Se hvorfor Kelsey kastet badevekten

Trening02.04.2020Fride Skjønsberg262

Hun gikk ned i vekt og så opp i vekt igjen - og ble strammere!

Til tross for 8 kg ekstra vekt på kroppen og de små skinny jeansene hun har kastet , er Wells mer fornøyd enn noen gang med sin egen kropp. Det viktigste var ikke endringen i kroppssammensetningen, men endringen i tankesettet hennes som fikk en åpenbaring.

- Jeg har aldri vært mer komfortabel i min egen kropp enn jeg er nå. Hadde jeg ikke kvittet meg med badevekten, ville jeg ha gitt opp til slutt.

Wells sier hun er lykkeligere nå enn hun noen gang har vært, og hun er også mye sunnere nå enn før. Humøret hennes og selvbildet hennes er ikke lengre avhengig av et ubetydelig tall på badevekten. Historien hennes har inspirert mange andre jenter og med 300.000 instagramfølgere, som nå også kaster badevekten ut av vinduet og dropper dietter og strenge treningsregimer. 

Det er flere jenter der ute som bryter seg ned hver eneste dag istedenfor å bygge seg opp med trening. Fordi de stresser, de overtrener, de skal alltid være konstant sliten etter hver økt, løpe 1 min hver eneste gang, eller ha straffetreninger, og til slutt går disse jentene på badevekten for å få svar på om jenta har vært flink eller ei. Dette er så feil! Trening bør gjøre så du føler deg bra, bedre og kanskje best. Trening skal gi deg glede og mestringsfølelse. Du skal få endorfiner i løpet av økten som gjør så du kjenner en forelsket brusende følelse inni deg og etter økten skal du være proppfull av god selvtillit og smile av hva du utartet på treningen.

Skap positivitet rundt treningen din. Gjør noe du syns er lystbetont, det skal være fornuftig og det skal være moro. Resultat? Det er en fantastisk bra kropp i balanse, som er lykkelig både på innsiden og utsiden av kroppen. Ikke minst langsiktige resultater. Kom inn i et godt treningsregime, både når det gjelder trening, kost og hvile. Få en god flyt i kroppen, og kjenn på følelsen av mestring.

Trening har gitt henne så utrolig mye mestringsfølelse og glede. Det å lykkes med å kunne løfte tyngre og tyngre for hver uke, eller klare flere sett og repetisjoner innen gitte øvelser betyr så mye mer enn tallene på badevekten.

 - Takk og lov for at jeg endelig lærte meg å begynne å måle fremgangen min av ting som betyr noe som i styrketreningen, utholdenheten, helse og lykke, sier Kelsey Wells.

Kilder:
http://mysweat.life/pages/faq/
http://mysweat.life/blog/


Fride Skjønsberg 

Fride er faglig dyktig og formidler sitt budskap på en forståelsesfull måte. Hun er utdannet personlig trener og kostveileder gjennom Active Education. Fride er lidenskapelig opptatt av kosthold og er også selv aktiv med trening.

Se fitnessreisen til denne spreke 73-åringen
Etter at Kelly ble lam besluttet ektemannen hennes gjennom 14 år å gjøre det slutt etter 4 dager.
Nå har hun operert vekk den overflødige huden. Se hvordan hun ser ut nå!
Går Eddie Hall fra strongman til bodybuilding?
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!