Brukervilkår

07.08.2019Joachim Marhaug0

Disse vilkårene og betingelsene regulerer din bruk av Treningsforum sitt medlemssystem. Dette er et felles innloggingssystem for nettstedene til Treningsforum.

Brukerkonto

Din brukerkonto er personlig og du er selv ansvarlig for å holde brukernavn og passord sikkert oppbevart. Du vil være ansvarlig for alle bestillinger foretatt med din brukerkonto hos oss.

Brukeropplysninger

Tilgang til lukkede tjenester hos Treningsforun som krever betalinger krever innlogging og en registrering av brukerkonto. Treningsforum vil behandle personopplysninger i henhold til gjeldende lover og regler.
For de som allerede har registrert en konto hos oss vil vi i noen tilfeller kreve ekstra informasjon for å få tilgang til betalt innhold. Eksempel på slik informasjon er personalia, kredittkort og utløpsdato. Kredittkortinformasjon blir aldri lagret hos Treningsforum.
For å få tilgang til betalt innhold må du ha fylt 15 år. Informasjonen du legger inn må være korrekt. Ved bytte av kort, adresse eller andre endringer på profilen er du selv ansvarlig for å holde informasjonen hos oss oppdatert.

Oppsigelse

Et abonnement løper til du selv sier det opp. Det vil løpe ut den perioden du sier opp i. Det er ingen bindingstid på abonnementet.

Du sier opp abonnementet selv på «Min Side» eller du kan henvende deg til vårt kundesenter på magasinet@treningsforum.no.

Dersom betalingen for tjenesten opphører vil tilgangen til tjenesten opphøre umiddelbart. Tilgangen startes igjen dersom ny betaling er gjennomført.

Periode løper fra dagen abonnementet ble tegnet og frem til det har løpt ut uavhengig av om det er tatt i bruk eller ikke. Det gis ingen refusjon for abonnement som ikke er tatt i bruk eller ikke brukes.

Priser og betaling

Treningsforum forbeholder seg retten til å endre priser med 14 dagers varsel. Varsel kan sendes på SMS og eller e-post. Her brukes informasjonen fra personopplysninger

Treningsforum forbeholder seg retten til å endre eller å legge ned tjenester når som helst.

Ved kjøp av kombinasjonsprodukter eller kjøp på rabatterte priser kan Treningsforum justere prisen automatisk dersom forutsetningen for de rabatterte prisene faller bort.

Varighet og oppsigelse

Avtalen er løpende og løper til en part sier opp avtalen. En oppsigelse av avtalen skal skje skriftlig til kundesenteret eller avsluttes på profilsiden.

Ved misbruk eller mistanke om misbruk av tjenesten eller vilkårene for bruk kan Treningsforum umiddelbart og uten varsel midlertidig stenge eller avslutte abonnementet.

Kjøpsvilkår

Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse og annen sensitiv informasjon trygt. Dette er informasjon vi trenger for å levere varen til deg, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen og oppdateringer på produktet. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Kortnummer oppbevares ikke av Treningsforum utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Vi vi kontakte deg på epost når det er produktoppdateringer og sende ut nyhetsbrev med relevante tips om trening/kosthold som øvelser, oppskrifter, produkter mm. Du kan når som helst melde deg av.

Braintree Payments

Vi benytter Braintree Payments for å sikre din betaling og ingen kortrelatert informasjon blir bevart hos oss. Braintree Payments er et stort selskap eiet av Paypal siden 2013 og vårt samarbeid med Braintree Payments kan verifiseres her

SveaWebPay Faktura

Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

SveaWebPay Delbetaling

Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall. For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10 000kr, varighet 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 195, termingebyr 35 kr: 10,68%

Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon. Allmenne vilkår finner du her

Standardisert europeisk opplysninger om forbrukerkreditt finner du her

Angrerett

Ved kjøp av produkter i elektronisk format (lyd- eller bildeopptak, datamaskinprogram, wordfiler, pdf-filer ol.) faller retten til å angre bestillingen bort idet du har mottatt den elektroniske forsendelsen med filen på din server eller lisenskode/-informasjon er gjort tilgjengelig. Når du laster ned et elektronisk program og trykker på den vil den bli åpnet i ditt leseprogram og kan ikke returneres. Kjøpet er da endelig og kan ikke angres. Jfr. Angrerettlovens §12 om Unntak og begrensninger i angreretten og Forbrukerrådets nettsider om angrerett på nedlastbare produkter.

 


Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!