WiMP utvider satsningen på treningsmusikk

Trening08.04.2014Joachim Marhaug113

Utvider konseptet WiMP Workout.

Musikktjenesten WiMP satser nå ytterligere på konseptet WiMP Workout for å levere ferdiglaget treningsmusikk. Fremover kan brukerne finne enda flere spillelister fra redaksjonen og kjente treningsprofiler tilpasset et bredt utvalg treningsformer.

I dag lanserer WiMP sju ulike spillelister som forberedelse til vårens mosjonsløp. En spesiallaget liste fra Löplabbet og seks lister tilpasset Sentrumsløpet og Holmenkollstafetten. Disse listene kan brukes av deltakerne til å forberede seg på den tiden de ønsker å gjennomføre løpene på. Se listene her: http://magazine.wimp.no/2014/04/wimp-workout-lanserer-spillelister-til-varens-mosjonslop/

"Den gode responsen på WiMP Workout, som vi lanserte i januar, viser at det er et stort behov blant folk flest å lett finne fram til god treningsmusikk i WiMP. Derfor er det en stor glede å øke denne satsningen i tiden framover", sier Bjørn Hammershaug, redaktør i WiMP Norge. 

I tillegg vil WiMP jevnlig ha nye gjestelister fra treningsprofiler som aktivt bruker musikk for å få motivasjon på trening. Vladimir Vukicevic, Cornelis Elander, Helene Drage, John Ertzgaard, VG Vektklubb, friluftmagasinet Harvest og Helsedirektoratet er blant profilene som kommer med gjestelister framover. 

"Jeg bruker musikk i treningen for å komme i den rette stemningen for å prestere. Når jeg er på trening eller konkurranse har tar jeg på headsetet og tuner inn i min egen verden. For at adrenalinet skal stige hører jeg som regel på noe med litt krutt i", sier hekkeløper Vladimir Vukicevic. 

"På mange måter kan du faktisk si at riktig musikk kan fungere som en slags PT eller treningspartner der det kan gi deg et lite ekstra spark i rumpa, og holde ønsket tempo", sier Personlig Trener i Hollywood, Cornelis Elander.

"Når jeg setter på musikk på trening, blir jeg definitivt i godt humør. Med en ordentlig treningsliste blir jeg faktisk mer fokusert. Det er mye lettere for meg å holde takten i løftene mine eller i løpingen min med rett musikk på øret", sier Helene Drage, blogger hos Helene Drage.

"Jeg bruker musikk til å komme i treningsmodus, skape stemning, gire meg opp eller roe meg ned - alt ettersom. Noen ganger foretrekker jeg å gå, jogge og sykle uten musikk, men hvis været er grått eller dørstokkmilen ekstra lang, så kan musikk hjelpe meg opp fra sofaen og gjennom turen", sier Elisabeth Stigum, Klubbkonsulent i VG Vektklubb. 


"Musikk har en magisk effekt på kroppen - for mange er musikk avgjørende for motivasjonen, og gjør det lettere å komme i gang med aktivitet", sier Jacob Linhave, avdelingsdirektør i Helsedirektoratet.

 


Musikk når man trener er et must for mange. Dette er topp 10 låter fra 80-tallet.

Trådløse øretelefoner

Trening04.03.2015196

Bli kvitt de irriterende ledningene. Dette er øretelefoner med Bluetooth.
Lyst på noen nye låter på iPoden din i sommer? Se her.
Dette er Cornelis Elander sin treningsmusikk for styrketrening til inspirasjon for alle.

Trådløse øretelefoner

Trening04.03.2015196

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!