for caremaker
  Visning av honnørposter for caremaker
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Sitronsaft er tilbake 14. oktober 2011, 16:52
    Helt drøyt hvor stor du har blitt, og tviler mye mindre på løftene nå. Utrolig bra jobba.

    Klarer dog ikke la være å si dette. Progresjon fra så liten gutt du var til å bli en gigantisk og sinnsykt sterk 17 åring på 1 år er klin umulig uten at du går på noe bol. Den vektoppgangen sammen med den sinnsykte styrkeøkningen er ikke mulig på et år uten anabole. Du hadde også et vanlig utgangspunkt som små gutter generelt, så at folk tror de kan få den styrken og massive kroppen på 1 år burde virkelig se seg litt rundt og tenke seg om. Håper for din egen at du tenker og stopper med bol fort som søren. For din egen del...
    Honnør gitt av : larsenen, 16. oktober 2011, 22:06
    2  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Lorenzo Becker 06. mai 2011, 20:33
    Har sett en del gjennom innleggene dine Alf Hermann, og det v iser seg at nesten alltid er du uenig med hva de fleste mener. Virker som du er ute etter å starte dumme diskusjoner hele tida. Skaff deg et liv istedefor og før saklige diskusjoner. Er marius metern også liten da? Han er lavere enn lorenzo.. Hvis du så på løftene hans, sto det bla 164 kg benkpress. Er det lite? Kan ikke du legge ut litt info om deg selv da? Ser for meg en spinkel 13 åring som prøver å irretere folk
    Honnør gitt av : Sitronsaft, 06. mai 2011, 23:39
    3  Generelt / Ã…pent forum / Sv: Osama Bin Laden er tatt. 05. mai 2011, 20:05
    LOL Smiley Imponerede vending i diskusjonen... Honnør for idioti.

    Er ikke rart folk går til personlig angrep på dere. Når dere spyr ut av dere udokumentert informasjon som er skapt av radikale muslimer, går dere rett og slett 5 på.. Det er nemmelig de som har laget disse konspirasjonene. Og for noen er ingenting godt nok når det kommer til bevis. Så det er en nytteløs diskusjon. Men alltid noen som skal være uenige å kverulere bestandig. Forresten var det vel bare 10 mennesker eller noe som vitnet månelandingen, så regner med at det lett er fake!!!
    Honnør gitt av : .......1, 05. mai 2011, 20:09
    4  Generelt / Ã…pent forum / Sv: Osama Bin Laden er tatt. 05. mai 2011, 12:39
    Har du sett beviser på at Elvis egentlig er død? Finnes det klare beviser på at månelandingen fant sted? Hvis du er evig konpirasjons menneske er ingenting godt nok. Tenker du litt over det er det veldig få begivenheter som kan bevises 100 %. Men handler om å bruke sunn fornuft.

    Bevisene vil komme, men bare tenk deg hvor mye Adminstrasjonen osv jobber med hvordan de skal gå frem. Slikt tar ikke 2 dager vettu. Er flere mennesker enn oss 2 i verden...
    Honnør gitt av : StenDA, 05. mai 2011, 13:06
    5  Generelt / Ã…pent forum / Sv: Osama Bin Laden er tatt. 03. mai 2011, 23:27
    Synes det er på grensen til respektløst å tvile på USA når det kommert til drapet på Bin laden. Fyren drepte over 3000 uskyldige mennesker 11 september 2001. Denne mannen var skapt for en ting, og det var å la verden brenne. Flott han er skjøvet av banen. Død eller levende.
    Han fortjener rettsak? Herregud, er det noe det finns bevis for er det vel at han sto bak angrepene. Det har han jo selv skrytet av i flere år.. Denne mannen har vært nåtidens hitler, og verden er bedre uten ham.

    Om du liker Amerika eller ikke, vær så snill og ikke forsvar Bin Laden, det blir for latterlig.
    Honnør gitt av : .......1, 04. mai 2011, 08:16
    6  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Syntes det er respektløst og ekkelt 27. mars 2011, 22:08
    Vel, ikke hverdagskost dette her gitt.

