Cornelis Elander sin treningsmusikk

Trening11.04.2014Joachim Marhaug129

Dette er Cornelis Elander sin treningsmusikk for styrketrening til inspirasjon for alle.

Hollywood-trener Cornelis Elander sin styrketreningsliste tilgjengelig i WiMP på fredag. Elanders gjesteliste er en av flere kjente treningsprofiler som er med på nysatsningen til treningsmusikken i WiMP Workout denne våren. 

Norges mest kjente Personlig Trener får sin treningsliste "Pump Up The Muscles" publisert i WiMP Workout, til glede for alle. Cornelis Elander er kjent for å gi nordmenn treningstips i diverse medier. 

Elander bruker aktivt musikk til trening for å få mer energi og stimulere til økt styrke og mestre øktene bedre. Musikk er det eneste han lar klientene sine "koble av med", og på treningsøktene hans er både TV-titting og avis- og magasinlesning forbudt. 

"Riktig musikk kan nemlig være helt essensielt for å yte maks og få mest igjen av alt arbeidet man legger ned i å trene - og særlig kan det være en god ting å benytte om man trener alene. På mange måter kan du faktisk si at riktig musikk kan fungere som en slags PT eller treningspartner der det kan gi deg et lite ekstra spark i rumpa, og holde ønsket tempo." 

Elander beskriver Workout-lista si som en miks av litt eldre og nyere rap, som han mener går som hånd i hanske. 

"Lista vil kunne gi deg "trøkk" og energi når du trenger det som mest. Samtidig gir lista rom for å kule litt ned mellom noen av de tyngste settene. Vi som trener mye styrke kjenner til at musikk kan være med på å hjelpe deg på de tyngste løftene, selv om tempoet og sjangrene gjerne er av en litt annerledes karakter enn hva man for eksempel er vant med fra spinning- eller aerobicktimene." 

WiMP satser nå ytterligere på konseptet WiMP Workout for å levere ferdiglaget treningsmusikk. Fremover kan brukerne finne enda flere spillelister fra redaksjonen og kjente treningsprofiler tilpasset et bredt utvalg treningsformer. 

"Den gode responsen på WiMP Workout, som vi lanserte i januar, viser at det er et stortbehov blant folk flest å lett finne fram til god treningsmusikk i WiMP. Derfor er det en storglede å øke denne satsningen i tiden framover", sier Bjørn Hammershaug, musikk redaktør i WiMP Norge. 

I tillegg til Cornelis Elander, vil WiMP jevnlig ha nye gjestelister fra treningsprofiler som aktivt bruker musikk for å få motivasjon på trening. Vladimir Vukicevic, Fitnessbloggen, John Ertzgaard, VG Vektklubb, friluftmagasinet Harvest og Helsedirektoratet er blant profilene som kommer med gjestelister i WiMP Workout. 

I april lanserte WiMP sju ulike spillelister som forberedelse til vårens mosjonsløp. En spesiallaget liste fra Löplabbet og seks lister tilpasset Sentrumsløpet og Holmenkollstafetten. Disse listene kan brukes av deltakerne til å forberede seg på den tiden de ønsker å gjennomføre løpene på.


Musikk når man trener er et must for mange. Dette er topp 10 låter fra 80-tallet.

Trådløse øretelefoner

Trening04.03.2015196

Bli kvitt de irriterende ledningene. Dette er øretelefoner med Bluetooth.
Lyst på noen nye låter på iPoden din i sommer? Se her.
Utvider konseptet WiMP Workout.

Trådløse øretelefoner

Trening04.03.2015196

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!