Årets første nummer er her!

Trening28.01.2011Joachim Marhaug53

Bestill nå hvis du ikke er abonnent. Bladet er proppfullt med inspirerende og motiverende artikler innen trening, kosthold, reportasjer og intervjuer! 100 sider venter på deg.

På coveret: Pauline Nordin
Foto: Pavel Ythjall
Ansvarlig redaktør: Ann Kristin Berli-Johnsen
Antall sider: 100

Utdrag fra lederen: "Godt nytt år, kjære leser. Jeg håper feiringen av det gamle var god, og at du nå er godt i gang med å fullføre drømmer og planer for 2011.Jeg er ikke veldig glad i nyttår, må jeg innrømme. Jeg blir melankolsk og tankefull på nyttårsaften. Jeg liker ikke å legge bak meg et gammelt år, jeg liker ikke å føle at ting kanskje ikke alltid ble som jeg ville de skulle bli."

 

Kjøp abonnement her! Tegn et abonnement for kun kr 199,- for 5 utgaver!


Magasinet er i salg på Narvesen fra 2. februar.
NB: Pga. problemer med et nytt trykkeri i Norge som skapte store forsinkelser og problemer for oss vil enkelte abonnenter oppleve at bladet kommer ut i butikk før i din egen postkasse. Vi beklager dette sterkt og vil gå tilbake til det gamle trykkeriet i utlandet neste gang hvor alt går på skinner.
 

Innhold Nr10 - 01/2011

14. 8 tips for kontinuerlig fremgang
Kommer du ingen vei med styrketreningen? Her går vi igjennom 8 tips som vil hjelpe deg med å oppnå ønskede resultater. Bruk dem godt og du vil være et skritt nærmere dine mål.

21. Slik får du bedre resultater i 2011
Ble 2010 nok et år med sporadisk trening og dårlige resultater? Fortvil ikke. Her går vi gjennom noen tips og triks som kan hjelpe deg inn på rett spor.

38. Pauline Nordin
Vi vet alle at det krever en enorm disiplin og ekstrem struktur for å lykkes som fitnessutøver. Alle vet vi at det krever tung trening og fokus på kosthold dag ut og dag inn, år ut og år inn, for å få den kroppen vi drømmer om. Alle vet vi hva som skal til … Pauline Nordin visste også hva som skulle til … Pauline er ikke bare en fitnessutøver, hun er også en pro figure athtlete, fitness modell, sertifisert fitness trener og journalist. Hun ble født 23. juli 1982, i Ystad i Sverige, hvor hun vokste opp på en stor gård.

64. Slik får du orden på kosten i 2011
Kostholdet er ofte den mest begrensende faktoren for folks treningsfremgang. Kanskje var du en av dem som ikke klarte å oppnå fjorårets målsetninger, på grunn av mangel på gode kostvaner. Her kommer noen tips som kan være nyttige for å holde kostholdet på rett spor.

68. Nyt en sunn pizza
Det er mørkt, det er kaldt og sommeren føles som om den skal være et helt liv unna. Dagene er korte, kveldene er lange og det å gå den daglige kardioturen er tungere enn noen gang før. Ja, faktisk er det slik at noen og enhver kan oppleve snev av vinterdepresjon akkurat nå.   



82. World Strongman Super Series
… And now – the strongest man alive – Big Brian Shaw! Applausen og jubelropene fra publikum fikk taket til å løfte seg da speaker, Anders Axklo, introduserte Brian Shaw, mannen som ledet årets World Strongman Super Series. Som sistemann av åtte kom Brian inn på scenen, hilste på sine konkurrenter og vinket til publikum.

86. VM i styrkeløft
Norge reiste til Sør-Afrika med et noe redusert mannskap; Asbjørn Randen er på landslagspermisjon, nest beste kvinne under NM i 2010, Ingunn Elise Knutzen hadde ikke oppfylt kravet om nok stevner for å bli tatt ut på landslaget, og det skulle vise seg at et av Norges største medaljehåp røk ut med skade allerede i bøy. På den annen side fikk Jørgen Hansen prøve seg i et VM for første gang, mens Tor Herman Omland har gått opp til -125 kg klassen – er landslaget i et generasjonsskifte?

88. Bo Andrè Bergan
Bo Andre Bergan har blitt et kjent navn for de fleste som har fulgt med på styrkeløft, dette er løfteren som på rekordtid har blitt en av Norges beste juniorløftere med blant annet et EM gull i markløft.

Andre artikler:
- Pavel Ythjall
- Ali Tabra
- Konkurranseguiden, del5: stilen
- Fitnessfestivalen
- Nordic Championships

- Rune Myhrvang - debutanten
- Strongman for dummies, tidsklemma
- Odd Haugen

Faste sider:
- Leder
- Smått og godt
- Sett og hørt
- Innboks
- Forbundet har ordet (kroppsbygging)
- Forbundet har odet (strongman)
- Forskning
- Tegnestripe
- Produkter i fokus

Kjøabonnement her. Leveres fortløpende direkte hjem til din postkasse! Kun 199,- for 5 nummer!

 

 

 

 

 

 

 


Marius Metern - Nytt nummer

Diverse21.09.201213

Metern pryder Treningsforum cover i "badass army-stil".

Jostein Ødegården

Diverse16.03.201223

Norges dyktigste kroppsbygger deler sin kunnskap!

Snart nytt nummer

Diverse01.07.201126

Sikre deg dagens utgave med Øyvind Fjeldseth som er på cover!

I salg på Narvesen NÅ!

Diverse25.11.201023

Treningsforum er ute nå på Narvesen, bensinstasjoner, ICA, MIX etc.

Marius Metern - Nytt nummer

Diverse21.09.201213

Jostein Ødegården

Diverse16.03.201223

Snart nytt nummer

Diverse01.07.201126

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!