Daniel Myrvold - Siste innspurt!

Intervju02.10.2009Ann Kristin Berli-Johnsen3

Daniel Myrvold er et navn jeg har hørt surre i diverse samtaler om kroppsbygging i Norge, og parallelt med navnet hans har jeg hørt snakk om fantastisk posering.

Under Stavanger Open fikk jeg endelig sjansen til å se ham live på scenen, og prestasjonen hans passet til forventningene.

Jeg fikk en liten prat med en utrolig sympatisk Daniel over en pizza etter Stavanger Open.

Du imponerte stort i Stavanger, Daniel. Hva har du endret siden i fjor siden formen er så drastisk mye bedre?

Tusen takk! Vel, største forandringen er vel coaching av Kim Torgersen og at jeg fikk tilbake treningsgnisten ved hjelp av Frank Vallée (din seige satan!) og gutta på Toppform. Det ble også gjort en del diettforandringer i forhold til tidligere - og jeg har prøvd det meste, tro meg - som gjorde at jeg kunne spise mer mat og ikke drepe meg selv med cardio. Fettprosent målte vi ikke en eneste gang heller, i forhold til i fjor. Også retter jeg en stor takk til Bjørgulf Hansen, som holder kroppen min i sjakk med massasje, og selvsagt Team Xtreme. Ellers er det også verdt og nevne at jeg har hatt et utrolig stabilt år privat, hvor jeg ganske nylig forlovet med meg min kjære samboer Anette. ELSKER DEG jenta mi, uten deg er jeg ingenting!

Friprogrammet ditt i Stavanger var fantastisk. Hva er det du gjør som er så magisk?

Jeg må bare få takke for det Kikki. Jeg føler meg nesten litt dum når folk sier det, for jeg selv føler ikke akkurat det er så magisk i grunn. Jeg gjør bare det jeg føler jeg kan litt ålreit; jeg finner musikk først, og deretter setter jeg delene sammen. Dere kommer aldri til å se meg etterligne Michael Jackson på scenen heller, selv om jeg kanskje bruker musikken hans. Jeg føler det har lite med posering og gjøre.

Begynner konkurransenervene å komme hos deg også nå?

Vel, litt blandete følelser i grunn. Jeg vet alle jeg møter på søndag er meget gode utøvere, så det koker ned til hvem som har dagen i grunn. Det blir jo tidenes -90 klasse! Det er viktig og huske at ALLE utøvere som står på den scenen på søndag - i alle klasser - har slitt seg igjennom flere måneder med sult, frustrasjon og cardio, og alle har jobbet like hardt for å komme dit. I tillegg har alle hatt støttespillere der hjemme som har stilt opp på alle måter.

Stor HONNØR til dere ALLE! I mine øyne er vi alle vinnere sånn sett.

Hva er planene framover?

Planene fremover avhenger selvfølgelig av hvordan søndagen ender. Jeg håper selvfølgelig å kvalifisere meg til Nordisk i Trondheim, men jeg tar ingenting for gitt. Selvfølgelig håper jeg på nordisk, siden jeg har stilt nesten hvert år siden 2003 og aldri fått vært med på det. Utover det blir 2010 et velfortjent friår med fokus på litt andre ting i livet. Det blir det første året jeg ikke kommer til å være på diett siden 2003, så det skal bli litt ålreit tror jeg. Jeg kommer nok få med meg stevnene kjenner jeg meg selv rett, og jeg kommer til å sitte og småspenne meg i salen hver gang Ove Bekkevold kommanderer poseringer ...

Daniel fortalte meg hvordan det hadde endt opp med at Kim hjalp ham med diett i år; " Vi klikket momentant når det gjaldt coaching, mest fordi han spurte: når vil du begynne på diett? Jeg svarte: hm, når vil DU jeg skal begynne?"

- Du Kikki, kom det plutselig - jeg må bare få si at jeg ikke hadde vært der jeg er i dag, uten Kim, Martin, Bjørgulf og Anette. I tillegg er det en hel haug andre mennesker jeg vil takke. Disse vet selv hvem de er.

Og ikke glem, uten Frank Vallée hadde jeg ikke kommet meg såpass som jeg har gjort! den seige gammern der gir seg jo faan meg aldri! :-)

På vegne av alle Treningsforum.no sine lesere ønsker vi Daniel lykke til på NM.

 

 


Daniel Myrvold - Intervju

Intervju03.09.20080

Noe så sjeldent som en beskjeden bygger lar seg motvillig intervjue.

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Daniel Myrvold - Intervju

Intervju03.09.20080

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!