Nyheter fra styrkeløft-norge

Styrkeløft15.03.2007Bjørnar Brende Smestad0

Litt nyheter fra styrkeløft-norge. Hva har skjedd? Jo, flere hedersbevisninger, nye klubber, bilder fra NM, og et svenskt talent. Og ikke glem KM til helgen.

Hedersbevisninger

Som nevnt i forrige nyhetsoppdatering 4.mars fikk Andreas Hjelmtveit og Hildeborg Juvet Hugdal titlene årets løfter 2006, dette var ikke de eneste hedersbevisningene som ble delt ut under årets NM. Blant annet fikk Bente Arntsen fra Oslo SK en av to gullklokker, mens årets klubb ble Sandnes, dette er fjerde gang klubben blir utnevnt til årets klubb siden 1992. For å se hvem som fikk elitefatet, den andre gullklokka og hvilken krets som ble årets krets 2006 se www.styrkeloft.no

 

Øksfjord Atletklubb

Norges styrkeløftforbund har fått en ny klubb nemlig finnmarksklubben Øksfjord Atletklubb. Medregnet den nye klubben er det nå 73 styrkeløftklubber registrert hos NSF. Ønsker den nye klubben velkommen, vi ser frem til å konkurrere med dere!

 

Bilder fra NM

Vil opplyse om at det ligger bilder fra NM i styrkeløft ute på NSF sine sider, blandt annet får du se bilder fra Randens rekordbøy på 400kg. Imponerende!

 

Den svenske küngen

Nei, jeg snakker ikke om kong Carl Gustav, men om styrkeløfttalentet Magnus Önerud fra Sverige. 21 åringen går under navnet «The king», og det med rette. Under U/J SM 17-18. Mars skrev han seg inn i styrkeløfthistorien med serien 360-225-320, ny svensk rekord i bøy og sammenlagt for Junior klasse -100kg og ikke minst et kanonresultat for en så ung løfter. For å se flere resultater, og film av Sveriges svar på Hjelmtveit gå til hjemmesiden

 

Under en uke igjen til KM på Sjøholt

Kommende lørdag er det kretsmesterskap for Møre og Romsdal i styrkeløft. Dette er det første stevnet Sjøholt holder, men de virker godt forberedt ettersom alt er klart, foruten å rigge opp utstyret. Det er 13-14 påmeldte nå en knapp uke før stevnet som er promotert blant annet gjennom opphenging av plakater og annonsering i lokalavisen. Stevnet er på Skarbø Barneskole, ettersom Sjøholt AK sine lokaler er for små for alle utøverne. Stevnet er strategisk plassert etter NM slik leder i klubben kunne fokusere fullt og helt på stevnet. Dette gjør også at løftere slipper å velge mellom en skikkelig oppkjøring og deltagelse på KM. Jeg skal selv delta på KM, og vil komme med et referat av stevnet.

 


Bjørnar Brende Smestad 

Bjørnar er en styrkeløftentusiast og har i flere år levert styrkeløftreportasjer til Treningsforum. Bjørnar startet selv å logge på Treningsforum, men er fra ca 2012 ikke lenger like atkiv i styrkeløftmiljøet.

Julius Maddox er en skikkelig kraftkar. Han løfter 272 kg i benkpress hele 8 ganger.
Stefanie Cohen er råtøff og råsterk dame som er en av verdens sterkeste dame. Se video.
Mattie Rogers, Brooke Ence, Dana Linn Bailey og Maddy Forberg går konkurrerer i en posedown sammen.
The Game of Thrones stjernen deltok i en styrkeløftkonkurranse.
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!