Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Konkurranse om 3 dager!! på: 29. juni 2013, 01:06
    D
    Ok takk for tips! Det er vell å anta at dette er noe tabubelagt, da kanskje ikke alle er like interessert i å dele sine hemmeligheter hehe!

    Du leter bare ikke godt nok/på riktig sted. Ettersom du aldri har gjort noe lignende før er Thibs shredded in 6 days den mest sikre måten uten å fucke opp alt.

    http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance_diet_mass/shredded_in_6_days
    2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Trenger hjelp for å komme videre på: 26. oktober 2012, 02:59
    Først og fremst, har du framgang? Hva veide du og løftet du for 4 uker siden kontra nå ?



    3  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Det råeste byggerbildet dere noen gang har sett på: 26. oktober 2012, 02:50
    Virkelig ikke min feil om dere ikke klarer å se at fyren har brukt synthol.

    http://www.youtube.com/watch?v=qmwgEhcyB-0

    Se her, så ser dere i hvert fall armene hans fra forskjellige vinkler.

    Utrolid dumt at han har ødelagt kroppen sin med synthol og fengselstattooveringene. Han kunne virkelig blitt stor innenfor BB.

    Må elske bastante meninger. Spesielt når det sannsynligvis bare er repetering av andre mennesker sine meninger.

    Hvis det kun hadde vært snakk om synthol bruk er det en ekstremt bra utført jobb. Dette er snakk om en fyr som aldri har plassert noe særlig høyere enn top 4 i de fleste show. Armene har aldri vært noe særlig, og plutselige er de fuckings insane. I et par bilder er armene større enn Jay Cutler sine for eks...

    Anyways... Ble nylig offentligjort at han har inngått en kontrakt. Førte til div diskusjoner på forum hvor blant annet dante uttalte seg og advarte andre bb'ere om ikke gjøre det samme som fyren. Har vel strengt talt vært kjent i flere år nå metoden fyren har benyttet seg av. Husker dessverre ikke hva slags type stoff det var snakk. Trådene er også slettet ettersom de fleste slike forum har en policy om å ikke "angripe" andre medlemmer.
    4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Blir gyno borte ved lav fettprosent? på: 05. mai 2012, 14:31
    http://tnation.t-nation.com/free_online_forum/blog_sports_training_performance_bodybuilding_alpha/youve_got_maletitties


    Sjekk ut linken. Du vil få svar på så og si alt du lurer på angående gyno.
    5  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Multivitaminer stoppet i tollen på: 31. mars 2012, 04:28
    Åh? Har aldrig varit med om att aminosyrer någonsin har varit ett problem att få in!
    Har varit med om det en gång att packen blivit returnerad och jag beställer en god del från bl.a Iherb och det har gått helt fint. Sparar sjukt mycket pengar på att beställa från utlandet. Är enklare att beställa från länder i Europa men har egentligen aldrig upplevt problem från USA heller...

    Så det tycker jag var ett dåligt råd.

    Det har tidligere vært et problem å innføre frie aminosyrer. Dog er det flere år siden jeg har oppdatert meg på dette. Er uansett en bra nyhet hvis det er lett å få importert inn kosttilskudd selv utenfor EØS.

    Til OP:

    Vel...  Ser blant annet at produktet inneholder Riboflavin. Riboflavin står ihvertfall på legemiddel listen. Vet om venner som har vært i samme situasjon, og har bedt tollen om oppgi hva de klassifisere som legemiddel. De har dog ikke lykkes med å få produktet/produktene inn.

    Kilde: http://www.lovdata.no/for/sf/ho/to-19991227-1565-0.html#2
    6  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Multivitaminer stoppet i tollen på: 30. mars 2012, 15:59
    Ser ut som produktet inneholder aminosyrer ? Det blir regnet som reseptpliktig legemiddel om jeg ikke tar feil.

    Generelt sett bør du ikke bestille kosttilskudd fra utlandet grunnet at det er svært sjeldent du faktisk får det inn. Dette kan skyldes for høye nivåer av vitaminer/mineraler/sporstoffer i produktet kontra hva som er lovlig i Norge. Samt at produktet kan inneholde noe som blir regnet som legemiddel.

