Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 93
  • 31  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hva er de tåpeligste treningstipsene du har fått? på: 20. februar 2012, 00:14
    Denne tråden beviser at vi ikke er bedre enn våre forfedre som trodde på nøkken, huldra, tusser og troll.
    32  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 19. februar 2012, 23:31
    Greit nok at de støtter hele driten ja. De må jo selge det til noen, men dette dreier seg ikke om den enkelte tullingen som sitter på nettet og kjøper. Det dreier seg om de som sitter mye høyere mot toppen. Så jeg ser ikke noe grunn til å diskutere om hvilket senter som har flest dopere hos seg.
    Her er jeg helt uenig med deg. Det er nettopp den "enkelte tullingen" det i bunn og grunn dreier seg om. Hadde ikke folk kjøpt doping hadde det ikke vært marked for svineriet. Hver og en av dem som kjøper steroider bidrar til at markedet øker og er skyldige i det bakmennene driver med. Å påstå noe annet blir det samme som å si at heleri ikke gjør deg til kjeltring.
    Av de anslagsvis 150 000 nordmenn som bruker doping kan selvsagt ikke politiet gå til hver og en av dem. Purken prøver å knekke flyten ved å ta distributørene. Problemet er at dette i beste fall bare vil løse problematikken midlertidig. Sålenge folk ønsker seg doping (marked for inntjening) vil det alltid være noen der for å tilby.
    Det eneste som på sikt kan redusere problematikken er derfor propaganda og annet holdningsskapende arbeid, men selvsagt også mer etterforskning og strengere straffer for lovbrudd.
    Sitat
    Men at Kaliber, City Gym og 24 Fitness har nok av de er det ikke tvil om!
    Du glemte ProGym og fremfor alt Haralds Gym. Der føler du deg rimelig alene som rein.
    33  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 19. februar 2012, 22:54
    Takk for tilitten Wink Selv om jeg trener på Kaliber gym vil ikke det si at jeg er innblandet i noe av dette som skjer her oppe..
    Så svart-hvitt er det ikke nei, slik det blir sagt over her. Det er betryggende å høre at du ikke er innblandet, og det er på tide at du (og evt. andre) som er sponset av Kaliber uttaler dere.
    Din person ble dratt inn i tråden av andre, men pakket inn i "norges sterkeste mann 2011". Jeg så ikke poenget med å dulle med en mistanke som faktisk kom rettmessig. For parallellt med denne saken forsvinner facebook-profilen din og folk tror du har gått under jorden. Men nå ser vi at du er her. Kveldens gode nyhet.

    Ellers er jo du vant med dop-anklager og vet likegodt som meg at de reine tar en anklage som et kompliment, mens brukerne tyr til motmæle.
    Jeg har hverken mistillit eller tillit til deg. Jeg kjenner deg ikke annet enn gjennom loggen din, og kan ikke huske du har uttalt deg om doping. Jeg forholder meg bare åpen og ser isolert sett på at en sped skihopper faktisk presterte å bli norges sterkeste mann. Som strongman utenfor organisert idrett må du bare leve med mistanker, men hvis det er viktig for deg å promotere reinhet har du alle muligheter.

    Det er ikke doperne jeg har rettet kritikk mot i denne tråden, men løgnerne. Jeg tror ikke du er en av dem.

    Dette dreier seg jo egentlig ikke om hvem som er dopet på senteret, men at eier av senteret kan bli dømt for salg av doping/hvitvasking av penger osv.  Så jeg skjønner ikke hvorfor folk snakker om hvem som doper seg her, og hvem som doper seg der.
    Den som kjøper og bruker doping støtter fakisk hele dritten.
    34  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 19. februar 2012, 16:13
    Kødder du? Forsto du det virkelig ikke før du var 22 år? Da må du ha levd i din egen lille boble vil jeg si...
    Jeg forklarte dette nærmere i den linken jeg refererte til. Godtroheten jeg engang hadde er det imidlertid en slutt på.
    Sitat
    Fortell meg hva det er kaliber har lurt loft med?
    Det er rundt 450 medlemmer på kaliber, tror du virkelig alle disse trøkker?
    Kaliber har lurt loft til å tro at dem fortjener hans respekt og medlemsskap. Med mindre loft selv synes doping er bra saker burde han si opp medlemsskapet sitt og heller benytte et treningssenter fylt med sannhet.
    Jeg tror langt fra alle medlemmer på Kaliber trøkker, men jeg tror prosenten er høy og mange er tilbøyelige. De medlemmene som virkelig er opptatt av antidoping bør melde seg ut i protest og heller komme tilbake hvis senteret får en ny ledelse med en sann og tydelig antidoping-profil.
    35  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 19. februar 2012, 14:12
    Mummelmann: Noen ganger er det så utrolig lett å gjennomskue folks løgner. Kroppsbyggere lurte meg i stry helt til jeg var 22 år: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=102521.msg1536028#msg1536028
    En blir bare så skuffet når mennesker ikke kan snakke sant. Vi kan leve med at folk synes doping er greit, men det er de stadige løgnene som provoserer. Løgner av mennesker som prøver å fremstå som seriøse.

