Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: kunstig kosttilskudd på: 01. mars 2010, 15:30
    De fleste som bruker kosttilskudd spiser også vanlig mat ved siden av. Med tanke på fiber i kosten osv så ser jeg ingen store farer ved å ta litt ekstra protein i ny og ne.
    En diett på kun kostTILSKUDD er det vel ingen som har?
    Ellers så får tittelen på posten din meg til å tro at du ikke har så mye greie på dette med tilskudd, mulig jeg tar feil. "Kunstig" er jo litt negativt ladet, men det meste av maten vår er jo "kunstig" dvs bearbeidet på en eller annen måte, kosttilskudd er jo intet unntak.


    når jeg skriver kunstig så tenker jeg på mat i form av pulver. Det jeg spurte om var om det kan være lurt å ta en pause fra kunstig mat en periode for at kroppen ikke skal bli vant til å få en stor del av næringen fra pulverform. Ta foreksempel en gainer som innholder 1000 kcal. hvis man drikker dette etter trening så vil man må i seg ca 25 % av kaloriene på en dag fra kunstig mat (altså pulver mat). det jeg spør om er om dette er bra for kroppen med tanke på at kroppen vår egentlig er lage for å få næring fra fast føde.
    2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: kunstig kosttilskudd på: 01. mars 2010, 14:45
    Kreatin er kosttilskudd ja, hvor kunstig det er kan vel diskuteres da bruk er å tilføre kroppen noe den allerede inneholder.
    Proteinpulver er ikke kosttilskudd det er næringskonsetrat (konsentrert mat).
    Om det er sunt å tilføre kroppen mat som er strippet for fett og karbo, jeg kan ikke garantere at det er spesielt usunt akkurat
    tror du ikke helt skjønte hva jeg mente. det jeg mener er at det kanskje ikke er så bra for kroppen å få i seg næring i form av puler over en lenger periode, imotsettning til fast føde.
    3  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: kunstig kosttilskudd på: 01. mars 2010, 14:19
    skjønner hva du mener, men si hvis man trener ca 4-6 ganger i uken og man tar proteinpuler/gainer etter vær gang så blir kroppen vant til å få næringen kunstig. det kan vel umulig være sunt over en lang periode?
    4  Kosthold / Kosttilskudd / kunstig kosttilskudd på: 01. mars 2010, 13:41
    Kreatiner, Proteinpulver, Gainer etc..... alt dette er kunstig kosttilskudd, det jeg lurer på er om det er helt bra for kroppen? kan det være lurt å ta en pause fra alt dette en periode? noen som har en formening om dette?
    5  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: NO-explode på: 21. februar 2010, 22:14
    ok, tusen takk! det hjalp masse  Smiley
    6  Trening / Forum for nybegynnere / NO-explode på: 21. februar 2010, 22:04
    Noen som har noe erfaring med no explode? har hørt masse forskjellig om det. har noen kompiser som tar det, og de får helt sykt "trøkk" når de tar no explode. men lurer også på hvor sunt det er, og om det er i det hele tatt noe vits i å ta det.

    takk for svar!:)
    7  Trening / Forum for ungdom / Snus og trening på: 21. oktober 2009, 23:15
    har snus en dårlig innvirkning på styrke trening? og isåfall hvor mye?

    Noen som vet? Tongue
    8  Trening / Forum for ungdom / Gainer, noen som har noen tips? på: 19. oktober 2009, 23:55
    er 16 år, rundt 193 høy og veier rundt 80 kg. har trent styrke nesten et år nå, og er keen på å bli litt mer "biff". men har ikke lyst til å bli drit stor, men vil bli litt mer markert.
    Har kjøpt Star Nutrition Gainer Pro fra gymgrossisten, den var ikke veldig dyr, bare rundt 280 kr for 4 kg. det jeg lurer på er om denne er no dårligere enn andre dyre gainere.
    Vil gjerne også ha noen tips om åssen må "lettere" kan bli sterkere og mer markert, for det virker som om jeg har møtt en "vegg" og kommer meg lissom ikke forbi.
    9  Trening / Forum for ungdom / Sv: Sticky: Går du ikke opp i vekt? på: 19. oktober 2009, 23:39
    lurer på om det er farlig for unge og ta kreatiner, er 16 (snart 17). og er det mye forskjell i kreatiner. eks: det fra gymgros... er veldig billig imotsetning til krea bolic.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!