Arti Sharma Lopes på cover

Diverse14.07.2011Joachim Marhaug56

Nytt nummer i salg som abonnement nå! Nok en gang et fullstappet nummer med mange intervjuer, reportasjer fra konkurranser og artikler. Bestill nå - 100 spreke sider!

På coveret: Arti Sharma Lopes
Foto: Jon Klasbu
Ansvarlig redaktør: Ann Kristin Berli-Johnsen
Antall sider: 100

Utdrag fra lederen: "Jeg har snakket om dem før, og jeg snakker om dem igjen. Ildsjeler! Hva hadde kraftsportene vært uten dem?
Tror dere det er gjort på en måned å planlegge og forberede en konkurranse som Norges Sterkeste Mann? Tror dere det er gjort på bare noen uker å gjøre forarbeidet til NM i kroppsbygging og fitness eller NM i styrkeløft?

Dette nummeret er i salg på butikk i slutten av juli!

Eller kjøp abonnement her! Tegn et abonnement for kun kr 199,- for 5 utgaver!

 


Innhold Nr13 - 04/2011 

 

14. Reymond Rabben
I vår jakt etter vanlige medlemmer endte vi, etter et tips fra vår eminente fotograf Jon Klasbu, opp på PULS Grenland i Langesund. Der trener 20 år gamle Reymond Rabben. Jon hadde hatt en privat fotoshoot med Reymond, og han mente at denne gutten har potensiale så det holder. Vi tok oss en prat med Reymond.

18. Ferietrening
Vi har gledet oss til dette gjennom en lang og kald vinter - Sommeren er her, og de aller fleste skal iløpet av den nærmeste tiden ta sommerferie. I den forbindelse finnes det ikke noe mere passende å skrive om enn ferie og trening. For hører det virkelig sammen?

22. Markus Ruhl
De aller fleste av oss som er litt mer enn norm interessert i kraftsport og styrke har en eller annen gang lest en artikkel eller sett en video på Youtube om Markus Ruhl. Alle har vi latt oss fascinere av størrelsen på denne mannen, og jeg er ganske sikker på at de aller fleste av oss har lurt på hvordan det er mulig å se slik ut og faktisk leve et normalt liv.

34. Arti Sharma Lopes
Jeg innrømmer det gjerne; jeg kikket litt ekstra på Arti første gang jeg så henne på scenen. Så mørk, så feminin og så vakker. Så mystisk. Så smilende og så stolt … hun så ut som en østens gudinne der hun sto. I salen satt Artis mamma og ektemann, og jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri har opplevd en så ivrig heiagjeng som den Arti hadde

62. Low Carb high fat
Low carb high fat (LCHF) er en av motediettene som virkelig er i vinden nå. Alt fra hjertepasienter til profesjonelle idrettsutøvere har fulgt LCHF-prinsippene med stor suksess. 

70. Norges Sterkeste Mann
For syvende år på rad sto Svend Karlsen for å arrangere Norges Sterkeste Mann som både publikumsshow og TV-program. Denne gangen hadde vikingen fått hjelp, og resultatet ble et forrykende styrkeshow i Telenor Arena. Dette årets utgave har satt standarden for hvordan strongman skal gjennomføres. Det er ikke mye som ligner på de gamle "bensinstasjonstevnene" lenger. Sirkus Karlsen har blitt proffe!

77. Zydrunas Savickas
På årets NSM gjestet en stor profesjonell strongmanutøver Telenor Arena. Selveste Zydrunas Savickas er ingen smågutt i strongman-sammenheng. Tvert i mot er han stor og sterk og har vunnet det meste innenfor de store konkurransene.

78. Gutten te`a Bjørg og`n Erland
Dette er tredje og siste del av historien om Svend Viking Karlsens ferd fra suksess og heltestatus, helt ned i det dypeste og mest fortvilte mørke og opp igjen til lyse og gode dager med sin lille kjernefamilie i Krokstadelva.

82. NM i styrkeløft
Askim SK har fått god trening i store stevner etter å ha arrangert Benk NM og Sydnorsk mesterskap i 2010. Årets NM bar preg på en erfaren arrangørklubb som både tok løftere og publikum på alvor for å skape en så god idrettsopplevelse som mulig.
 

 Andre artikler:
- Konkurranseguiden, del 6: Showtime
- Oslo Grand Prix
- Solveig Vs. Thomas
- Lavkarbo


Faste sider:
- Leder
- Smått og godt
- Sett og hørt
- Innboks
- Forbundet har ordet (kroppsbygging)
- Forbundet har odet (strongman)
- Forskning
- Tegnestripe
- Produkter i fokus
- Før og etter
- Historietimen

 

Kjøabonnement her. Leveres fortløpende direkte hjem til din postkasse! Kun 199,- for 5 nummer!

 


Forsidejakten 2015

Diverse12.08.201542

Send inn dine formbilder nå!

Supersprek trebarnsmor - Nadia

Diverse05.05.2015279

Superspreke Nadia Isabella Pettersen er trebarnsmor.

Norges HOTTESTE fitnesspar

Diverse18.03.201577

Alexander Farrag Ladsten og Vilde Waksvik pryder coveret!

Vinnerne av Forsidejakten

Trening18.11.201451

Dette er vinnerne av Forsidejakten på Treningsforum.

Forsidejakten 2015

Diverse12.08.201542

Supersprek trebarnsmor - Nadia

Diverse05.05.2015279

Norges HOTTESTE fitnesspar

Diverse18.03.201577

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!