Proteinkaker som musklene vil elske

Kosthold17.11.201765

Prøv en av disse 4 proteinkakene som musklene dine vil elske og smaksløkene vil nyte!

annonse

Glutenfri "Breakup" Brownie

Brownie er alltid en sikker vinner. Denne versjonen er glutenfri og laget med BreakUp proteinsjokolade.

Ingredienser
• 3 egg
• 40 g kokosolje 
• 70 g BreakUp Dark Chocolate Almond 
• 3 ss Zero Gold 
• 2 ss kakaopulver
• 1/2 ts vaniljepulver (kan sløyfes)
• 2 ss sterk kaffe/1 espresso-shot

Fremgangsmåte
1. Smelt sjokoladen sammen med oljen.
2. Visp egg og Zero Gold sammen til en luftig masse.
3. Tilføy resten av ingrediensene.
4. Hell røren i en form med bakepapir.
5. Stek på 175 grader i 18 minutter. 

Proteinpannekaker med banan og sjokolade

Finnes det noe bedre enn pannekaker? Det måtte i så fall være en sunn utgave med høyt proteininnhold og en deilig smak av banan og sjokolade.

Ingredienser
• 2 egg
• 1 dl eggehviter
• 1 scoop Whey100 Proteinella 
• 1 stor, moden banan
• 1 dl melk
• 1 dl havregryn
• 1 ss Zero gold 
• 1 ss bakepulver

Pynt med din yndlingstopping, for eksempel Zero topping, Goji berries eller Kakaonibs , eller smør et lekkert lag med Proteinella mellom pannekakene

Fremgangsmåte
1. Finn frem en blender, hell i alle ingrediensene og blend til massen er helt jevn og har konsistens som en pannekakerøre
2. Sett en stekepanne på middels varme og la den bli helt varm før bruk
3. Legg 3 - 4 små klatter med kokosolje i pannen, eller sprøyt pannen med flytende kokosolje, og legg en god skjefull røre i pannen
4. Legg på 3 eller 4 av gangen, slik at det går raskere. På den måten får du en masse små brunch/blinis-pannekaker, som du vil elske. Hvis du vil ha dem større kan du enten helle røre direkte fra blenderen eller helle flere skjeer i pannen. Gjør det på denne måten for at pannekakene skal få omtrent samme størrelse.
5. Topp pannekakene med Proteinella, pistasjnøtter, Chocolate hazelnut Zero topping og friske jordbær. Chocolate hazelnut er en av de beste pannekaketoppingene, i tillegg til Salty caramel forest fruit og White chocolate.

Hvis du ønsker å spare tid og ikke blande og mikse kan du kjøpe en ferdig protein pannekakemiks som også inneholder alle de andre ingrediensene for topping osv. Her får du et utsøkt måltid.

Bananvafler med Proteinella

Prøv disse deilige bananvaflene som egner seg perfekt til brunch, eller som lekker kveldskos.

Ingredienser
Vafler
• 1½ overmodne bananer
• 2 egg
• 1 dl skummet melk, mandelmelk eller kokosmelk
• 75 g fullkornsrismel
• 10 g havregryn
• 20 g Whey100 
• Litt salt
Coconut Spray Oil 

Pynt
• Jordbær
• Blåbær
• Kiwi
Proteinella 
• Ristede kokosflak
• Frisk sitronmelisse, mynte eller mintblader



Fremgangsmåte
1. Mos bananene.
2. Tilsett eggene og melken og rør godt sammen.
3. Tilsett salt, mel, havregryn og Whey100.
4. Rør igjen godt sammen.
5. Varm opp vaffeljernet og 'spray' jernet med Coconut Spray Oil.
6. Stek vaflene.
7. Skjær opp vaflene fra midten og ut, slik at du kan rulle dem sammen.
8. Server dem i en skål og tilsett den pynten du har lyst på.

Hvis du vil spare tid kan du også lage egne vafler med Pancake & Waffle Mix. Denne inneholder følgende:

- 6 x 180 g. Pancake & Waffle Mix (White Chocolate, Chocolate Chip, Cookies & Cream, White Chocolate Raspberry, Classic, Banana Coconut)
- 1 x Coconut Spray Oil
- 1 x Proteinella Duo Swirl 

Proteinella - et must på brødskiva, vaflene eller pannekakene
Proteinella er et nytt og helt banebrytende konsept på markedet som definitivt setter en ny standard for smørepålegg. Proteinella er et ekte sjokoladepålegg fremstilt av belgisk sjokolade og ferske ristede hasselnøtter. Produktet er ikke tilsatt sukker*, men inneholder derimot mer enn 20 % protein fra myseproteinisolat. Disse kraftige ernæringsforbedringene er med på å gjøre Proteinella til et helt unikt produkt, som er et smart og sunnere alternativ til det klassiske sjokoladepålegget.

Mer enn 20 % protein fra isolat
Uten tilsatt sukker*
Fremstilt av ristede hasselnøtter
Inneholder belgisk sjokolade
Glutenfritt

Peanut Butter Karamellbar

Peanøttsmør og karamell er en kombinasjon vi er veldig glade i. Vår ambassadør Josefine Jørgensen har laget en superlekker oppskrift på disse små peanut butter karamellbarene.

Ingredienser
Bunn
• 200 g havregryn
• 160 g friske dadler (vekt uten stein)

Karamell
• 130 g ferske dadler (vekt uten stein)
• 70 g peanøttsmør 
• 10 g kakaopulver
• 1 dl vann
• Havsalt

Fremgangsmåte
Bunn
1. Bland dadler og havregryn i en foodprosessor til du har en ensartet og klebrig masse.
2. Trykk bunnen ut i en form kledd med plastfolie.
3. Bruk noe av folien som lokk til å legge over og sett i kjøleskap/fryser mens karamellen lages.

Karamell
1. Bland alle ingrediensene unntatt havsalt til en ensartet og kremaktig masse.
2. Stopp et par ganger for å skrape sidene.
3. Når karamellen er slik du ønsker, tilsettes et par klyper salt.
4. Bland raskt.
5. Hell karamellen over bunnen, dryss med litt havsalt og la det hele sette seg i fryseren.
6. Når karamellen er fast kan hele baren skjæres opp i mindre stykker.
7. Oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskap.

Hvis du ikke har tid til å lage din egen proteinbar kan du velge blant mange ferdiglagede proteinbarer her


4 oppskrifter på fantastiske proteinrike lapper.

Noe å legge pålegget på

Kosthold07.03.201758

Hva er det sunneste du kan ha pålegget ditt på?
Overrask kjæresten din med disse gode og sunne fristelsene.

5 pannekaker du bør prøve

Kosthold12.01.2016315

Sunne og smakfulle pannekaker i ulike varianter.

Noe å legge pålegget på

Kosthold07.03.201758

Syntholmannens armer sprakk

Diverse16.12.201729

Den russiske Kirill Tereshin sine armer sprakk.
Grønnsaker er noe alle burde spise mer av.

7 tips for bedre hip thrust

Trening14.12.201753

Få bedre utbytte av hip thrust ved å følge disse rådene.

Terminator is back

Diverse13.12.2017394

Nå kommer det ny Terminator film med Arnold Schwarzenegger.
Nå går det raskt mot jul, og det er på tide å fylle kakeboksene med søte fristelser.