for KreV
  Visning av honnørposter for KreV
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Ã…pent forum / Sv: Hvor er deres nasjonal følelse? 11. januar 2009, 18:31
    Ikke tro jeg er blåøyd eller idealist, det er den ypperste fornærmelsen jeg kan tenke meg, men jeg innser at politikerne må gjøre jobben sin, NÅ!

    At de BURDE gjøre jobben sin betyr ikke at de MÅ gjøre det. Velgerne er jo ganske trofaste uansett hvor mye vi blir voldtatt. Jeg er villig til å sette en fin sum på at norges neste regjering består av sosialister, med AP i spissen.
    Honnør gitt av : Ryū, 03. mai 2011, 12:21
    2  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Geiro sin bildetrÃ¥d! nye bilder s.6! 22. mai 2009, 20:22
    flink
    Honnør gitt av : Samdal, 22. mai 2009, 20:53
    3  Generelt / Ã…pent forum / Sv: Det er en farlig hovedstad vi har i Norge 17. desember 2008, 14:01
    Jeg håper du innser hvor ufattelig stigmatiserende og fordomsfullt det bildet du gir er. I tillegg er det så utrolig arrogant å sitte å lire av seg liksomsannheter om hele verdensdeler.

    1. Hva mener du med lav arbeidsdeltakelse?
    2. Hvor har du det fra at de fleste afrikanere lider av dette?
    3. Hvordan kan du påstå at arbeidsskyhet ligger i genene? Dette er forøvrig (nå kommer sikkert sprøsomkjeks til å sprette i taket) en rimelig rasistisk uttalelse.

    Burrhus

    Alt blir liksom rasistisk med en gang man "sparker nedover". Synes du det er rasistisk av meg å si at øst-asiater er mer inteligente enn oss? Vær så snill å svar meg på det. Jeg ser ikke på meg selv som del av en overlegen rase. Jeg er ikke nazist.
     
    SÃ¥ var det dette med liksomsannheter. Jeg skriver konsekvent at jeg mener og tror, og jeg vet selvsagt at jeg ikke har fasit.

    Du virker på meg (igjen, bare synsing) som en person som mener at alle eksempler på arbeidsledige, voldelige innvandrere er et unntak, og et enkelttilfelle som kan forklares ved å se på personens bakgrunn osv. Hver somalier som snylter skattepenger eller voldtar er enkelttilfeller som på hver sin måte kan unnskyldes/ forklares. (Om det ikke gjelder deg, så gjelder det ihvertfall mange av dine likesinnede) Vi må gi alle en sjanse, uansett hva statistikken sier!

    Jeg er i utgangspunktet enig i at alle skal få sin sjanse, men hvor langt skal man egentlig strekke seg? Når vi feks ser at ikke-vestlige står for storparten av voldtekter i Oslo selv om de er i mindretall, er det ikke på tide å begynne å se på tendensene og slutte å være så overbærende og unnskyldende? Etter min mening bør vi innse at vi ikke er "like på innsiden".

    Svaret på spørsmålene dine står vel egentlig i mine forrige innlegg?
    Honnør gitt av : Geiro, 22. mars 2009, 15:25
    4  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Ekstremt fort sjalu. 24. oktober 2008, 11:17
    Gå alltid i lag med henne på fester, og bland deg for all del ikke inn i hvem hun snakker med. Men med hvem hun kysser/roter med. Men selv da tyr du ikke til noe, du konfrotnerer dama verbalt. Enten kommer hun sippende etter deg, eller så viser hun sannheten.

    Vet ikke om jeg skal le eller gråte når jeg leser dette. Hvis du klarer å stå å se på at dama di roter med andre uten å "bryte inn", har du nok en indre ro som er få forunt.(Eller tøffel, med andre ord)
    Honnør gitt av : Andersen, 26. oktober 2008, 02:21
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!