7 uskrevne regler på gymmet du bør kunne

Trening06.08.2016Joachim Pedersen1038

Disse 7 uskrevne reglene på gymmet bør du kunne. Regel nr 4 er kanskje den viktigste!

Dersom du ikke allerede kan disse uskrevne reglene på et gym er det på tide å lære seg de.

# 1 - Drikkeflaske, nøkler eller håndkle ved siden av et apparat betyr at det er i bruk

Dersom du noen gang ser at det ligger enten drikkeflaske, nøkler eller et håndkle på eller ved siden av et apparat eller benk betyr det at noen bruker utstyret. Enten måtte de måtte en kjapp tur på toalettet eller gjør et supersett på et annet apparat i mellomtiden. Sistnevnte er superirriterende dersom man kommer tilbake og skal gjøre supersettet i apparat nr 2 hvor det ikke skal være pause og så er apparatet opptatt. Tar du apparat vil du mest sannsynlig møte et lite hyggelig blikk.

# 2 - Ikke spør om noe under et sett

Det er mange personligheter på et gym. For noen er det et syklubb møte hvor man snakker om hva man gjorde i helga osv., men for de fleste ønsker man å trene og holder snikksnakket mest mulig borte. Det som er spesielt irriterende er noen som kommer bort å spør deg om noe eller vil prate når du er midt under et sett. Det er absolutt ikke greit!

Som tar oss til mitt neste punkt ...

# 3 - Hodetelefoner betyr at man ikke ønsker å snakke

Hodetelefoner på hodet og musikk spilles av betyr bare en ting ... man IKKE ønsker å snakke! Hvis man ønsket å snakke hadde man ikke hatt på hodetelefoner. Derfor skal du ikke ta deg bryet med å prøve å snakke til de som har på hodetelefoner. De er i sin egen treningssone.

# 4 - Sett på plass vektene

Dette er den mest irriterende tingen noensinne. Det er ikke vanskelig folkens! Hvis du klarer å løfte de av stativet klarer du også å sette dem på plass. Det er bare en god gymetikette ellers blir det fort uorden og rotete.

# 5 - Tørk av apparatet etter bruk

Folk ønsker ikke å bade i et basseng av svette som du nettopp har forlatt på benken... Så hvis du svetter som en gris og du bruker utstyret er det på sin plass at du også tørker det av når du er ferdig.

# 6 - Bruk egnede klær

Og da mener vi treningsklær. Ikke møt opp i vanlige klær som olabukser osv. For det første er det meget upraktisk å trene i og for det andre ser det ikke bra ut. Kom heller ikke rett fra arbeidsklærne med støvler som er fulle av skitt rett fra arbeidsplassen.

# 7 - Ikke okkuper alle vektene

Ikke vær den fyren som har tatt alle settene med manualer ut av stativet og når noen andre spør om å få låne dem for et sett, sier du: "Nei, sorry, jeg bruker dem" ... Hva annet skal vi løfte på når du skal "bruke" alle manualene "samtidig"...


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Her løfter han så tungt at innvollene "eksploderer", men det er selvsagt juks.

Trolling på gymmet - prank

Diverse15.10.201770

Se hva som skjer når de blir trollet på gymmet.
Denne strongman får tatt i bruk sin enorme styrke utenfor trening.
Ja, du leste riktig.

Trolling på gymmet - prank

Diverse15.10.201770

Sliter du med motivasjon? Se hva disse menneskene har fått til!
Det er viktig å trene kjernemuskulaturen. Se hvordan her!

5 feil ved bruk av foamroller

Trening24.05.20188

Dette er 5 feil du ikke må gjøre når du bruker foamroller.

Oppsteg på benk - step ups

Trening23.05.2018120

Tren beina dine med oppsteg på benk - step ups.

5 proteinrike smoothies

Kosthold22.05.2018426

La deg friste av proteinrik dessert-smoothie og sjokolademilkshake.