Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 14
  • 15
  • 16
  • 211  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: få en finere kropp??? Trenger tips på: 01. november 2008, 23:45
    Du kan jo bare trene for harde livet og satse på at brystkassa di vokser så mye at magen ser liten ut;)

    Der har du et supert tips vettu, drit i slankinga - det handler om hva øyet ser Wink
    Er alt annet stort så ser magen liten ut Wink Hehe. Er det derfor det ser ut som gutta i Mr.O har en fyrstikk i trusa?

    Fortjener nesten honnør for det tipset der. Hah.

    212  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Klaging fra mor. Bevise at hun tar feil! på: 01. november 2008, 23:27
    Spør hvilket alternativ som er best:
    1. Du sitter å spiller dataspill 6 timer i strekk mens du spiser potetgull (frem til fem, selvsagt)
    2. Du har en sunn hobby som gjør at du er i fysisk aktivitet og er nødt til å spise bra mat - ofte?

    Om du spiser hu ut av huset som arnold sa, så forstår jeg jo.
    Du får rydde rommet en gang i uka, så får du tjent litt penger til litt kylling og ris etter fem Wink
    213  Generelt / Åpent forum / Sv: Et spill for de som kjeder seg! på: 01. november 2008, 23:18
    eplekjekk
    214  Trening / Forum for ungdom / Sv: Sterke triceps, dips, hva mener DERE? på: 01. november 2008, 23:17
    Jeg bruker billige energetics-strikk kjøpt på g-sport eller intersport. De røde er vel lette, grønt er middels og blått er tungt (dette står vel på pakkene). Jeg bruker for tiden de grønne, men jeg dobler dem.
    Verdt å bruke en hundrelapp på et par stk med andre ord? Wink
    215  Trening / Forum for ungdom / Sv: Sterke triceps, dips, hva mener DERE? på: 01. november 2008, 23:16
    Pr. idag trener jeg benk to ganger pr uke og jevnt over vil det si en dag med benk med vanlig grepsbredde og helt ned til kassa, mens den andre dagen går enten med til smalbenk eller benk på kloss. Har vært oppe på benk tre ganger pr uke og da har det vært vanlig, mediumsmal på kloss og smal, hvorpå de to sistnevnte har vært meget delaktige i en økt lockoutstyrke.

    Trener, som jeg skrev ovenfor, ikke utelukkende disse øvelsene for benk, men de har hatt en stor betydning for min progresjon. Løfter med et relativt smalt grep og derfor er jeg avhengig av lockoutstyrke. Evt. kan man snu på det og si at jeg er (relativt sett) sterkere i triceps enn bryst og derfor er best egnet til å løfte med smalere grep enn hva som anses fordelaktig.

    Skulle jeg valgt én øvelse for triceps tror jeg nesten det må være mediumsmal benk på 5-6cm kloss. Mediumsmal for meg er skulderbredde og en hånd ut pr side. Dette river godt i triceps og er tricepsøvelsen (og brystøvelsen) jeg gjerne utfører med et smil om munnen.

    Strålende! Skal prøves!

    Kjører på med benkpressprogrammet fra iform nå. Vet det er litt som å banne i kjerka ved at jeg skriver på treningsforum at jeg bruker programmet fra iform, men jeg syns det fungerer greit. Bedre enn det her på treningsforum syns jeg. Det ble for mye med 3 dager i uken.

    Syns du jeg burde trene med kloss på benk og triceps-dagen for å bli sterkere i benken? Nå kjører jeg gjerne 2-3 sett med 6'ere i smalbenk, 2x10-12 rep pushdowns, også muligens ett sett eller to med enarms-press bak hodet. Syns jeg får nok juling i triceps av benken skjønner du. Livredd for å bli overtrent igjen. Det ødela mye av forrige vinter. MYE.
    216  Trening / Forum for ungdom / Sv: Sterke triceps, dips, hva mener DERE? på: 01. november 2008, 18:51
    Favorittøvelsen for triceps er enten smalbenk (skulderbredde) eller mediumsmal benk med kloss (6-8cm kloss). Det er øvelser jeg virkelig føler styrker triceps, hvilket selvsagt er gunstig for lockouten i benk. Hva gjelder reps og set avhenger dette av hvor vidt jeg i mengdedelen av programmet eller skal toppe formen etc.

