Gennaro Italia 63
6 Mancino Ciro Italia 88
7 Romanese Alessandro Italia 20
7 Alievs Valters Lettonia 36

Tall Class
1 Benvenuti Area Italia 48
2 Falso Roberto Italia 67
3 Marzano Massimiliano Italia 2
4 Giangrande Massimiliano Italia 78

Atheltic Small Class
1 Iazzetta Salvatore Italia 16
2 Leone Domenico Italia 62
3 Froncillo Vincenzo Italia 32

Athletic Medium Class
1 Coppeli Furio Italia 18
2 Zimic Janez Slovenia 23
3 Mazzotta Antonio Italia 19
4 Stiwie Peter Francia 77
5 Hansen Biorgulf Norvegia 9
6 Lionetti Michele Italia 82

Athletic Tall Class
1 Amadio Alessandro Italia 6
2 Buttazzo Dario Italia 52

Fitness Small Class
1 Romboni Andrea Italia 55
2 Marseglia Saverio Italia 54
3 Giuliani Armando Italia 17
4 Fontanarosa Aniello Italia 45
5 Lamparelli Mariano Italia 61
6 Vaccari Dario Italia 7
7 Labate Emanuele Italia 89

Fitness Medium Class
1 Bernd Philipp Austria 10
2 Sanna Federico 29 Italia
3 Gomez Ponce Perù 4
4 Prina Massimo Italia 51
5 Maldura Fabrizio Italia 5
6 Leoni Leonardo Italia 95
7 Tavani Roberto Italia 85

Fitness Tall Class
1 Salierno Vincenzo Italia 15
2 Colombo Pierangelo Italia 92
3 Di Saverio Paolo Italia 81

Over 45 Bodybuilding
1 Orrao Eric Francia 69
2 Fedeli Roberto Italia 93
3 Politi Mauro Italia 27
4 Battaglia Domenico Italia 49
5 Gilberti Daniele Italia 38
6 Shane Kelly Inghilterra 13

Over 45 Athletic
1 Secchi Antonello Italia 58
2 Sandor Sere Romania 64
3 Di Baldo Walter Italia 86
4 Barone Claudio Italia 99
5 Pisanu Natalio Italia 33
6 Alessi Pino Italia 43

Over 55
1 Della Rosa Enrico Italia 31
2 Yates Brown Martyn Inghilterra 7

Over 65
1 Capasso Eugenio Italia 28
2 Vanden Broeck Roger Belgio 57
3 Clifton Ted Inghilterra 8

Miss Fitness
1 Julia Nova Russia 35
2 Cerciello Laura Italia 70
3 Melnyk Olha Ucraina 21
4 Coco Fabiola Italia 59
5 Sansone Azzurra Italia 79
6 Macera Pasqualina Italia 68

Miss Over 35
1 Lizza Antonella Italia 75
2 Santoro Annamaria Italia 80
3 Bottero Giovanna Italia 90
4 Sansoni Francesca Italia 53
5 Groom Maria Letizia Italia 22

Miss Over 45
1 Cotella Mirella Italia 25

Miss Bodybuilding
1 Cordio Enza Italia 37
2 Midling Nina Norvegia 8
3 Gasune Leva Lettonia 40
4 De Iulio Erminia Italia 97
5 Immerstein Rita Norvegia 5
6 Scappaticci Monica Italia 74

Miss Shape
1 Timo Violetta Italia 44
2 Bernini Elisabetta Italia 26
3 Bottero Giovanna Italia 98
4 Kosanovic Melita Serbia 16
5 Pistone Annagrazia Italia 84
6 Erdevik Teodora Serbia 12
7 Pavanello Silvia Italia 91

Mister Universo IBFA 2008 all categories Benvenuti Andrea Italia
Miss Universo IBFA 2008 all categories Timo Violetta Italy

Results of IBFA Mr. & Miss Europe 2008
Sapri July 7th

Juniores
2 Kaver Luca Slovenia
3 Filins Igor Latvia

Small Class
1 Palumbo Alfio Italia
2 Pioggia Davide Italia
3 Thierry Dino France
4 Bonac Wiliam Olanda
5 Jukka Pekka Nousiainen Finlandia
6 Blanco Sergio Italia
7 Primo Nicola Italia

Medium Class
1 De Angelis Carlo Italia
2 Shawn Watson Inghilterra
3 Vastarella Gennaro Italia
4 Mancino Ciro Italia
5 Romanese Alessandro Italia
6 Alievs Valters Lettonia

Tall Class
1 Falso Roberto Italia
2 Crupi Mauro Italia

Atheltic Small Class
1 Leone Domenico Italia
2 Termidoro Cosimo Italia
3 Fontanarosa Aniello Italia
4 Carboni Marco Italia
5 Lamparelli Mariano Italia

Athletic Medium Class
1 Coppeli Furio Italia
2 Zimic Janez Slovenia
3 Stiwie Peter Francia
4 Mazzotta Antonio Italia
5 Hansen Biorgulf Norvegia
6 Lionetti Michele Italia
7 Sanna Federico Italia

Athletic Tall Class
1 Boracchia Gino Italia
2 Colombo Pierangelo Italia

Over 45 Bodybuilding
1 Orrao Eric Francia
2 Fedeli Roberto Italia
3 Shane Kelly Inghilterra

Over 45 Athletic
1 Secchi Antonello Italia
2 Termidoro Cosimo Italia
3 Sandor Sere Romania
4 Barone Claudio Italia
5 Pisanu Natalio Italia


Over 55
1 Yates Brown Martyn Inghilterra
2 Della Rosa Enrico Italia

Over 65
1 Capasso Eugenio Italia
2 Vanden Broeck Roger Belgio
3 Clifton Ted Inghilterra

Miss Bodybuilding
1 Midling Nina Norvegia
2 Gasune Leva Lettonia

Mister Europe IBFA 2008 tutte le categorie Eric Orrao France
Miss Europe IBFA 2008 Midling Nina Norvegia


Roar Innlagen 

Roar driver Roars Gym og har arrangert en rekke konkurranser innenfor kroppsbygging, fitnesss og strongman. Han er en ildsjel i kraftsporten og brenner for det han driver med.

Wenche Berger tar stadig nye utfordringer!

Muskelshow i Larvik

Fitness17.11.2014118

UBPF NM og strongmanoppvisning gikk av stabelen på lørdag.

Roar "Mr. Diet" Innlagen er tilbake

Intervju21.11.2013183

Roar Innlagen er tilbake i miljøet for fullt etter 4 års pause.

204 mil for NBFA NM

Trening05.11.20090

I januar startet undertegnede på deff med tanke på NBFAs NM Open 25.oktober 2009

Muskelshow i Larvik

Fitness17.11.2014118

Roar "Mr. Diet" Innlagen er tilbake

Intervju21.11.2013183

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!