Fitnessfestivalen 2011

Fitness05.12.2011Jon Klasbu37

Fitnessfestivalen 2011 arrangeres i Gøteborg og det er besøkende fra hele norden på plass! Det er fullt med liv over hele messen der utstillere fra de aller fleste firmaer og leverandører er på plass med store og mindre stands og shows.

Søndagen på årets Fitnessfestival kunne fortsatt by på messe og expo opplevelser, men denne dagen byr også på mer konkuranser på scenen. På et utsolgt stadium var det årets Luciapokal som er en dubutant konkuranse med effekter som bokseintre etter Rocky Balboa stil og musikk, lys og røykeffekter setter dette et litt anderledes preg på konkuransen som er effektivt og morsomt.

Som en start på kveldens finaler hadde Shawn Rays iniativ til "Return of the legends" i USA også funnet veien til Sverige.

Iniativet er en mix av at de gamle legendene får vise seg frem og lage show for nye og gamle fans, og vise noe litt anderledes på en kroppsbygger scene. Samtidig som mange ønsker å få mer fokus på at et kroppsbyggershow nettopp burde være litt mer show der atletene i fremtiden bringer tilbake et spektakulært poserings/friprogram.Noe mange mener har blitt mindre prioritert de siste årene. Med høyere fokus på poengivning på posering (som er innført) vil det nok også måtte bli en høyere prioritet og nødvendig å gjøre litt mer ut av på dette for atletene i fremtiden!

Noen som virkelig kan posere med stor P er gutta som showet på scenen under kvelden. Stanley Kibrige som er svensk, men nå bosatt i Oslo er en av de virkelige mesterne på dette og Stan viste et robot inspirert show med "Iron Man" og "Transformers" effekter, selv uten å være i konkuranseform viser Stan at han nå er på vei tilbake på scenen og vi vil nok kunne nyte hans showposering på div scener i 2012 om det går som planlagt for Stanley.

Johan Oldenmark, en meget karismatisk herremann som har konkurert over store deler av verden i mange år og ikke minst vunnet SM utallige ganger. Johan fant også frem til formen i en alder av 50 år og ti år siden siste sceneopptreden ga ham alle et forykende herlig show! Johan leverer med sin fantastiske væremåte, tilstedeværelse og ærlighet på scenen til stor jubel

Christer Norman "THE SWESUB VIKING" en stoor mann fra de svenske skoger imponerte med conanstyle med sverd og sten og hadde nok den alle beste formen av de tre legendene som denne kvelden showet for full sal, og skal man dømme etter respons og jubel er nok dette publikum vil se mer av i fremtidens show.

Oppsummert en flott helg i Gøteborg med masse hyggelige mennesker og opplevelser for treningsinteresserte mennesker, og om noen få mnd er det tid for den norske Fitnessmessen, og da er det bare å sett nesa mot Lillestrøm for å få med seg både fitness beauty messe og tattoo konvention.

 

 


Fra det åpnet kl 10 var det lange køer for registrering og inngang og gatene i Gøteborg befolkes av ganske mange fler kg muskler enn normalt.

Overalt ser man store og mindre store menn og damer, gutter og jenter som tar for seg av alle tilbud og muligheter en slik messe gir, her er det rabaterte priser på det meste av produkter fra kosttilskudd til klær og treningsutstyr.

På scenene rundt om arrangerer forhandlere som BetterBodies, Decore og GASP fashionshows med sine sponsede utøvere i BB og Fitness og arrangøren har div uhøytidelige konkuransser der publikum kan delta. Her kan vi se "biceps battle" der de må utføre så mange strikte bicepscurls som mulig, "kettlebells" presses og kastes på utallige måter og overalt er det fullt øs fra publikum som heier og roper jo flere reps utøverne klarer å gjennomføre.

I menneskevrimlet treffer vi mange utøvere fra Norge også, Viking Karlsen skal være dommer i morgendagens Sveriges Sterkeste og går rundt i dag å nyter godt av tilbudene sammen med sin sønn, Mona C Jacobsen og hennes reisefølge sitter å spiser litt kylling og ris i en av kafeene sammen med Pia Mellerstam og Anita Hellerud med følge, vi treffer Henrik Lindh som er hjemme i Sverige en tur å går litt modell for Decore, Soran er på plass for Scitec Nutrition og lager en fantastisk proteinblanding til undertegnede fra deres produkter, noe som smaker så godt at magen står som ei tromme en time etter! Tea og Bjørgulf er selvfølgelig også på plass og promoterer hans nye bok på standen til Gymgrossisten, ja ,enda flere fra vårt hjemland og treningsmiljø er også på plass på messen.

Søndag er det tid for konkuranse, både Sveriges Sterkeste og den sagomsuste Luciapokalen, og ikke nok med det er det også RETURNING THE LEGENDS" med selveste Olympia deltager over mange år Shawn Ray, og vår egen Stan The Man som er velkjent som en ut over det vanlige dyktig posør og vi gleder oss.

Bilder fra Fitnessfestivalen 


Ahmad deler med sin kunnskap!


BigMass konkurranse.


BODY Radio!


BetterBodies show.


BetterBodies Carina.


BetterBodies Fashion med Ahmad.


Biceps Battle konkurranse.


BigMass hangups konkurranse.


Show fra storscenen med DCore.


Fargerik design på protein.


Fashion show.


Martin Kjellstrøm - HUGE!


Johan Oldermark holder fortsatt formen.


Knut Øines på 2XU reklame - legg ekstra godt merke til buksenivået :-)


Like blid!


Military Fitness


Mr. Shawn Ray!


Roddy.


Shakes for girls?


Shawn Ray signerer til fans.


Tea og Bjørgulf!


Proteinpyramide!


Det er nok å velge i ...


UK Fatburners.


Soran mekker en deig protein!

 


Vinnere er trukket!

Fitnessfestivalen 2013

Fitness01.12.2013185

Blir større og større for hvert år!

Fitnessfestivalen 2012

Fitness13.12.201217

Se bilder og reportasje.
Sjekk ut litt bilder fra Fitnessfestivalen i Gøteborg.

Fitnessfestivalen 2013

Fitness01.12.2013185

Fitnessfestivalen 2012

Fitness13.12.201217

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!