    Her om natten våkna jeg av at typen pressa seg inn i meg, MENS JEG SOV!
    Jeg ble helt sjokka og klarte ikke helt respondere. Innerst ville jeg ikke tro at det skjedde det som skjedde, men so it did !
    Assa, han har spurt meg flere ganger om hva jeg ville sagt om han hadde tatt meg mens jeg sov, og jeg har svart at det hadde jeg antageligvis ikke likt. Men hvordan en reaksjon fra meg hadde vært er uvitende,da det ikke er sikkert jeg hadde våkna ( Jeg er ikke den man klarer å vekke så kjapt )

    Men så våkner jeg da av at han " tar " meg. jeg vridde meg vekk ganske fort, la meg på magen og da trakk han seg vekk. Gudene må jo vite å lenge han var holdt på.

    Prøvde om morgenen å få han til å innrømme dette, men ikke kul. Jeg gikk å sa så mange så hint som " Jeg har vondt i underlivet, har blødd litt osv " Og alt han sa var " åhh holder du på å få mensen" Noe han vet at jeg ikke var i nrheten av å få, da jeg hadde den uka før.

    Han reiste på jobb og kom hjem i 23 tiden og da spurte jeg han " hvorfor var du våken i natt da?" Og da smilte han og sa " det vet du, jeg knulla deg mens du sov "


    Åssen i H* skal en reagere på dette ? Jeg har liksom på en måte ikke klart å ha sex med han etterpå....

    Hvorfor i all  verden legger du ut det her pÃ¥ treningsforum.no?
    Honnør gitt av : Mr Melk, 27. mars 2011, 22:13
    7  Trening / Forum for ungdom / Sv: Bli sterk og se veltrent ut. hvilken øvelser? 23. februar 2011, 01:30
    Lykke til med å få større armer av benk, mark og bøy... han spørr hva han skal trene for å se "bra ut".. Da er det viktig å trene armer.. er så drittlei av folk som nesten synest det er forbudt med biceps curl osv.. vær så snill.
    Honnør gitt av : s0pr0, 23. februar 2011, 01:56
    8  Trening / Styrkeløft / Sv: Benkpress 14. juni 2010, 00:37
    Skjønner ikke hvorfor alle er ute etter å ta han, istede for å faktisk hjelpe han.
    100kg i benkpress for en 16 åring på 70 kg+ er veldig bra.

    Må si det er mange kranglefanter på forumet, må da være lov å "skryte" litt uten at det er noe galt i det. Forstår heller ikke hvorfor så mange har så mye imot "Benkpressen". Virker ofte som øvelsen man må unngå. Er ikke rart folk spørr hva du tar i benken! Er en øvelse som sier mye om styrken i overkroppen, og derfor en øvelse som er naturlig å spørre folk om.
    Honnør gitt av : Halvmetern, 11. februar 2011, 13:56
    9  Generelt / Loggbok Online / Sv: Halvmetern.Styrkeløft LOGG,Grunnen til damers oppspenn. S77 10. februar 2011, 23:58
    Hei, vil bare si at jeg har fulgt med i loggen din i ca et halvt år. Er ikke ofte jeg har sett så imponerende resultater og dedikasjon. Veldig imponert!. Håper på noen nye bilder snart. 180 kg i bøy er jo insane!. Er ikke mange her inne som oppdaterer loggen så ofte og skriver og laster opp videoer.. Kjempe artig å se! Og beklager for at jeg lastet opp en and på loggen din for 1 måneds tid siden.

    Stå på, lykke til i NM!
    Honnør gitt av : Halvmetern, 11. februar 2011, 13:55
    10  Trening / Styrkeløft / Sv: Benkpress 14. juni 2010, 00:37
    Skjønner ikke hvorfor alle er ute etter å ta han, istede for å faktisk hjelpe han.
    100kg i benkpress for en 16 åring på 70 kg+ er veldig bra.

    Må si det er mange kranglefanter på forumet, må da være lov å "skryte" litt uten at det er noe galt i det. Forstår heller ikke hvorfor så mange har så mye imot "Benkpressen". Virker ofte som øvelsen man må unngå. Er ikke rart folk spørr hva du tar i benken! Er en øvelse som sier mye om styrken i overkroppen, og derfor en øvelse som er naturlig å spørre folk om.
    Honnør gitt av : Eric Heiden, 14. juni 2010, 10:16
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!