Om Treningsforum

22.05.2004Joachim Marhaug0

Treningsforum.no ble lansert i desember 2003. Vi har i dag over 1.000.000 besøk per måned! Med fokus på riktig trening og sunt kosthold er vi en av landets mest besøkte nettsted innen livsstil.

Vi omtaler og publiserer fagartikler med fokus på muskelvekst, styrke, skade/opptrening, kosthold og hvordan man skal komme i form. Vi har også inspirerende og motiverende intervjuer innen kraftsport. Vi ønsker å levere artikler av høyeste kvalitet med dybde, men som også er skrevet forståelig for et større publikum.  

Våre verdier er: Kvalitet, kunnskap og kompetanse.

På våre nettsider kan du alltid finne den ferskeste og nyeste informasjonen om trening/kosthold, forskning, konkurranser, resultater, nyhetetstrender. Vi lever derfor opp til vårt slagord: Møteplassen for deg som trener. Vår styrke er kompetanse, kvalitet, grundighet og et ønske om å formidle hele bildet til våre lesere. Vi har et objektiv syn og formidler vårt budskap utelukkende for å informere.

Som eneste utgiver i Norge lanserte Treningsforum.no i juni 2009 et nytt norsk treningsmagasin rettet mot forbrukeren. Dette har vært et stort savn i Norge i flere år og endelig har Norge fått sitt eget treningsmagasin; Treningsforum - magasinet.

Annonsere?

Last ned vår mediepresentasjon eller les mer informasjon om annonsering her.

Kontakte oss?

E-post: post(@)treningsforum.no

Vi ber deg om å benytte forumet for trenings- og kostholds relaterte spørsmål.

Skrive artikler?

Vi er stadig på jakt etter å utvide vårt nettverk. Er du utdannet personlig trener, kostholdsveileder, ernæringsfysiolog eller opparbeidet stor praksis forståelse for treningslære og ernæring og lyst til å få dine artikler publisert på web eller magasinet?  Send oss en e-post med din artikkel og vår redaksjon vil lese den.


Org.nr: 992 229 039  MVA

Treningsforum magasinet:
For oppsigelser og adresseskifte til Treningsforum magasinet kan du administrere ditt abonnement på www.treningsforum.no/magasinet

 

 


Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!