    Har trent og kommer til å trene på kaliber i mange år, kjempe bra gym med masse lidenskap for trening og hjelp for oss som skulle ønske det:)
    Kaliber har ikke lidenskap for trening. Kaliber er falskhet. Ikke kom og fortell noe annet. I det ytre virker alt så flott, nettopp for å lure slike som deg, men alt er bygget på løgn. Lidenskap for trening finner du der du samtidig har lidenskap for antidoping. Mennesker som ønsker å finne sitt naturlige potensiale uten juks. Dopere drives ikke av lidenskap for et fag, men av egoisme og selvbilde. Drømmen om oppmerksomhet gjennom å bli størst eller sterkest er det som driver dem, ingen oppriktig nysgjerrighet om sitt fag.
    Hellstrøm skulle ryddet opp på Kaliber. Da ville man sett at "den gode suppen" ikke er kokt på ekte kraft, men ispedd en haug av buljongterninger.
    36  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 19. februar 2012, 13:20
    Gunnar Strand Jacobsen om doping til iform.no i 2008:

    Helt på tampen, kan du si litt om doping, og hva dere på Kaliber gjør for å bekjempe dopingbruk på studioet?
    - Siden en av våre aller viktigste målgrupper er unge mennesker i 16-20 års alderen, nettopp i den alderen da man er mest påvirkelig og samtidig også vil ta mest skade av å bruke dopingmidler, er det uhyre viktig for oss å få frem at alle former for doping er en skadelig og potensielt farlig snarvei, som dessuten er unødvendig å ta om man trener og spiser riktig. Det viktigste et hvilket som helst treningsstudio kan gjøre for å forebygge dopingbruk, er simpelthen å lære medlemmene å trene og spise riktig. Da vil de oppnå gode resultater av treningen, og se at det ikke er nødvendig med potensielt farlige snarveier for å nå målene sine.

    Enkelte som jobber mot samme mål som oss, legger det frem som om at alle over en viss størrelse automatisk må mistenkes for doping - jeg har for eksempel hørt antidoping-forkjempere mistenkeliggjøre alle strongman-utøvere. Dette er en strategi jeg mener er uheldig, for disse strongmanutøverne er ofte forbilder for mange unge, og om man sier at det ikke går an å bli slik uten doping, så er det i mange unges øyne nesten det samme som en OPPFORDRING om å begynne med doping. Det triste med denne strategien, er jo at det de sier er feil; det går FINT an å hevde seg i både strongman, kroppsbygging og fitness uten doping, og dette har vi mange eksempler på her på Kaliber. Så det vi har tro på, er altså holdningsendring gjennom KUNNSKAP.


    Her er det tydelig å se hvordan Jacobsen påtar seg en liksom-antidoping-holdning. Han sier aldri med tydelighet at han er imot doping, men sier at kunnskap om kost og trening kan kompensere for dopingbruk. Dette vet vi alle er ønsketenking, og når Jacobsen sier at det er flere eksempler på rene kroppsbyggere hos Kaliber så vil jeg gjerne vite hvem noen av disse er. Rene kroppsbyggere med brukbare meritter vil være så sensasjonelt at oppskriften bak er vi nødt til å vite om. Hva er hemmeligheten, Jacobsen?
    37  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 19. februar 2012, 03:39
    Innlegget mitt var ikke ment som noen reklame for Nidarø, men en oppfordring til unge Thoresen om å komme seg ut av et system han antakelig er for god til.

