Tommi's Byggermekka

Trening07.04.2008Egil Berli-Johsen0

Haralds Gym i Hausmannsgate i Oslo Sentrum har vært alene på tronen over byggergym i hovedstaden. Tommi Thorvildsen sitt 24Fitness på Karl Johan begynner nå å gjøre øverste pallplass ganske trang.

I 5. etasje, over Scotsman, på Karl Johan har IFBB Proffen Tommi Thorvildsen (HJEMMESIDE  ) greid å skape et utrolig bra byggermiljø på kort tid.

I tillegg til ham selv, så jeg flere i forskjellige stadier avkonkurranseforbredelser. Tommis kjæreste, Ingrid, planlegger å stille, Daniel Stisen trener og spiser som aldri før. Danny-boy her på forumet var i bra offseason form, og bilde av ham og Stisen kommer i tråden nederst i artikkelen.

Bjørgulf Hansen (INTERVJU ) og hans Thea Eriksen (INTERVJU) var i fantastisk form begge to! Bjørgulf hadde et utrolig energinivå til å bare tillate seg 40 gram ris på deffens første dag. 4 kilo må av ifølge ham selv.

Bjørgulf har nemlig greid det kunststykket å melde seg på en konkurranse 8 dager før han skal på scenen, og stiller med tidenes korteste deff. Bjørgulf er personlig trener, og jobber selv på 24Fitness.

Mandalingen Daniel Stisen (BLOGG)veier i overkant av 100 kilo, og jobber hardt med å øke i volum mot høstens utfordringer. Daniel er sponset av Proteinfabrikken og av 24Fitness. Daniel vil dere få se mer av i det kommende intervjuet.

Sjefen sjøl, Tommi "Glutezilla" slo undertegnede med 20 kg i kroppsvekt da vi veide oss. Aldri før har han veid 140 kg, og formen var bemerkelsesverdig bra på den vekten! Nedenfor her ligger bilde av Tommi på scenen for noen år siden, sammenlignet med dagens offseasonform. Synlige mageruter på 140 kg kroppsvekt er psycho!

Gymmet har garderober med greie dusjer, sittegruppe og resepsjon med salg av kosttilskud og tskjorter. Det er maskiner, møller, sykler og frivekter i nederste av de to etasjene gymmet besitter.

I øverste etasje er det 10 meter med hantelrack og en powerrack. Gymmet frekventeres av alt fra byggere, kickboksere, discopumpere til voksne mosjonister. En salig blanding som egentlig skremmer en bleik kraftplugg som meg. Jeg kjente faktisk et behov for solarium og en rask kroppsbarbering bare etter en times tid i lokalene.

Så hvis man legger igjen fordommene mot byggere hjemme, aksepterer at folk vrenger av seg tøyet og poserer i boxeren ved siden av deg og hvis man trenger et koselig og utelukkende positivt sted å trene på i oslo... Da vil jeg på det sterkeste anbefale 24Fitness på Karl Johan.

 Ekstrainformasjon fra Tommi:

Adressen er Karljohans gate 17 0159 oslo

Gymmet er på ca 1000 kvadratmeter.

Tommi starter sin diett i Mai, og planlegger å stille i August, i USA.

 

 


Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!