for BreakingMad
  Visning av honnørposter for BreakingMad
Sider:
  • 1
  • 1  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Trene + Kjæreste !! 31. august 2010, 19:20
    Kommunikasjon, respekt, fleksibilitet, kompromiss.
    Honnør gitt av : Ryū, 08. november 2010, 14:36
    2  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: 1 gang vs 3 gang i uka 19. august 2010, 16:50
    Hehehe, kom aldri med den påstanden jeg vettu excentric:) Det jeg derimot gjorde var å dele min erfaring og resultatet jeg fikk av å ikke isolere armer i ett helt år med stronglift Smiley Og på det grunnlaget anbefalte å legge til litt armøvelser. I TILLEGG til baseøvelser, chins etc..

    Trente både stangroing og chins, tungt. På slutten trente jeg 3x8 chins med 17,5kg ekstra vekt. Med en kroppsvekt på 103kg tilsvarer dette en totaltvekt på over 120kg. Armene mine ble jo såklart større, men vokste ikke i takt med resten av overkroppen. Mulig det bare var kroppen min responderte unormalt på programmet og at andre vil oppleve mer armvekst enn det jeg gjorde:)

    Og PÅSTANDEN din om at armer blir kjørt hardt i cleans er jeg uenig. Armmusklene skal ikke være involvert i en teknisk riktig utførelse av Clean. Dersom du utfører cleans RIKTIG, skal du bruke hamstrings, traps og øvre rygg til å rykke/shrugge opp vekta.

    Lærdommen her er vel å tenke seg om 2 ganger før man slakter andre sine innlegg, for å ikke fremstå som en idiot selv;)

    Honnør gitt av : Ryū, 19. august 2010, 19:31
    3  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: 1 gang vs 3 gang i uka 16. august 2010, 22:50
    Fullkroppsprogram 3 ganger i uka med fokus på tunge baseløft er effektivt for nybegynnere. Biceps skal du ikke tenke på, den vil vokse i takt med resten av kroppen så lenge du kjører baseøvelser.

    http://startingstrength.wikia.com/wiki/FAQ

    Dette gjelder ikke alle. Da jeg startet å trene trente jeg utelukkende baseøvelser over en lang periode. Det som skjedde var at rygg, bryst og bein vokste fort men armene ble hengende en god del etter. Så ganske rart ut egentlig. Brei rygg, masse bryst og spinkle armer. Vil derfor ikke anbefale å ignorere å trene armer helt dersom du ønsker en balansert fysikk. Gjør et par sett tunge stangcurls og dips, en eller to ganger i uka, på slutten av treningsøkta. Men fokuser først og fremst på å bli sterkere i baseøvelsene.

    Honnør gitt av : The Child, 16. august 2010, 22:51
    4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: selvkomponert 5x5 program 16. august 2010, 11:55
    Det ser bra ut. Du har med de viktigste baseøvelsene og så lenge du sørger for å ha jevn progresjon i disse vil det gi bra resultater. Selv om det ikke heter Stronglift 5x5 betyr det ikke at det ikke vil funke, som kris70 her ser ut til å være overbevist om. Hvis han hadde tatt en ordentlig titt på programmet før han trakk den konklusjon ville han sett at det i er basert på akkurat de samme øvelsene, bare at du har valgt et litt annet oppsett av disse. Det viktigste er at kroppen blir utsatt for mer og mer motstand over en lengre periode. Kroppen vil da tilpasse seg ved at musklene blir større og sterkere for å klare disse "arbeidsoppgavene", forutsatt at den får i seg tilstrekkelig og riktig næring.

    Fordelen med Stronglift-oppsettet er at du kanskje vil få litt bedre progresjon i f eks militærpress, i og med at det trenes som eneste pressøvelse på dag B. I ditt opsett trenes denne øvelsen etter benkpress som involverer mange av de samme musklene, og vil da ikke klare å yte maks. På den andre siden har du mer tid til resitusjon for hver muskelgruppe med ditt oppsett OG du kan jo bytte på å trene militærpress og benkpress som første press-øvelse annenhver økt.

    Velg det programmet du tror passer deg best!
    Honnør gitt av : Power from Hell (Jesus-man), 16. august 2010, 12:08
    5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Trenger hjelp med oppsett av helkropps! 22. juni 2010, 16:31
    Hvis du er ute etter noe litt enklere men likevel uhyre effektivt (så lenge kost og hvile er i orden) ville jeg prøvd denne varianten:

    Workout A (warm ups are included)

    Squats, 5 sets of 10 to a top set of 10
    Deadlifts, 5 sets of 3 to a top set of 3
    Dips, 4 sets of as many reps as possible for each set. If you can’t do 8 reps per set, have someone hold your legs. If no one is there to hold your legs, set your feet up on a bench behind you. This works for both dips and chin-ups.
    Chin-ups, I don’t care how many sets it is, but equal the number you did for dips. Yea, I know dips are easier than chin-ups, but almost everyone has shitty chin-up strength so remedy that early on. An easy way to do this is to do a set of dips followed by a set of chin-ups. Don’t go back to dips until you hit the number you did for that set of dips.
    Rest 1–2 days between workouts.

    Workout B (warm ups are included)

    Bench press/incline press (alternate these two from workout to workout on this day), 6 sets to a top set of 8
    Clean and press, clean every rep (so clean, press, lower, clean press, lower), 5 sets to a top set of 6
    T-bar rows, 6 sets to a top set of 10
    Curls, 3 sets of 8

    Workout B har ikke noe bentrening annet enn stimulien man får gjennom cleans and presses. Men det kompenseres for i workout A, med 5 sett bøy og 5 mark.

    En progresjonside her kan være 2/5/10-prinsippet, dvs du øker med en rep i toppsettet for hver øvelse per økt inntil du klarer to mer reps enn oppsatt. Da øker du med belastingen med 5 % (eller 2,5kg hvis det er snakk om mindre enn 100kg og 5kg når vekta er mer enn 100kg). Så starter du om igjen og øker en rep + en rep etc.. Hvis du stagnerer, dvs ikke klarer det gitte repområde 3 økter på rad, reduserer du belastingen med 10 % og jobber deg opp igjen.
    Eksempel:
    Økt 1: Knebøy toppsett - 80kg x 10
    Økt 2: Knebøy toppsett - 80kg x 11
    Økt 3: Knebøy toppsett - 80kg x 12
    Økt 4: Knebøy toppsett - 82,5kg x 10

    Ville også anbefale og kjøre en knallhard, men kort, kondisøkt etter workout A. Det kommer til å være helt jævli i starten med tanke på at du har kjørt deg ut med bøy og mark, men etter en liten stund vil du få en skikkelig god allround styrke i beina og det vil gå lettere.
    Honnør gitt av : kristian927, 22. juni 2010, 17:10
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!