    Videre syns jeg Tate-press er en fin øvelse, men den tar jeg selvsagt etter smalbenk eller benk på kloss for å slite triceps helt ut. Franskpress liggende flatt på gulvet er også en øvelse jeg har benyttet litt, og poengt er at man skal legge stanga helt død på bakken mellom hver rep. Grunnen er at man på den måten skal aktivere flere muskelfibre pr repetisjon og jeg syns selv at dette fungerer bra (men dette er nok individuelt).

    Hva gjelder dips trener jeg bare det sporadisk, men det blir ofte høyrep for min del. 3x20 fremfor 4x4 eller 5x5 (og liknende). Årsaken er vel enkelt og greit mangel på dipsbelte, men hvis jeg kan komme over slikt hender det jeg tar 5-8 reps for variasjonen skyld.

    Jeg kan ikke la vær å se at du er helt vill i benkpress (imponerende løft forresten), og lurer derfor på om når du trener med kloss, tate-press og smalbenk om du utelukkende trener disse spesifikke øvelsene for å bli sterkere i nettopp benkpress? Jeg forstår jo at det er for å trene styrken med tanke på lockout, men syns du det er det er disse øvelsene som fungerer best for deg?
    Alle har sin øvelse, iallefall hvis du tenker på de bra trente gutta på gymmet, alle har den øvelsen hvor de sitter igjen etterpå å tenker "fy faen, den øvelsen tar bra!".

    217  Trening / Forum for ungdom / Sv: Sterke triceps, dips, hva mener DERE? på: 01. november 2008, 18:44
    For størst og sterkest mulig triceps, mener jeg at man bør benytte seg av både flerleddsøvelser og isolasjonsøvelser. Smalbenk, smale dips, hantelpress med parallelt grep og albuene inntil kroppen, benkpress med omvendt grep, smale push-ups (hvis man har en effektiv måte å øke belastningen på) - alle disse er fine flerleddsøvelser for triceps. Hva isolasjonsøvelser angår, har jeg mer tro på franskpressvarianter enn push-downs, da det er vanskeligere å jukse i franskpress, og triceps får en litt bedre 'strekk' i bunnposisjonen. Kick-backs kan man bare drite i.

    For tiden består tricepstreningen min i smale dips og stående franskpress med EZ-stang.

    Hva syns du om å kjøre franskpress som siste øvelse på triceps - og kjøre f.eks 10 RM, også pushe rett på smalbenk med EZ stanga for å kjøre triceps helt ut?

    Det blir å trene til failurex2 nesten.

    Blir det da for hardt for triceps å bygge seg opp igjen med tanke på fire ganger i uken med trening?
    Benkpress, skråbenk, skulderpress, tricepsøvelser osv? Alle er øvelser hvor man bruker triceps aktivt.

    Jeg har trent i et par-tre år nå, og jeg føler at jeg dreit meg ut før, kjørte ofte opptil 16 sett på bi, tri, skuldre o.l. Nå trener jeg mye mer på feelingen, tenker mye på hva jeg spiser, kjører ikke mange sett på armene ettersom de får kjørt seg mye. Og jeg har merket MYE fremgang de siste månedene.  Hva mener du?
    218  Trening / Forum for ungdom / Sv: Sterke triceps, dips, hva mener DERE? på: 01. november 2008, 17:37
    Har nylig begynt å eksperimentere med treningsstrikk i dips.
    Fester det rundt stengene og over trapsa. På denne måten blir det tyngre og tyngre før lock-out, mens i bunnen er strikkene relativt slappe og det er ikke så mye stress på skulderleddet som om jeg skulle hatt ekstravekt i bunnposisjonen. Ikke at jeg har slitt med skuldra under full ROM dips, men kan i allefall tenke meg til dette. Strikkene akselerer også den eksentriske delen av løftet. Gjelder å holde i mot og ikke "bli med på turen".
    På det siste settet er det artig å knipse av strikket og fortsette med kroppsvekt.

