Marius Graatrud - Formsjekk: Battle Of Giants

Intervju14.08.2008Roar Innlagen0

Marius Graatrud skal stille i Battle Of Giants 2008 til høsten. Vi tok bilder av formens hans og hørte hvordan han har planlagt treningen.

Først av alt Marius hva fikk deg til å takk ja til forespørselen om deltagelse i årets Battle of Giants?

Takket ja til Battle of the Giants fordi det er en stor mulighet for meg som utøver å få prøvd meg mot virkelig gode konkurenter på ett så høyt nivå. Det er jo ett kompliment å få den mulighet så ville jo helst ikke takke nei. Dette kan jo også være ett utmerket springbrett videre og en motivasjon for å utvikle meg dit jeg ønsker.

Vi skal følge din vei mot det the Battle og lurer selvfølgelig på hvordan du har planlagt treningen og diett frem mot konkurransen, kan du fortelle litt om det?

Min trening går ut på så stor variasjon som mulig. Trene så hardt som mulig men bruke hodet så jeg verken blir lei eller skader meg. For meg fungerer det best å trene med meget høy intensitet og med vekter jeg kan løfte mer enn 3 ganger, altså mer enn 3 rep. Skal helst klare 10 reps uansett vekt. Nå har treningen min vært litt ute av fokus pga flytting og må finne ett nytt sted å trene. Bor for tiden i Sarpsborg, men skal faktisk prøve å flytte tilbake etter bare en uke fordi jeg savner treningsmiljøet og den motivasjonen jeg trenger.

Det er jo ikke klart hvem alle deltagerne i årets utagave av Battle of Giants blir, men topp tre fra i fjord Sami, Andreas og Orazio vet jeg kommer. Hva tror du er dine sterkeste sider, hvor du kan "match" disse proffene?

Vel, det vet jeg nesten ikke før jeg står der. Var meget imponert over Sami i fjord eller alle topp 3 var jo meget gode, så må bare gi alt jeg har og se hvor langt det bærer. Jeg er jo som regel den laveste utøveren, men derfor også av de groveste med min vekt, så skal prøve å komme inn med nok størrelse for å matche "the big boys"

Vi skal snakke titt og ofte med deg fremover for å følge din vei mot målet og dine fremskritt, men til slutt for denne gang. Hvor mye veier du nå og hva tror du vekten din blir konkurranse dagen?

Vekta nå er 94 kg, akkurat startet å trene igjen etter ett opphold som brakte meg ned noen kg, men satser på å klare å legge på meg litt før konk og da veie inn på nærmere 90kg. Håper 90 kg på underkant av 1.60m blir nok:)

 

Les lengre intervju av Marius Graatrud her


Roar Innlagen 

Roar driver Roars Gym og har arrangert en rekke konkurranser innenfor kroppsbygging, fitnesss og strongman. Han er en ildsjel i kraftsporten og brenner for det han driver med.

Marius Graatrud vant

Fitness10.05.2016332

Forrige helg arrangerte UPBF og Roars Gym International Grand Prix.

Marius stjal showet i Larvik

Fitness01.12.2015225

Se bilder og reportasje fra UPBF NM og VM i Larvik.
Den 18. april var Marius Metern Graatrud igjen på scenen og gjorde et fantastisk comeback i konkurranse.

På Narvesen nå

Diverse09.10.20124

Nyeste utgaven fås kjøpt på Narvesen nå.

Marius Graatrud vant

Fitness10.05.2016332

Marius stjal showet i Larvik

Fitness01.12.2015225

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!