Så mye tjener fitnessmodellene på Instagram

Fitness26.11.2016Joachim Pedersen114

Instagram er en gullgruve så lenge du har mange følgere.

Selvutfoldelse er ikke det eneste Instagram blir brukt til. Denne plattformen gir deg muligheten til å markedsføre varer, produkter, tjenester og generelt sett hele forretningen din.

Denne listen nedenfor er et eksempel på hvordan fitnessmodeller tjener penger:

- Affiliate markedsføring
- Instagram innlegg som er sponset - disse innleggene kan gi et honorar på $ 5,000- $ 25.000 per innlegg.
- Personlige opptredener
- Modell kontrakter
- Andre samarbeid

Følgende fitnessmodeller i denne artikkelen har brukt alle disse metodene ovenfor til å tjene penger. Det hele startet med en enkel bildeopplasting og deretter noen 100 bilder senere har de fått millioner av følgere. Men veien å gå fra 0 til millioner av følgere er hardere og her er det ulike metoder og veier å gå. Noen velger å fokusere på businessen, mens andre legger ut lettkledde bilder og prøver å få opp flere likes på den måten.

1. Alexa Jean Brown (Formue: $ 2,23 millioner)

Først på listen vår er denne blonde skjønnheten. Hun heter Alexa Jean Brown. Hun driver sitt eget nettsted hvor hun snakker om fitness, mote og familie. Det er også denne type bilder hun legger ut på sin Instagram konto. Det som gjør hennes Instagram mer unikt er mangelen på halvnakne bilder i altfor forførende toner. Hun markedsfører seg selv som en treningsfit mamma som elsker familietid samt før og etter bilder. Hennes Instagram er full av bilder av kvinner som har fått resultater etter å ha prøvd hennes opplegg.

2. Bella Falconi (Formue: $ 2,53 millioner)

Hun kommer fra Brasil og er kanskje en av de som også er blitt noe kjent i Norge. Hun er en fitmessmodell som er sponset av Simply Shredded og hennes Instagram konto florerer av sexy fitnessbilder og videoe. I tillegg har hun videoer av MMA treningen sin.

3. Amanda Lee (Formue: $ 2,83 millioner)

Amanda Lee har blitt kalt for blondinen Jen Selter. Hun er 29 år og har vært tungt involvert i Instagram og fitness i de siste to årene. Hun poster ofte fristende bilder av rumpen sin og flere treningsbilder om hvordan man skal få en sprettrumpe.

4. Laci Kay Somers (Formue: $ 2,98 millioner)

Hun er en fitnessmodell og en stor sponsor av Shredz kosttilskudd. På sin Instagram finner du treningsvideoer, frekke bilder m.m. Alt knyttet opp mot fitness.

5. Claudia Alende (Formue: $ 3,12 millioner)

Claudia er også en brasiliansk fitnessmodell, vert, og tidligere Miss BumBum deltager som ble ansett som den brasilianske versjonen av Megan Fox. Hun har over 2,5 millioner følgere på Instagram og hennes innlegg skal visstnok være noe av de mest "bootylicious-bildene" internett noensinne har sett.

6. Abigail Ratchford (Formue: $ 3,42 millioner)

Abigail fortalte Maxim at hennes ultimate date er en god middag med en påfølgende konsert. Bare ved å se på hennes Instagram bilder og for å få denne daten opp på samme standard kan det koste hele mannens sparekonto. Abigail er kjent takket være Instagram og har selv blitt kalt for dronningen av Instagram. Hennes side er fylt med karakteristiske og stilige bilder av hennes flotte kropp. Det er ikke noe mysterium hvorfor hun har 3,5 millioner følgere.

7. Ana Cheri (Formue: $ 3,57 millioner)

Ana er fra sør-California og vokste opp som en guttejente. Hennes sexy guttejente fremtoning gjenspeiler seg ofte på hennes Instagram konto. Hun er 29 år og sponset av Shredz kosttilskudd og gjør oppdrag som fitnessmodell, motiverende foredragsholder og er ambassadør. På Instagram anser hun seg selv som noen som sprer styrke, positivitet og sexy trente kropper. Hun har også lansert et nytt treningsstudio som heter Be More Athletics som ligger i Santa Ana California. Denne jenta er en badass!

8. Chantel Zales (Formue: $ 5,36 millioner)

Chantel er en internasjonalt A-liste modell som markedsfører seg selv som sådan. Hun poster en rekke modellbilder av seg selv og hun har 3 millioner følgere. Hun har også vært omtalt på FHM og Maxim.

9. Paige Hathaway (Formue: $ 5,65 millioner)

Paige har en utrolig atletisk kropp med godt synlige magemuskler, men hun har ikke alltid sett slik ut. Hun har nemlig gått fra å være mager til topptrent. Hun er sponset av Shredz og er over alt på sosiale medier. Hun fremmer også sitt eget skreddersydde kostholds- og treningsprogrammer.

10. Kayla Itsines (Net Worth: $ 7,29 millioner)

Kayla har et mer vanlig utseende samtidig som hun er topptrent. Hun markedsfører stadig hennes egen guide om hvordan få en bikinikropp. Instagram kontoen er fylt opp med før og etter bilder og treningsøvelser. I motsetning til de andre er hun interessant fordi bildene hennes er ikke så dristige og hun spiller ikke på kroppen. Hun er en fitnessguru og denne 24-åringen har 4,1 millioner følgere på Instagram.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Hun har nesten 12 millioner følgere og tjent seg styrtrik.
Den unge Tammy Hembrow (23) med nesten 8 millioner følgere på Instagram er søkkrik.

Fitnesspilot skaper turbulens

Diverse06.01.201880

Etter at denne piloten begynte å legge ut bikinibilder og selfies fra cockpiten tok det helt av.

Instagram vs reality

Diverse04.11.2017351

Fitnessblogger deler bilder side om side for å vise forskjellen mellom internett og virkeligheten.

Fitnesspilot skaper turbulens

Diverse06.01.201880

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018391

Sandefjord Open 2018

Fitness23.03.2018225

Ronnie Coleman er operert igjen

Fitness17.02.201834

Sliter du med motivasjon? Se hva disse menneskene har fått til!
Det er viktig å trene kjernemuskulaturen. Se hvordan her!

5 feil ved bruk av foamroller

Trening24.05.20188

Dette er 5 feil du ikke må gjøre når du bruker foamroller.

Oppsteg på benk - step ups

Trening23.05.2018120

Tren beina dine med oppsteg på benk - step ups.

5 proteinrike smoothies

Kosthold22.05.2018426

La deg friste av proteinrik dessert-smoothie og sjokolademilkshake.