    Det du nevner om Kaliber som et sted å komme til er interessant. Jeg forstår deg inmari godt, for atmosfæren på et treningsenter er meget viktig. Men tenk deg om litt neste gang du setter føttene på Kalibers røde løper og nyter det freshe lokalet. Hvilke penger har finansiert dette? Hvilke midler er brukt for å koste hantlene du tar tak i? Og hvem betaler egentlig lønn til daglig leder, Thoresen? Jeg bare spør, og etterlyser mer bevisste valg. Hvis antidoping er viktig, er ikke Kaliber rette stedet å støtte opp om.
    38  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 19. februar 2012, 01:56
    Gilberg pekte nøyaktig på det jeg selv skulle til å formulere. Thomas H. Thoresen motsier seg selv i det som blir sagt på NRK, kontra her. Det er naivt å tro at eier/grunnlegger og daglig leder er på to forskjellige planeter. Dette får du oss ikke til å tro, Thoresen. I beste fall lukker du øynene for det som skjer rundt deg, i værste fall synes du AAS er helt greit, men føler deg nødt til å late som ingenting. Ut fra klippet til NRK er det nærliggende å tro sistnevnte. Du vet mye, men spiller dum for å redde eget skinn.

    Jeg har et forslag til deg. Gjør alvor av antidoping-snakket ditt og ta med kundene dine til Nidarø. For hvis du faktisk ønsker å drive antidoping nytter det ikke å være Kalibers ansikt utad etter dette.
    39  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen på: 17. februar 2012, 21:28
    Long time no see, Ole Ø.

    Hvordan er formen?
    40  Trening / Strongman / Sv: fitnessmessen(strongman) på: 15. februar 2012, 09:48
    Ut fra bilder, film og hva andre sier virket denne konken litt halvhjerta. En konkurranse bør ikke vare lengre enn maks 2 timer av hensyn til publikum (spesielt når alle må stå), men dette er jo også det beste for deltakernes del. Hvorfor ikke kjøre en kjapp kvalifisering eller ta en cut etter de første øvelene? Jeg fikk inntrykk av at dette showet virket amatørmessig til tross for at PG, Egil, Svend osv. var på plass.
    Hantelen på 80 kg hører tydeligvis hjemme i NSM. Til tross for mange deltakere er det bare et fåtall som greier å reppe på den, noe som er dårlig show. At BAS blir i en egen klasse for seg er litt synd å se, da en konkurranse som dette burde hatt flere av hans kaliber. For meg er det tydelig at toppnivået i norsk strongman ikke øker for hvert år, men har sunket etter en topp i 2009.
    En kan imidlertid håpe på bedring, for med noen virkelig sterke nykommere kan trenden snu. Jeg greier faktisk ikke å se spenninga fram mot NSM i mai annet enn en catfight mellom BAS, BØS og kanskje Rørbakken. Litt for mange av de store navnene for 2-3 år tilbake mangler.
    Dårligere nivå i sporten kan da ingen klandres for, men da bør i hvert fall konkurransene være best mulig arrangert.
    41  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Gode kilder til fett på: 11. februar 2012, 17:23
    Man kan vel egentlig diskutere hvor sunt linfrø er i hele tatt, da det uansett form (hele eller knust) irriterer tarmen og virker avførende. Mat for folk med akutt forstoppelse, ikke noe for oss andre.
    42  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hva er kroppsbygging. på: 10. februar 2012, 12:39
    Borgan gjorde det veldig bra syns jeg ja  Smiley
    Det er her jeg er en smule uenig. Synes Borgan framsto som meget suspekt Smiley
    43  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Gamle kroppsbygger-klipp på: 10. februar 2012, 12:26
    I "Camping - For Gud og Herman" får Geir Borgan Paulsen kjørt seg.

    http://p3.no/kroppsbygging-hva-er-det/

    Edit: Så at det allerede var opprettet en tråd om samme sak.
    44  Trening / Strongman / Sv: Zydrunas Saviskas world record logg 215 kg. på: 10. februar 2012, 11:50
    Der andre pusher driver Savickas strikt press. Hvilken maktdemonstrasjon fra en myteomspunnet mann.
    45  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Ole Martin is pumping iron! Film side 139 på: 10. februar 2012, 11:46
    Ser BAS forteller i siste intervju at han har 305-240-360 raw i de tre store. Hva er dine rekorder, Ole?
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 93
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!