for sincereplayer
  Visning av honnørposter for sincereplayer
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: - Kan jeg ikke like gjerne lage en omelett? 15. juni 2010, 20:48
    For å ta det første først, dette er ikke skrevet som en artikkel, men et innlegg som svar på flere henvendelser. Referanser til studiet jeg omtaler finner du på: http://www.memomax.no/Dokumenter/Colorado.%20trening.pdf

    En oppfølgingstest ble gjennomført i Norge av Øystein Røen som driver Røen Fysikalske Institutt på Røyken. Øystein er også tidligere norsk og nordisk mester i bodybuilding. Resultatene av denne testen bekreftet resultatene fra Colorado studien. 10 personer med treningsbakgrunn var med på testen, og de utførte 6-8 basisøvelser hvor det ble testet ut max belastning på 8 – 10 gjentagelser. Deltakerne fikk YTE produkter i 6 uker og ble bedt om å trene med økende belastning innenfor 8 -10 gjentagelser. På testdagen ble det brukt den belastningen som testpersonen hadde som max før testen og deltakerne ble bedt om å gjøre så mange gjentagelser som mulig. Samtlige deltagere hadde økning i antall gjentagelser, noen økte så mye at de kom i tilnærmet steady state.

    Referanser til ytterligere studier gjennomført på YTE og andre indikasjoner finnes på:

    http://www.journals.elsevierhealth.com/periodicals/yclnu/article/S0261-5614(09)00197-6/abstract

    og

    http://www.swansonvitamins.com/health-library/products/youth-tissue-extract.html

     

    Og ja, jeg har vært med å teste produktet sammen med 15 andre utøvere innen ulike idretter og har derfor fått produkter til eget bruk av produsenten. Jeg er ikke sponset på noen annen måte. Det finnes ikke noen grunn for meg til å skrive det jeg skriver hvis jeg ikke har opplevd det. Ingen grunn til å fortsette å bruke et produkt som ikke fungerer, selv om det er gratis..

    Og dette innlegget er kun skrevet som et innlegg, ikke reklame – ikke en krone betalt til hverken meg eller Treningsforum.

    Det eneste vesentlige endringen fra mitt tidligere kosthold og inntakk av kosttilskudd gjennom de 2 siste Ã¥rene er at jeg har begynt  Ã¥ bruke YTE produkter. Jeg har ikke endret pÃ¥ noe annet!  Jeg har heller ikke hatt noe tidligere kjennskap til produsenten, men har selvfølgelig pratet en del med de det siste halve Ã¥ret.

    Soyaprotein innholdet er kun marginalt, men ja – dette burde de kuttet ut. YTE er det spennende virkestoffet.

    For de som er interessert i diskusjonen rundt Folstaxan, follistatin, Myo-T12 og myostatin, gjør enkel google research. Her er det mye mot og for, helt naturlig at de fleste er skeptiske til ny kunnskap som muligens snur opp ned på den kunnskapen som er rådende. Se også hva Dr. Ciolker skriver om sin egen forskning på:

    http://myot12.com/the-myo-t12-story

     
    Honnør gitt av : Daniel Myrvold, 19. juni 2010, 12:29
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!