Norway Open Transformation 2015

Fitness17.04.2015Joachim Marhaug101

Norway Open Transformation er en konkurranse hvor du kan komme i bedre form.

Norway Open Sports festival var en suksess i fjor. I år skal det bli større, bredere og enda bedre. Norway Open Transformation er en konkurranse som lanseres i disse dager hvor man kan vinne premier og komme i bedre form.

Dere satser videre med Norway Open Sportsfestival, er dere fornøyde med 2014 siden dere satser videre allerede i år?
2014 ble omtrent slik vi planla og ønsket å få til, det ble avsluttet med en positiv opplevelse for de som var med oss, både atleter, utstillere, sponsorer og publikum har gitt tilbakemeldinger om et bra arrangement og det var i grunn målet, så derfor kjører vi på også i år og satser på enda bredere marked og enda mer suksess med Norway Open, en ca 30% økning på de fleste nivåer er planen for året. So be there! 

Nå lanserer dere en slags "ekstrem forvandling" konkurranse, hva dreier dette seg om? Er det en ekstra fitness konkurranse eller hva er dette?
Vi forsøker å tenke litt på nye måter å få enda flere interessert i sporten vår! Så, nei, dette er ikke myntet på fitness utøvere men litt mer fra litt utrent eller ute av form til sommerform kan vel være beskrivende for utøvere her vil jeg mene, en litt mer lavterskel morsom og godt premiert konkurranse der alle kan delta, altså uten noen form for erfaringer med konkurranser eller å ha stilt opp i tilsvarende tidligere. Vi ønsker med dette at det skal være en sporty "transformation" altså er målet en estetisk og sporty kropp med godt synlige resultater fra start til mål, da vinnerne til slutt vil kåres av en erfaren jury. 

Vinnerne vil ikke minst få mye oppmerksomhet i media men også flotte premier fra vår hovedsponsor Gymgrossisten og SixDeuce. Akkurat hva og verdi på premien vil annonseres veldig snart. 

Hvordan deltar man?
Man melder enkelt og greit sin interesse ved å sende en e-post til post@norwayopen.no der man legger ved ferske foto av seg selv og sin nåværende form, det må da være med typisk dagens avis for å vise til ektehet av bilder og jentene skal ha på seg bikini og gutta en boksershorts. Det ønskes også at man skriver et par ord om hvorfor du skal velges som en av ti deltagere. 

Deltagerne må underveis gjøre en god grundig og ikke minst dokumenterbar og sunn prosess mot en sunnere og bedre kropp, og med det også bedre helse og velvære. Deltagerne må kunne vise til hva og hvordan de har kommet frem til resultatet ved å for eksempel føre en åpen profil der man kan følge prosessen på for eks Facebook eller egne blogger osv.

Vi krever faktisk at det gjennomføres med en kombinasjon av sundt kosthold, trening og ikke minst også cardio/kondisjon. 

Litt om konkurransen:

- Alle som er over 18 år kan søke om å være med i dette, det vil være en utvelgelses prosess der erfarne dommer og profiler fra div treningsmiljøer som vil plukke ut ti deltagere fem mannlige og fem kvinnelige deltagere som igjen vil få delta mot målet tre mnd frem i tid.

 - Vi vil lansere dette nå i disse dager og alle som har lyst kan sende inn en liten søknad som sagt og vi starter hele konkurransen 1. Mai så her er det bare å kaste seg rundt å søke og bli med oss på dette. 

- Til slutt vil de samme dommerne også velge ut to vinnere som vil få sammen med mye heder og ære en rekke flotte premier til store verdier fra våre sponsorer Gymgrossisten og SixDeuce, det vil også være et proff fotoshoot med i premien. 

- Alle som blir plukket ut til å være med vil også motta en stor og effektiv startpakke med produkter og nødvendige kosttilskudd osv fra våre sponsorer.

Så alle som syntes dette høres ok ut send søknad i dag til post@norwayopen.no  Du kan følge konkurransen på våre facebooksider og også instagram og nettsider så bli med.

 


Norway Open 2015

Fitness20.09.2015383

Med over 300 deltakere gikk Norway Open 2015 av stabelen.

Nordic Championships 2014

Fitness03.11.201489

Se bilder og resultater.
Resultatliste fra Norway Open 2014.

Slik bygger Didrik kropp

Intervju16.09.2014253

Han deltar på Norway Open og NM.

Norway Open 2015

Fitness20.09.2015383

Nordic Championships 2014

Fitness03.11.201489

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!