Nyttårsforsett fikk paret til gå ned 181 kg til sammen

Intervju17.03.2018Joachim Pedersen66

Dette paret inngikk et nyttårsforsett som forvandlet livene deres.

Lexi og Danny Reed var et vanlig par. De ble forelsket, giftet seg og laget felles planer for fremtiden. Det eneste var at de var overvektige og var lei av deres egen livsstil. Denne historien begynte for to år og 181 kg siden. Den gangen var de lykkelig nygift, men Lexi og Danny Reed tilbrakte all sin fritid på sofaen og inntok over 8000 kcal hver. Før de satte sitt felles mål veide Lexi Reed 218 kg, mens hennes mann, Danny, tippet skalaen på 127 kg.

- Vi visste at sammen alt var mulig. Vi veide totalt 348 kg og vi var lei av livet vi levde, sier Lexi.

Til tross for at de var langt fra skjønnhetsstandarden, elsket de hverandre og ønsket å ha et barn. Imidlertid var disse planene ikke bestemt til å gå i oppfyllelse på grunn av overvekt, begge visste om implikasjoner som kunne oppstå med både hun og barnet. Det var da Reeds kone bestemte seg for å forandre livet for fremtiden. Paret arrangerte et maraton under navnet Baby Reed 2016, som så ble bestemt til å bli utvidet også i 2017. Paret bestemte seg for å gå ned i vekt til de nådde sine mål - ikke bare for forbedre utseendet, men også å gjenopprette helsen på grunn av fedme.

Å sette et mål var det første Reeds gjorde - det var først og fremst å legge om kostholdet totalt. Så ble trening og andre aktiviteter lagt til.

- Når jeg sier at Danny og jeg er blitt nærmere enn før er det ikke bare vakre ord. En gang kunne han ikke engang klemme meg skikkelig pga midjen min. Sammen forandret vi vår verden! Vekttapet endret mye i mitt liv, men jeg mistet aldri smilet. Selv om jeg var 200 kilo, elsket jeg meg selv. Jeg likte meg nok til å gå gjennom alt for min egen helse og for å være den beste versjonen av meg selv, sier Lexi, som har over 705k følgere på Instagram

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Hva hun forandret i kostholdet er ganske så enkelt.
Han var avhengig av fastfood og veide 181 kg.

Fra spinkel til veltrent på 4 år

Intervju15.03.2018491

Said Nomen la på seg 31 kg over en 4 års periode. Han gikk fra tynn til en veltrent kar.
Var et mobbeoffer i oppveksten. Nå får han enorm respekt og vil bli verdens sterkeste mann.

Fra spinkel til veltrent på 4 år

Intervju15.03.2018491

Han var i en stygg bilulykke og knuste alle bein i kroppen.

6 knebøyvarianter du bør teste

Trening25.04.201863

Visste du at du kan gjøre forskjellige varianter av knebøy? Se her!
Direkte helsefarlige kosttilskudd er i omløp.

Fettforbrenning på 15 minutter

Trening23.04.201830

Få opp forbrenningen din med denne treningsrutinen.
Hafthor Bjørnsson "The Mountain" vant Europas Sterkeste Mann bokstavelig talt uten å anstrenge seg.