Jeg skrev helt tydelig:
Det eneste som vil ha noe å si for kroppskomposisjon (andel muskler og fett) er makrofordelingen din, altså hvor mye protein, karbo og fett du spiser iforhold til kalorinivået du ligger på
Deffer du så er det kun makrofordelingen din som avgjør om du går ned i fettprosent.
spiser du fet mat, da legger du på deg mer fett enn hvis du hadde spist mat som er ren.
Det er ikke sånn kroppen fungerer i det hele tatt, bare fordi fett i mat og kroppsfett er det samme er det ikke slik at når du spiser fett vil det legge seg på kroppen å gjøre deg feit. Du kan legge på deg fett av både proteiner, karbohydrater og fett, om det du spiser faktisk lagres i kroppen din som fett istedenfor å bli brukt som energi eller byggemateriale(protein) så må du spise mer kalorier en du forbrenner. Du legger ikke på deg mer fett av å spise fett istedenfor karbohydrater. Kroppen lagrer ikke matfett som kroppsfett direkte bare fordi det allerede er fett når det kommer inn i kroppen.
du deffer jo ikke med burgere og brus så lenge du ligger i kaloriunderskudd? Men samtidig får dekket behovet for prot
Du kan fint deffe med burgere og brus, så lenge du får i deg nok protein og næringsstoffer for å beholde muskelmassen. Du vil fortsatt kunne deffe uten å spise mye proteiner, men da vil du miste mye av muskelmassen i tilleg. Om du får i deg nok protein, og dekker alle næringstoffbehovene, kan du få i deg alle karbohydratene dine i form av brus, kaker, godteri og alt fettet ditt i form av pizza, burger, kebab uten at det vil skade deffen din. Såklart vil slik type mat være mer usunn for kroppen, og du øker risikoen for livstilssykdommer, kreft ++, men musklene og fettprosenten din vil gi hardt faen i det. Du må huske på at det er vi mennesker som har funnet opp navn på- og satt sammen maten vår, det er vi som har funnet opp ordet "kebab" og blandet sammen kjøttfarse og dressing med mye fett i, kroppen (altså andel muskler og fett) bryr seg jo selvfølgelig ikke om hva vi mennesker kaller maten vår eller hvordan den er satt sammen, den bryr seg bare om hva som er i maten, og i maten er det proteiner, karbohydrater, og fett. Rent sukker vil være mye mer usunt for kroppen en f. eks. brun ris, og herdet fett i burger vil være mye mer usunt for kroppen en f. eks. omega3 i fisk, men for musklene og fettprosenten din er det det samme. Hverken musklene eller kroppens evne til å lagre fett er sofistikerte nok til å kunne analysere et næringstoff og tenke "hmm.. er dette en usunn karbohydrat? da kan vi ikke forbrenne fett", de ser bare fett som fett og karbohydrater som karbohydrater, totalt uavhengig av hva slags mat disse næringsstoffene kommer fra.
Det du preker her er stort sett kostholdskunnskap fra 90-tallet, husk at det begynner å bli en stund siden, vi har kommet litt lengre en det