Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 22
  • 1  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Trenger fullkroppsprogram for 1 dag i uken. på: 20. september 2012, 21:50
    En baseøvelse defineres ved at man trener store muskelgrupper, og har mange mindre muskler inkludert i samme øvelsen. Dips aktiverer mange flere muskler enn bare triceps, noe som gjør dips til en god øvelse.
    Men personlig så foretrekker jeg å ikke la skubbe/push-øvelser fremfor dra-øvelser i antall.
    2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Rødt kjøtt på: 20. september 2012, 21:48
    Som student så har jeg ikke råd til å spise rødt kjøtt mer enn en gang i uken.
    Hovedkildene mine er nok kylling og fisk, men et proteinrikt supplemang fra meieriprodukter hjelper mye på.
    F.eks lager jeg 2-3 kyllinglår og serverer dem med avacado, grønnsaker og cottage cheese istedenfor ris og pote. Desert med mager kesam og skyr istedenfor yoghurt.

    Det er jo også mye forskjellig sjømat på markedet Smiley Reker, skampi osv er jo overkommelig priset også samtidig som det er ganske så rene proteinkilder.
    Kylling kan også tilberedes på ufattelig mange forskjellige måter.
    3  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Trenger fullkroppsprogram for 1 dag i uken. på: 20. september 2012, 21:38
    5x5 programmet til Strongman er ganske bra å komme i gang med ihvertfall.
    Du kan kjøre så mye som :
    Benk, knebøy, mark, arnoldpress. Så lenge du har en dag pause mellom treningen, så mener jeg at det skal gå helt fint å trene et tungt fullkropsprogram basert på baseøvelser.
    Du kan velge om du vil ha 5x5 likt på alle sett, selv foretrekker jeg å begynne lett på første sett og avslutte på et tungt sett. Dette kalles pyramideoppsett Smiley
    4  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden på: 10. august 2012, 15:21
    Idag er det fisk og fisk!
    Kjøpt 2 pakker med sardiner,  røkt laks og røkt peppermakrell. Må ha en dag fri fra wok og kylling :p
    5  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: ned 3 kg! på: 30. juli 2012, 15:17
    Jeg hadde heller satset på styrketrening og ikke tenkt så mye på vektnedgang, ettersom vekten din virker helt ok (?).
    Når du har litt kroppsfett, så vil du ihvertfall klare å bygge litt muskler. Og underveis mens du bygger, vil du samtidig forbrenne kalorier ved styrketrening og musklene vil i tillegg øke forbrenningen. Så jeg ville heller fokusert på å forme kroppen før du tenker på å slanke deg Smiley
    6  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hjelp og råd til 2-splittprogram. på: 21. juli 2012, 18:52
    Spør du meg, så ser det mye bedre ut nå ja. Virker som du har plassert ting riktig og fornuftig. Helt rett å ha biceps curls på slutten av økten, virker som du har skjønt det Smiley Da er det bare å trene i vei, spise som en hest og sove som en baby Smiley
    7  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Egenkomponert treningsprogram på: 21. juli 2012, 00:01
    Jeg tror at jeg hadde integrert armdagen inn i de to andre splittene og kjørt på med 2-split hvis jeg var deg. Nettopp fordi armene får kjørt seg nok via baseøvelsene, da kan du ha armøvelser på slutten av treningsøkten.

    Siden du trener annenhver dag, så mener jeg ihvertfall at du får mer utnytte av treningen ved å kjøre 2-split. Da får hver store muskelgruppe ca 4 dager å hvile på mens du trener den den andre splitten.
    8  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Ris og Ros til Helkroppsprogram. på: 20. juli 2012, 00:50
    Knebøy
    Markløft
    Benkpress
    Roing
    Militærpress
    Nedtrekk
    Dips
    Bicepscurl
    Mage

    Jeg byttet ut rekkefølgen, men listen er den samme. Jeg byttet rekkefølgen slik at det er bryst og rygg annenhver, istedenfor to ryggøvelser etterhverandre. På denne måten får muskelgruppene litt tid til å "Puste"/regenerere seg mens du trener den motsatte gruppen. Ellers er forslaget mye bedre enn det første. Det er ganske nøyaktig hva jeg har trent det siste året, og det har fungert meget bra for meg. Trener 2-3 ganger i uken med en del hvile mellom, og trener markløft annenhver treningsøkt. Solid program! Det beste med det er at det er simpelt og enkelt å opprettholde over tid.
    9  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hjelp og råd til 2-splittprogram. på: 20. juli 2012, 00:42
    Det ser ok ut. Men istedenfor å trene både skråbenk og benk på samme dag, så ville jeg variert dem og trent disse annenhver gang. Og roing hører til ryggen.

