Sex (i) trening

Diverse02.04.2011Eirik Sandvik145

Det er ingen tvil om at treningen av og til er nødt til å sprites opp litt. En ny øvelse, ny metode, ny treningspartner, nytt treningssted er alle mulige løsninger på dette området, men la oss ikke falle inn det kjipe mønsteret der.

Om du per i dag trener med dama eller typen din, eller ønsker å bli kjent med en interessant person av det motsatte kjønn på gymmet ditt, førfør vedkommende med disse revolusjonerende øvelsene fra Sandviks Gym.

PS: før du går videre bør du få med deg at dette er nok en barnslig artikkel fra Eirik Sandvik hvor lite blir lagt i mellom. Det pleier å være best, men også mest følsomt, så du velger selv hvorvidt du ønsker å gå videre eller ei..

Seksuelle akter er gjerne forbundet med lokaliteter som seng, sofa, bil, badet, midt på Karl Johan.. (nei, vent, det skulle jo forbli en hemmelighet), men hvorfor forholde seg til de samme gamle rutinene? Vel, det samme gjelder innen trening. Hvorfor det samme gamle? Hvorfor ikke innlære og praktisere nye “moves” også på gymmet?

Følgende sex (i) trening øvelser er anbefalt å utføre som støtteøvelser i ditt treningsprogram. Av naturlige årsaker er øvelsesillustrasjonene iført klær. Det anbefales å ta dem av. Det gjør det hele mer artig. Som du kanskje vet kan spillet Twister få en helt ny dimensjon ved et enkelt trekk (hah, thats a funny one).

La oss se nærmere på Sandviks Kama Sutra.

“Assups” – en hybrid av rumenske markløft og situps

Jeg er som sikkert kjent en motstander av situps, men i visse situasjoner er man nødt til å trosse visse regler og en av dem er når du har en nice ass i siktet foran deg. Når rumpa til fremste personer strekker seg bakover under rumenske markløft så starter den bakre personen reisen oppover. Kontakt avgjør en suksessfull repetisjon. Jeg anbefaler 6-8 slike repetisjoner før dere eventuelt bytter side alt etter hvor spennende dere vil ha det.

Jeg vurderte å navgi denne øvelsen etter rapperen “NAS”. Got it? ;P

“Varmesøkende rakett” -  en hybrid av chins og omvendt roing

Både omvendt roing og chins er geniale øvelser og kombinasonen er enda bedre når det arbeides med varmesøkende prosjekter. Som med “assups” er det kontakten som avgjør en godkjent repetisjon, men fall ikke for fristelsen å forbli i støtposisjon, da missilen kan eksplodere. Vel, det vil isåfall bli en skikkelig hard øvelse da nedre person må jobbe for å holde seg oppe. Auda, den var tørr…. (forhåpentligvis ikke)

“Let`s have some fun, this beat is sick. I wanna take a ride on your disco stick”  Men Lady Gaga da..

“Glow” – En hybrid av roing og glute bridge

Glute bride og row (altså roing) = Glow? Ikke bare vil sentral muskulatur på baksiden jobbes med, men avhengig av bekledning vil man kanskje også skinne mer enn vanlig. Hvem vet? Her vil ikke godkjent repetisjon avhenge av kontakt, men beskuelsen av en godt utstrukket hofte på nedre person og en knall utsikt for øvre part. Hør gjerne på låten “Glow” med Madcon.

Let`s gloooooow…

“Sandviks Get Up” – En hybrid av hip thrust og…. Omvendt kukjerring?

Du har kanskje hørt om Turkish Get Up`s? Vel, om en tyrker liker å gå opp på den måten er det vedkommendes sa. Jeg på min side foretrekker å komme meg opp på andre og mer fornøyelige måter. Du velger ditt våpen, men jeg velger Sandviks Get Up`s. Her utøres bevelsen av nedre parts sammentrekning av setemuskulatur og hoftene presses opp til øvre parts fornøyelse. Vedkommende som befinner seg på toppen får egentlig ikke annet enn modisert rodeo drive, alt avhengig av intensitet. Anbefales utført med sangen “Bumpy Ride” med Mohombi.

“It`s gonna be a bumpy ride”

Gi disse øvelsene et forsøk i tiden fremover og se om ikke Sandviks Kama Sutra kan tilfredstille treningsgløden. Let`s glooooow..

 


Eirik Sandvik 

Eirik er ekspert på skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening. Han er en dyktig coach og har hjulpet mange med å bli skadefri. Han er en flittig skribent og har også skrevet for utenlandske nettsider som blant annet T-Nation.

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!