Bli med Treningsforum til California!

Diverse13.12.2011Marika Lejon13

Treningsforum har vært i California og besøkt Green-Food Guruen David Sandoval. Nå kan du også være med oss!

De aller fleste som interesserer seg for sunn mat og rensing av kroppen har hørt om David Sandoval. Han har flere ganger vært i Norge for å holde foredrag om hvordan maten du spiser kan heale kroppen din og hvordan du kan rense kroppen for avfallsstoffer. Reporter Marika Lejon dro til USA på detox-event.

Da David Sandoval kontaktet Treningsforum for å prøve ut Davids detox-event, ble jeg veldig glad. Jeg har tidligere vært på Davids foredrag som har vært holdt i Norge, men aldri hadde jeg prøvd ut detox-opplegget fullt ut. Jeg gledet meg veldig og var spent på om jeg ville føle forskjell etter en kropps-renselse.

Det hele startet med to netter i Los Angeles. Her slappet jeg av og fikk se både Venice Beach, Beverly Hills og Hollywood. Det ble to dager med mange nye inntrykk og hele opplevelsen var fantastisk. Etter disse to dagene gledet jeg meg ekstra mye til å dra videre til Lake Isabella. Jeg trengte å slappe litt av etter en lang flytur og farting i L.A. Uken før hadde jeg vært i Las Vegas for å se Mr. Olympia.

Jeg ble hentet av crewet på Pure Planet Oasis som er Davids egen oase, hvor han holder sine eventer. Dette er en stor ranch som består av elleve flotte soveværelser, sauna, treningssal, utendørs svømmebasseng og felles stue. Her møtte jeg de andre som kom fra verden rundt for å lære mer om kosthold og rensning. David hadde invitert skuespillere, fitness-atleter, journalister fra forskjellige kostholds- og treningsmagasiner, fotomodeller og andre som var nysgjerrige på Pure Planet Oasis. Det var spennende å bli kjent med så mange flotte og interessante mennesker.

Første dagen ble benyttet til å slappe av, bli kjent med hverandre og for å få informasjon om hva som vil skje de neste dagene. På kvelden slappet vi av foran en bon-fire. Dagen etter startet detox, for dem som ønsket å være med. Man kunne selv velge om man ville kjøre den fullt ut eller bare halvveis. Begge deler ville gi resultat. Jeg kjørte fullt ut. Det var Yoga-undervisning og klatring i tau for dem som turte. Denne dagen tok også David Sandoval oss med på en ekskursjon i de spesielle omgivelsene. Her fortalte David om hvordan indianerne overlevde i den ville naturen. På veien tilbake vasset vi i elven. Det friske vannet og de behagelige steinene i bunnen har en helbredende effekt på hovne og vonde bein.

Dagene etter var svært innholdsrike. David viste oss alt som var å by på. Vi badet for eksempel i varme kilder, og etter dette følte jeg virkelig at kroppen ble fornyet. Vi hadde også ekskursjon til "Trail of a hundred giants". Her fikk jeg oppleve de største trærne jeg sannsynligvis har sett i mitt liv.

Siste dagen da detoxen var ferdig spiste vi økologiske pannekaker med blåbær, sirup og ranchens egen honning. Det ble også servert sunne sandwich og kokosmelk. Denne dagen slappet vi av ved bassenget, satt i saunaen, praktiserte yoga, spilte brettspill og slappet av i hengekøyene.

Detoxen fikk full virkning de to siste dagene. Det var en behagelig opplevelse og jeg ble overrasket over alt slimet som kom ut av kroppen. Jeg følte meg energisk og kvikk. Jeg gikk ned litt i vekt også. Jeg er ganske liten fra før og hadde ikke behov for å kvitte meg med kiloer, men flere andre som var ute etter nettopp dette, fikk gode resultater da vi veide oss siste dagen. Dette var selvfølgelig frivillig. Faktisk var det min ide at vi alle skulle veie oss for å se om det var noen effekt.

Jeg har lært svært mye om kosthold, bevegelse og avstressing på denne turen. I Påsken 2012 reiser jeg tilbake og da kan du være med!

Du kan lese mer om eventen og melde deg på her:

www.superyou.no

  

 


Treningsforum i USA

Kosthold09.11.201235

Vi har laget en video med noe av det vi opplevde på turen.

Bli med Treningsforum til USA!

Fitness05.07.201212

Opplev Mr. Oympia og Detox-event med David Sandoval.

David Sandoval og Supermat

Kosthold07.04.201112

Den verdenskjente kostholdsguruen David Sandoval holder seminar i Oslo torsdag 7. april.

Kommer snart...

01.01.19700

Treningsforum i USA

Kosthold09.11.201235

Bli med Treningsforum til USA!

Fitness05.07.201212

David Sandoval og Supermat

Kosthold07.04.201112

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!