    Hvis du føler at du blir veldig utslitt av markløft over tid, så kan du begrense deg til å trene mark annehver gang også. Det kan bli litt mye for enkelte å trene mark annenhver dag sammen med knebøy. Men det er ting som kan justeres over tid.
    10  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Økt styrke, men muskelmasse står stille.. HJELP på: 20. juli 2012, 00:35
    Siden du øker i styrke, så kan det være et tegn på at du spiser nok. Da vil jeg bare foreslå at du fortsetter å øke i styrke. Musklene vil komme av seg selv etterhvert. Det er tross alt ikke allverdens lang tid mellom desember ifjor, og idag. Vær tålmodig og fortsett progresjon i styrke Smiley

    Det hjelper også å nevne hva slags program du trener (antall reps, split, antall sett) hvis du vil ha spesifik hjelp Smiley Men som sagt, etter min erfaring så har det lite å si om jeg trener 3x3, 5x5 eller 4x12.Musklene vokser med tiden uansett så lenge du øker i styrke.
    11  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Tatovering, trenger litt hjelp på: 19. juli 2012, 16:22
    Jeg hadde ufattelig lyst på tattoo når jeg var 16-17år gammel også, og jeg var 110% sikker på det. Idag er jeg 22 år gammel og ufattelig glad for at jeg ikke tatoverte det motivet. Vent i det minste til du er 18-19 år, det er verdt det Smiley




    EDIT: La ikke merke til hvor gammel tråden var..!
    12  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: SINGLET BRUK PÅ TRENINGSENTERE. på: 19. juli 2012, 16:14
    Jeg syns ikke man skal sammenligne jenter med gutter når det kommer til treningstøy eller klær generelt.. Personlig så syns jeg at det er OK når jenter trener i tights og singlet, mens jeg føler et lite ubehag når menn gjør det.

    På senteret jeg trener på, er det forbudt for både menn og kvinner å bruke singlet. For min del er det HELT ok. Jeg bruker singlet under skjorter og hjemme hver eneste dag fordi jeg føler meg vell i det, men imo så hører det ikke hjemme på et offentlig treningssenter. Nettopp av samme grunn, går jeg aldri ute i offentlig i bare singlet.
    13  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Hudpleie tråden - skriv om dine favoritt produkter. på: 19. juli 2012, 16:10
    Det siste året har jeg sverget til produkter fra Lush, og jeg er fortsatt meget fornøyd. Help OK priser, god service og fantastisk gode, organiske produkter. Bruker da en mandelskrub et par ganger i uken og fuktighetskrem og rensegel daglig, huden min er på sitt beste. Smiley
    Har brukt tonnevis av hudprodukter, men best erfaring med Lush og Vichy for men.

    Hele greia med Lush begynte etter at damen min fikk meg til å prøve litt, og det endte opp med at jeg gikk over til det til slutt.
    14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: High reps unødvendig for nybegynnere? på: 16. mars 2012, 21:47
    Begynn veldig lett med mange reps for å få inn teknikken først, så snur om løypen og kjører få reps for å få basisstyrken. Denne styrken trenger du for å komme deg videre, spesielt når man er nystarter. Ellers, utenom det med teknikk, så mener jeg at man tar en lengre omvei ved å begynne på et program som er egnet for bygg/mange reps.

    My cup of tea!

    Til syvende og sist, så er det som nevnt variasjon som gjelder Smiley
    15  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: rObinzj trener mot -100 kg!!! nytt bilde s.136 på: 16. desember 2011, 14:44
    Insane! Stå på, følger spent med her.. Smiley
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 22
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!