    Har også vært tilfeller av folk som har måtte betale bot pga kosttilskudd som dette.
    7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Trenger litt hjelp med vanlige spørsmål. på: 02. april 2011, 18:45
    Hei. Er 19 år å trener 4 ganger i uka, basert på 2 splitt, biceps/rygg/mage, bryst/triceps/skuldre. Kjører 8-12 reps, og fokuserer på volum.

    Har trent i to år, og resultatene var godt det første 1.5 året, det siste halvåret har alt stoppet opp. Øker ikke i styrke, og ikke i volum heller. Hvis jeg foreksempel tar tricepspress, kjenner jeg smerte i albue, og ingen trening i triceps. Jeg blir ikke klar i musklene etter trening, og aldri stiv. De få gangene jeg blir stive blir jeg GLAD, fordi da føler jeg å ha trent godt.

    Bør jeg velge gainer eller proteinpulver, hva bygger best? Har begynt å løpe for å fjerne det lille fettet på magen, og vil bygge muskler. Har hørt at om man trener ofte og løper, får man ikke fett på magen av gainer, men muskler derimot, stemmer det?

    Bruker til vanlig ZMA, krea-alkylyn, CE-extreme, proteinpulver/gainer (prøvd begge, men er usikker)

    Det første du burde se på er kostholdet. "If you chase two rabbit. You will lose them both. " Velg deg et mål og fokuser på dette. Finnes så ufattelig mye info om dette overalt. Bruk søkefunksjonen på TF.

    Når det gjelder smerte i albuene. For at jeg skal kunne gi deg noen tips må jeg vite hva "tricepspress" er og hvilken andre øvelser gjelder det?
    8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: gammeldags gård vs studio? på: 02. april 2011, 18:39
    morn alle sammen Smiley

    registrerte brukeren min idag, trening er et lite aktivt tema der jeg bor, så blir spennende å diskutere med dere her inne på forumet.

    starter mitt første innlegg med et spørsmål jeg vet det er mye debatter rundt. Gammeldags gårdsbruk vs studio, hva mener dere?

    Vel... Er du seriøs med sporten vil du slite med å kunne ha nok utstyr uten å bruke rikelig med penger for å skaffe utstyret.
    9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: gammeldags gård vs studio? på: 02. april 2011, 18:38
    Lukk tråden, dette trengs ikke å gå opp til diskusjon! FASIT:

    http://www.youtube.com/watch?v=1SUzcDUERLo

    ...trenger ikke nevne hvem som vant.

    Ironisk nok trente Sylvester Stallone på treningstudiet til flere om ikke alle av rocky filmene...(Antar at OP ikke tok sarkasmen som undertegnede ikke gjorde i starten heller. )
    10  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Bole mage på: 20. mars 2011, 11:44
    Hva var poenget med denne tråden egentlig? Syns det er litt dumt å starte en slik tråd som går inn for å hetse enkelte bb'ere. Ronne coleman er også en pensjonert bb'er når det kommer til scenen. Du vil ikke finne slike tilfeller på Mr. Olympia'en utenom når man ser poseringen til folk fra "feil vei. "

    Det er forsovet to tanker som er ute å går på dette temaet, som er mer akseptert enn andre. Første tanke, er det folk har vært inne på. Altså mengden mat som befinner seg i magen. (søk på contest preppen til Kai greene for eks. ) Det er helt enorme mengder med mat som disse bb'erne konsumerer. Magen vil på grunnlag av all maten utvide seg endel og derfor får man denne formen for mage.

    Den andre tanken er at noe av dette skyldes GH. Undertegnede kan minimalt og de fleste som uttaler seg om samme tema kan mindre. Så..