    Er ellers såpass brystdominant i denne øvelsen (dips er en av mine favorittøvelser for brystet), men med strikk blir triceps skamjult.
    Hvor effektivt dette er gjenstår å se, men den føles veldig digg ut (følelse er ikke alltid synonymt med effektivitet, men dips er jo en fin baseøvelse uansett). Kaster nå bare ut ideen. Det er jo derfor man har forum. Smiley

    Reps og sett varierer etter treningsprogrammet. Noen ganger lave repper og mange sett, andre ganger få sett og mange reps, noen ganger "standard" bygging med 3-4x6-12, noen ganger HIT-inspirert med 2 tunge arbeidssett til failure i 6-12 rep-rangen + litt beyond failure-teknikker (dropsets, rest-pause, supersett med en annen triceps- eller brystøvelse).



    Honnør, nydelig idè!
    219  Trening / Forum for ungdom / Sv: Sterke triceps, dips, hva mener DERE? på: 31. oktober 2008, 19:34
    Trente en del dips før, men som sagt blir det kjedelig når du kommer på 15+ per sett hvis det ikke er belte der å feste vekter i. Eneste triceps får nå er franskpress og benkpress, men burde holde i lang vei det.

    Hvis du skulle trent dips da, og du hadde belte du kunne feste vekter på, hvordan ville du trent?
    220  Trening / Forum for ungdom / Sterke triceps, dips, hva mener DERE? på: 31. oktober 2008, 19:29
    Dette er et innlegg for at jeg av ren nysgjerrighet vil vite hva DERE mener funker for å bygge store og sterke triceps?
    Nå snakker jeg øvelser, sett, reps. Ikke kosthold og søvn.

    Hvilken er din favorittøvelse?


    Og, enda et underspørsmål;
    Om dere trener dips; hvordan trener dere i forhold til sett og reps?
    Det er gjerne sånn at man klarer flere dips enn man gidder å kaste bort tid på. 20x3 er ikke alltid gøy. Hva kjører dere? 5x5? 8x3?
    221  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Sliter med chins/hangups trening på: 29. oktober 2008, 23:52

    Har du trent mye rack chins?
    222  Trening / Forum for ungdom / Sv: Hvor mye tar DU i dips? (lei av benkpress mas) på: 29. oktober 2008, 21:09
    Trente alltid mest benk, men prøvde dips fire-fem økter for et par år tilbake. Klarte 50 reps med egen kroppsvekt, som på den tiden var 90kg, og tok også 10 reps med 70kg påheng etter å ha prøvd ekstra vekter noen få ganger. Det er en veldig lett øvelse, burde nok vært mulig og tatt en del reps på 100kg påheng også. Veldig upraktisk å trene den øvelsen, blir jo aldri nok vekter. : ) Tilogmed nå som jeg er alvorlig syk skulle jeg klart å kjørt med en god del ekstra vekter. Skal en god del til for å imponere meg i dips (ser at det er to jenter som imponerer meg her dog), har sett tynne sveklinger som kjører med 50kg ekstra.

    Ser jo at det er to jenter i tråden her som også har tatt 50 reps, sier vel litt om hvor nivået på oss gutta egentlig burde liggi Wink)

    Når dere kjører dips, tar dere til ca 90 grader overarm kontra underarm, eller tar dere dypere?
    223  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Obey bildeprofil =) på: 27. oktober 2008, 20:41
    bump
    224  Trening / Strongman / Sv: Arild Haugen legger opp strongman på: 25. oktober 2008, 18:45
    Det blir et enormt stort savn. Vi får bare håpe han gjør det bra, men at han også gjør comeback innenfor strongman.

    Lykke til, Arild!
    225  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Er det noen vits å utføre den eksentriske fasen ved markløft? på: 25. oktober 2008, 18:27
    Altså, hvis du ser det veldig på overflaten så er det jo for at muskelen skal jobbe mer i løpet av settet. Du bruker de samme musklene når du hever deg i hang ups som når du holder igjen når du skal jobbe eksentrisk. Så det er vel for at muskelfibrene skal bli brukt maksimalt. Man blir mer sliten av å jobbe begge veier, vet du.

    Det handler vel om videre å ikke trenge å smokke på med for mye vekter, men lite nok til at du kan jobbe med øvelsen korrekt og skadeforebyggende. Det er nok mye for å få vekk juksinga i f.eks. curl. Altså kun for å konsentrere seg om det man skal trene.  

    Men det er iallefall sånn jeg ville beskrevet det, om det er rett eller galt er vel en annen sak Wink
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 14
  • 15
  • 16
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!