Joachim Pedersen

Intervju02.12.2010Joachim Marhaug37

Når Joachim Pedersen stod på deltakerlisten i våres var det mange som trodde det var undertegnede som er sjefen for Treningsforum. Det var visst flere som het Joachim Pedersen i denne bransjen. Joachim var nemlig en 19 år gammel debutant fra Oslo.

Navn: Joachim Pedersen
Alder: 19
Sivilstand: Kjæreste med Ida
Arbeid: Ingen nå, men mest sannsynlig G4S fra Desember.
Bosted: Oslo
Høyde: 171
Vekt: 76(on) 95(off)
Gym: 24Fitness
Klubb: Team 24Fitness
Sponsorer: Ingen

Meritter:

1.Plass Sandefjord Open (BB Debutant) 2010.
4.Plass Overall Sandefjord Open2010.
4.Plass -80Kg Oslo GP 2010.

Hvem er du?

Jeg er en gutt på 19 år. For tiden holder jeg på med Kurs hos G4S innenfor vakt og sikkerhet. Bor hjemme med mor, far og to brødre. Trener på 24Fitness og World Gym. Og jeg har verdens beste kjæreste og treningspartner som heter Ida Pedersen.

Hvordan synes du det er å være på diett?

Det er uten tvil moro å se kroppen forandre seg, få mer markeringer og komme i form. Men det er slitsomt og krevende også. Blir lite mat og mye cardio for det meste, men når konkurransedagen kommer og man står på scenen ... It's All Worth It.

Hvordan ser dietten din ut?

Lå på rundt 2800 kcal de første ukene og gikk ned til 1000 siste uka (á 9uker). Det gikk for det meste i kylling, ris, brokoli, torsk, søtpoteter og Shake med 3-5 måltider om dagen.

Har du gjort mange forandringer i treningsopplegg i forhold til hvordan du trener offseason?

Ja, blir mye forandring med tanke på svake/dårligere muskelgrupper. Kjører mye tyngre nå enn før og har startet med Pre-Load FST-7 på bryst og skuldre.

Hva har du lært om deg selv i løpet av dietten?

At man får en mild form for downs uten karbohydrat i kroppen! Har jo lært hvordan kroppen reagerer uten så mye mat og med mindre vann, og hvordan den forandrer seg ... Og ikke minst hvordan den psykiske tilstanden forandrer seg.

Er det noe av den nye lærdommen om deg selv som har overrasket deg?

Ja, trodde ikke jeg ville greie å fullføre dietten først når jeg var rundt 4 uker inn. Men med god hjelp fra Joel Pasqua som Coach fikk jeg god selvtillit, hjelp, oppsett og det lille ekstra for å fullføre dietten ! Så jeg er vel mest overrasket over at jeg greide meg uten mat så lenge.

Du har en flott fysikk. Hvor lenge har du trent for å bli slik?

Takk! Jeg startet å trene på SATS da jeg var 16 hvor jeg fikk hjelp av en jeg liker å kalle min ''sponsor'' , Ulf Ellefsen,også kjent som ''sjefen'': Han har lært meg det mest jeg kan om trening og kosthold. Jeg begynte å trene ''mer seriøst'' rundt desember i fjor, og startet på 24Fitness i sommer hvor jeg har fått VELDIG god hjelp av Tommi Thorvildsen '' The Maker Of Champions''.

Hvordan trener du?

Jeg trener tungt med minimum 8 til max 12 repp per sett. kjører 5 splitt som ser slik ut.
dag 1 - Forside lår og hamstring
dag 2 - Bryst - triceps
dag 3 - off
dag 4 - Rygg - legger
dag 5 - Skulder - biceps

Fortell litt om hvordan en helt vanlig dag under dietten har vært?

Opp kl 0800 for å gå kardio i en time, så opp og spise 4Korn og proteinshake. Etter det sitter jeg og surfer litt på nettet og slapper av. Noen timer senere spiser jeg litt kylling og ris og kjører 30 min kardio. Trening m/kardio (shake). Hjem og slappe av og spise.

Hvem eller hva har fått deg til å presse deg det lille ekstra som kreves for å fullføre dette løpet?

Med tanke på kosthold, diett, trening osv. så har Joel Pasqua vært til STOR hjelp her. Han hjalp meg igjennom hele dietten og begge konkurransene. Når det kommer til posering fikk jeg mye hjelp av Harald ( og Joel ) på Haralds Gym. Uten om dette så har jeg siden starten og helt frem til dags dato fått hjelp av Ulf Ellefsen på alle type måter. Dette er mannen som fikk meg interessert i bygging og har hjulpet meg siden den dag. En STOR takk til deg Mr.Ellefsen aka SJEFEN! Under dietten fikk jeg mye psykisk støtte av både kjæreste og venner, noe jeg setter stor pris på - siden man ikke alltid er like lett å ha med å gjøre under slike forhold. Så takk til alle som holdt ut! Dere vet hvem dere er.

Hva er dine planer fremover?

Trene tungt som rakker'n frem til NM 2011 og stille i bodybuilding Junior (siste året for å stille som junior,  så jeg må ha en 1. plass der) Utenom det så er det 24Fitness, masse proteiner, kjæresten min Ida og Hardcore Squats som står på menyen frem til oktober 2011.

 


Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!