for eiramadi
  Visning av honnørposter for eiramadi
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Loggbok Online / Fra sommerferie til Oslo maraton 21. juli 2007, 11:22
    Da er ferien over. Mye god mat og avslapping har gjort sitt. Heldigvis hadde jeg bare tre uker, men kjenner allikevel at formen og motivasjonen ikke er som den burde være. Jeg har ikke bare ligget forann tv'n i sommer da; har vært på en 4dagers og 2 dagers fjelltur, henholdsvis i rondane og på dovre, men det var mest for kos. I tillegg var jeg på friidrettsbanen og løp ussle 4K.

    Det neste som står for døren nå er Oslo maraton og forsvarets styrketest. Håper at denne dagboken kan hjelpe meg til å holde motivasjonen oppe. Jeg kommer til å legge ut treningsøktene, mulig noen bilder og testresultater i denne loggboken. Kom gjerne med inspill, spørsmål og kommentarer underveis.,

    I tilfelle det er noen som har interesse av å lese dette, kan jeg begynne å skrive litt om meg selv:
    Er ei 21år gammel jente fra trøndelag. Er til daglig i forsvaret og studerer til ingeniør i telematikk og befal på forsvarets ingeniørhøyskole. Mine interesser er friluftsliv, reise og
    trening. Før spilte jeg fotball, men nå er det mest styrketrening og løping.

    høyde: 168cm
    vekt: 56.5kg
    hvilepuls: 40bpm
    makspuls: har ikke testet eksakt men anntar opp mot 200bpm
    anaerob terskel:ca 165-170bpm
    3000m: 11:08
    halvmaraton: 1t28min
    knebøy: Har ikke testet maks
    markløft: 100kg
    benkpress: 50kg
    hangups: 10stk
    push ups: 26stk
    sit ups (forsvarets): 300stk (90grader i kne og hofteledd. ventre og høyre albue skal
    vekselsvis touche motsatt kne)

    Distansen jeg skal løpe i oslo er halvmaraton og målet er å komme under 1t25min. Samtidig som jeg har som mål å løpe på 10.50 på 3000m, som er skolerekorden der jeg går. For å oppnå dette må jeg øke min anaerobe terskel og hurtigheten. Dette gjør jeg ved å ha mye intervall og tempotrening. Samtidig er det viktig at jeg opprettholder min styrke, da forsvarets syrketest er like etter maraton. For grunnleggende rå styrke, skal jeg følge en lettversjon av et nybegynnerprogram av dietmar, samtidig som jeg skal ha noe spesifikk styrke etter intervalløktene. Det viktigste med hele programmet er at de første dagene og ukene er veldig rolig, slik at jeg unngår skader og opprettholder motivasjonen. Kosthold er også veldig viktig for meg. Ettersom jeg løper mye, er jeg avhengig av karbohydrater primært. Har ikke noe kostholdsprogram, siden jeg spiser i messe, og ikke kan styre dette, men passer på å variere og spise lite sukker og fet mat og masse grønnsaker, grovt brød, hvitt kjøtt og frukt.

    Jeg trener 1-2 ganger daglig. En lett løpetur om morgenen før oppstilling på skolen og enten en styrkeøkt eller en intervalløkt på kveldstid. Lørdager er fridag og det hender jeg får avbrudd i treningen i kortere eller lengre perioder pga øvelser eller hard fysisk aktivitet gjennom utdanningen jeg tar.

    Honnør gitt av : Tynnj, 21. juli 2007, 11:34
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!