Fitnessfestivalen 2013

Fitness01.12.2013Rita Immerstein185

Fitnessfestivalen i Sverige blir større og større for hvert år!

Det er tydeligvis ingen grenser for hva vår «søta bror» får til når det skal arrangeres en fitnessmesse. De siste årene har Fitnessfestivalen økt i både antall utøvere, utstillere og antall besøkende til messen. Skal du få med deg siste nytt, hente inspirasjon og få kunnskap om kommende trender innenfor treningsbransjen er Gøteborg og nærmere bestemt Svenska Mässan det rette stedet å være den kommende helgen!

Messen innledes med PT-dagene på fredag før det går i et både lørdag og søndag med arrangementer, ulike kåringer, konkurranser og gode tilbud på utstillingsområdet.

En gigantisk messe

Vi har snakket med Ove Rytter og han kan bekrefte at messen blir større år for år. Han er så langt veldig fornøyd med ned arbeidet som er lagt ned. Han nevner også spesielt at markedsplanen for messen har vært spesielt bra i år - det er også satset på tv-reklame for å få profilert messen optimalt.

Det er i følge Ove 168 utstillere på golvet, 21 ulike konkurranser som skal avholdes og hele 200 programpunkter på lørdag og søndag. Dette krever et enormt og strukturert forarbeid og totalt sett består organisasjonen av 143 personer og da er også 27 dommere inkludert. Ove smiler og legger til: Alt er under kontroll og alle er fulle av energi og klare til å gi alt den kommende helgen.

Bilder fra Fitnessfestivalen 2013

 

 

 

 

 

700 påmeldte utøvere

Det er hele318 påmeldte til Luciapokalen som omfatter konkurransene innenfor fitness og kroppsbygging. Det blir arrangert en rekke ulike konkurranser på selve fitnessfestival-arenaen og til nå er det totalt over 700 påmeldte. I tillegg kan publikum hive seg med og utfordre seg selv i ulike hinderbaner. Ove ler og sier: Så det blir garantert fart på golvet! Det er ikke bare et stort antall utøvere som imponerer for Ove forventer langt over 20.000 besøkende til messen i år. Billettsalget har gått unna og om du ikke har kjøpt billett kan du sjekke ut om det er ledige billetter ved å følge denne linken

Lønnsom shopping

Om ikke du hiver deg med i en eller annen konkurranse, kan du nyte godt av gode messetilbud. I følge Ove kommer mange for å få en god deal på både treningsklær, kosttilskudd og andre treningsrelaterte varer. Messeprisene er gunstige og har du planer om å kjøpe nytt treningsutstyr kan det testes ut der og da. Uansett om du shopper eller ikke, messen er et viktig treffpunkt for likesinnede i treningsbransjen.

20.000 kvadratmeter er ikke nok!

Fitnessmessen har i alt 20.000 kvadratmeter å boltre seg på og med et fullstappet program er det bare å velge og vrake. Faktisk er det slik at Ove Rytter har måttet si nei til flere firma på tross av den enorme messeplassen som er disponibel. Alle som var med i fjor ville også være med i år og gjerne med større plass. Dette viser et behov for utvidelse og konsekvensen er at forarbeidet og layouten til 2014 vil bli gjort om slik at flere kan delta neste år, også utenlandske firma.

I år gleder han seg til å se hvordan de to nye hallene «Nytt liv» blir tatt imot. Der vil det være et 1000 kvadtratmeter stort samling med Crossgym Challenge og de 12 beste Crossfit-navnene i Sverige. Det blir også arrangert Arm Wars, Barstazz, Street Workout og barnas oppblåsbare hinderbane legges til de nye hallene

Ove Rytters engasjement og motivasjon

Han har i flere år stått som hovedansvarlig for denne messen med stor suksess. Arbeidet er krevende, men han holder engasjementet høyt oppe. Han forteller at han ofte spør seg selv hvorfor han fra klokken 05.00 om morgenen til han legger seg om kvelden ser på Fitnessfestivalen som en utfordring og glede hver dag. Ove beskriver det som en slags kjærlighet og kjærligheten er ikke alltid like lett å forklare. Arbeidet med Fitnessfestivalen er som et evig prosjekt som krever sin mann og da bør man ha en sterk kropp og en god helse. På spørsmål om hvordan han selv holder så god form er oppskriften enkel:

- Jag lever som en atlet i veckorna och som en «Svensson» på helgorna. Träningen gör att du kan unna dig det goda. Och man behöver det för at livet ska vara like underbart som det kan vara, sier Ove Rytter.


Treningsforum ønsker Ove Rytter og hans stab lykke til med messen!

 


Rita Immerstein 

Rita har mer enn 20 års erfaring fra sportssenterbransjen og er sertifisert aerobic-, trx- og grid instruktør og deltar aktivt i fitness- og kroppsbygger konkurranser. Hun har master i helsefremmende arbeid, ernæringsutdanning og solid erfaring med diett og styrketrening.

Vinnere er trukket!

Fitnessfestivalen 2012

Fitness13.12.201217

Se bilder og reportasje.

Fitnessfestivalen 2011

Fitness05.12.201137

Bilder fra helgens Fitnessfestival.
Sjekk ut litt bilder fra Fitnessfestivalen i Gøteborg.

Fitnessfestivalen 2012

Fitness13.12.201217

Fitnessfestivalen 2011

Fitness05.12.201137

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!