for nuthugger
  Visning av honnørposter for nuthugger
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Hadde Bruce Lee hatt en sjanse i dagens MMA? 02. august 2008, 12:14
    Hei,

    Hadde Bruce Lee hatt en sjanse i dagens MMA?

    Nei, ikke basert på nivået han hadde da han døde i 1973. Det kan vel de fleste bare innse, det er jo bare å se på legendene i UFC. De som var med i de 3 første f.eks. har ikke sjangs mot dagens utøvere, men det har tross alt gått 15 år siden starten i 1993.

    Bruce Lee drev med fullkontakt pÃ¥ 60-tallet og de eneste konkuransene som var i USA den gang var poengkamper med lite eller uten kontakt i Karate eller ren boksing. Bruce drev ikke med ren boksing og synes poengkamper var bortkastet tid. Han kalte det forøvrig "Swimming on dry land".  Jeg tror forøvrig at ingen av dagens utøvere av fullkontakt kickboksing, thai boksing eller mma ville ha konkurrert i en poeng kamp uten kontakt, sÃ¥ deres fight record ville ogsÃ¥ ha vært 0.

    Fullkontakt kickboksing kom til USA i 1970, og da var Bruce tilbake i Hong Kong for å starte en filmkarriere og resten er som sagt historie. Den første kampen i fullkontakt var mellom Joe Lewis og Greg Baines. Joe Lewis vant på knockout. Joe Lewis var en elev av Bruce Lee. Her er en link til den kampen: http://www.youtube.com/watch?v=67NdOX2lj-k

    Nivået på denne kampen er sett med dagens øyne ikke spesielt bra, men i 1970, så var det meget bra.

    I disse dager 35 år siden Bruce Lee døde så kan selv en amatør delta i amatør mma kamper i f.eks. danmark under BVT(Beginners Vale Tudo) eller andre steder, så utviklingen har kommet for å bli i allefall i utlandet. Her i landet spørs det vel om det noengang blir godtatt av riktige organ i norge osv, siden proff boksing ikke er det.

    -Willy
    Honnør gitt av : toxic, 02. august 2008, 15:35
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!