Treningsøkt med en actionhelt

Trening19.05.2010Mattias Herbertson31

Å være en filmstjerne vil nok for de fleste av oss sees på som en glamorøs jobb, men å se bra ut på en stor hvit duk der hver eneste muskel og blodåre skal synes krever hardt arbeid.

Jake Gyllenhaal spiller hovedrollen i den nye suksessfilmen «Prince of Persia: The Sands of Time», som går opp på kino i dag 19 mai. For å komme i form fikk Gyllenhaal hjelp av personlig trener Simon Waterson, hans treningsrutine er blitt inspirert av de åtte årene han tilbrakte i det amerikanske militæret.

"Målet med Jake's trening var å gi ham en mer funksjonell, sterk og fleksibel kropp til å takle stress og fysisk hardt arbeid i rollen som prinsen Dastan sier Waterson. "At han ville se bra ut var ikke mitt fokus med treningen. Jeg visste at hvis han trente, spiste og sov som en idrettsutøver, vil han også se ut som en. "

Gyllenberg Hall's treningsrutine:

• Morgenes kardio- og vekttrening begynner med en times løping med en vektvest, hvorav 20 minutter gjøres på sand. Ti runder med plyometriska øvelser (push-ups og kroppshevninger etc.), etterfulgt av 25 meter sprint i oppoverbakke.

• Kveldens økt på treningsstudio inneholder en plyometrisk sirkel av fem øvelser på rad, gjennomført fem ganger. Gyllenhaal gjør 10 repetisjoner av hver øvelse som f.eks. kroppshevninger som utføres ved å dra seg opp på en stang (med vektvest), push-ups med medisinball (venstre hånd på medisinball og rett på bakken, en oppovergående press for å bytte hender, slik at høyre hånd er på ballen og venstre på bakken), osv.

• Watersoms rutine, fokuserer spesifikt på å trene en kroppsdel hardt daglig (bryst, rygg, skuldre, osv.), ofte utført i fem sett med seks til åtte repetisjoner.

• Magemuskler trenes annenhver dag, fra ulike vinkler. Waterson liker hengende beinløft og ofte bruker han medisinballer i øvelser.

• Hver treningsøkt inneholder rolige bevegelser med øvelsene og tøyning til slutt.

• Gyllenhaal kosthold inneholdt seks mindre måltider jevnt fordelt utover dagen, alle måltider inneholdt en jevn fordeling av protein, karbohydrater og fett (hvilket gir en jevn frigjøring av energien hele dagen). Å drikke mye vann er også en viktig del.

Watersons treningsrutine for Gyllenhaal er hard og spesielt opprettet for å få en actionhelt i ekstremt god form. For oss vanlig dødelige anbefaler Waterson å starte med færre reps og halvparten av kardiotreningen for en mer langsom og jevnere måte å bygge opp fysikken. "Ha realistiske korte- og langsiktige mål, sier Waterford's. "Det er viktig å alltid gjøre en form for trening også når du ikke føler for det, selv om det bare er 15 minutter, alt teller."

Lykke til!

 

 


Ekstremforvandling

Diverse22.05.2012169

Kjenner du igjen «Lost»-skuespilleren Matthew Fox?

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Ekstremforvandling

Diverse22.05.2012169

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!