Fitnessmodell får internettet til å koke

Diverse20.01.2018Joachim Pedersen118

Den Aserbajdsjansk fødte fitnessmodellen har over 1,5 millioner følgere.

Bakhar Nabieva er en svært uvanlig fitnessmodell som ble født i eksotiske Aserbajdsjan, men bor nå i Ukraina. Hun har bygd opp en imponerende følgergruppe på sosiale medier og hun går også under aliasene "Miss Iron Bum" og hennes eget selvstendige kallenavn "Quadzilla".

Hun er 157 cm lang og veier 57 kg. Hun er ganske sterk og utfører mange tunge løft. Hun er ikke interessert i å konkurrere, ifølge et intervju med Great Physiques.

- For øyeblikket har jeg ingen interesse i å konkurrere. Jeg har konkurrert i kategorien bikinifitness, men har egentlig ingen interesse av det. Du må følge en veldig begrenset diett, ingen karbohydrater, du får ikke noe ut av treningen når du ikke har energi. Jeg vil ikke utsette meg for slik tortur, kanskje i fremtiden, men ikke nå, sier hun.

- Jeg trener med vekter med mellom 6-10 og 15 repetisjoner maksimum. Jeg elsker å trene ben, selvfølgelig! Øvelsene som jeg liker mest er squats, benpress, leg extension og lats.

Hennes eksotiske utseende, de muskuløse og attraktive lårene har ført til at mange fra sosiale medier stiller spørsmål om hun faktisk er fra Planet Earth, og det har blitt et vanlig tema for diskusjon på ulike treningsfora og sosiale medier.

Bakhar er ikke en stor fan av streng slanking og spiser et ganske grunnleggende kosthold som kjøtt og egg samt "kaker". Mange "haters" tror at bildene hennes er photoshoppa. Noe hun selv har fornektet og hun har gått så langt som å legge ut videoer for å bevise at kroppen hennes er ekte og ikke photoshoppa..

Hennes råd til de som prøver å oppnå sine treningsmål:
- Bare vær mentalt sterk, uansett om du skal bli større eller tynnere. Dett vil også alltid være noen som vil forsøke å tråkke på deg. Ignorer de! Og husk å være glad, smiler Bakhar.

Se mer av henne på Instagram.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Denne jenta er en av verdens mest populære fitnessmodeller.
Michael Sullivan (23) fra Irland var et mobbeoffer.

Verdens sterkeste 4-åring

Diverse04.05.201884

Denne superspreke gutten er bare 4 år gammel.

Jentene kuppet Fitnessrussen

Intervju30.04.2018454

Dette er Norges mest trente russejenter.

Verdens sterkeste 4-åring

Diverse04.05.201884

Vant Mr. Universe for 60 år siden.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold18.05.2018286

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Hun har nesten 12 millioner følgere og tjent seg styrtrik.

Supermaten som kickstarter kroppen

Kosthold15.05.201836

12 matvarer du bør spise mer av.

5 fordeler med stående leggpress

Trening14.05.201847

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!