    11  Generelt / Åpent forum / Sv: En film om kroppsbygging ? på: 20. mars 2011, 11:04
    Avhenger litt av hva du er ute etter OP. Er du ute etter kun posering videoer. Så finnes det alltid dvd'er og videoer fra diverse konkurranser. Er du ute etter typisk treningsvideoer. Som i non-bullshit trening. Så er disse her noen fine alternativer å starte med:

    Unleashed - Branch warren
    Blood and guts - Dorian Yates
    The cost of Redemption - Ronnie coleman
    Lee Priest - The Blonde Myth

    Flere om ikke alle av disse finner du liggende ute på nettet. Er du derimot mer interessert i livsstilen til en bb'er. Så kan filmer som:

    Raising the bar 1/2/3 - Denne finner du nok ikke ute på nettet dessverre.
    kai greene - overkill og Redemption
    12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Største dopingfrie bygger på: 13. januar 2011, 07:22
    Synes dette var litt morsomt. Enhver her inne med en viss peiling på anatomi og fysiologi vet hva kroppen er i stand til. Synes alle skal gå inn å se på bildene av Bo Andre Bergan på fjesboka hans.

    Sitat fra hans eget album: "27.juli 09. 1 1/2 måned etter operasjon, begynte treningen igjen, hadde nå gått ned rundt 13kg, vekta var på 87kg"

    Neste bilde (sitat); "November 09, opptreningen har gått veldig bra, og er sterkere enn noen gang Smiley Vekta er på 103kg om morgenen. Ser frem til et bra EM på hjemmebane Wink"

    Til dere som ikke orker å sjekke dette selv, skal det nevnes at typen ikke har lagt på seg noe fett. Ihvertfall gir ikke bildene inntrykk av det, nærmere tvert imot. Merk; 16kg på 105 dager. litt over 3mnd.
    Er kroppen virkelig i stand til dette? svaret er nei. Selv med plettfritt kosthold og en upåklagelig treningsfrekvens/intensitet vil ikke dette være mulig. SPESIELT med tanke på den lave fettprosenten.
    Det er profesjonelle byggere som i offseason ikke går opp så mye på så kort tid, selv ikke de som er fulle av varer. Tenk litt på det. Til slutt vil jeg si at i mine øyne er Bo andre Bergan uskyldig til det motsatte er bevist, men ønsker at dere skal tenke dere litt om. Spesielt bergan selv, som er kjent som den største anti-doping aktivisten inne på forumet, som ved flere annledninger har truet med å banke "dopere".

    Det er merkelig hvordan dere hele tiden klager på byggere som oppnår en slik fysikk, og at dere fratar de ære og credit fordi de "bruker steroider". Synes dere skal se litt på dere selv først. Utallige idrettsstjerner fra alle sporter har brukt dopingpreparater. En etter en blir de tatt. Dere klager ikke noe der. Men en bygger er jo roten til alt vondt.

    Samme gjelder strongmen. Dere maser og suttrer over strongmenutdøverne i Norge og utland. Fratar de bragging rights på prestasjonene deres og rakker ned på de. Aner jeg en smule missunnelse? Dette er folk som dag ut, og dag inn lever for sporten sin. Legger hver dag i sitt liv opp til dette, men tar en annen vei enn dere.

    Helt ren idrett døde ut for mange tiår siden. Dagens sport og idrett er kommersielt drevet. Det er big business. Folk vil ikke se sprintere løpe 100m på 10- og 12 sekund. De vil se freaks som løper raskere enn det SKAL være mulig.

    Tror nok dere har blitt overasket om dere hadde funnet ut at mange av deres "rene" idoler ikke er så rene osm dere tror. Men fortsatt er deres prestasjoner store etter min mening.

    Det er her RL erfaring har mye å si. Løfter du rundt freaks eller har hørt om dem. Så skjønner man fort at hva en tekstbok eller hva grunnleggende atonomi sier kan overgås.Selv om 13 kg på 1 1/2 måned hørtes ut som mye så tviler jeg ikke på at dette kan gjøres naturlig i en slik situasjon.

    Bo er vel etter hva jeg vil tro også en av de som blir testet rimelig hyppig. Sannsynligvis ble han testet mens dette skjedde(?). Syns slike beskyldninger blir en smule drøyt inn til det er fast bevist at han/andre har brukt/bruker igjennom en doping test.
    13  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Største dopingfrie bygger på: 09. januar 2011, 21:17
    Typisk tråd på TF som ender opp med å omhandle styrkeløftere. Nu vel: Her er en liste over antall dopingtester årlig i div idretter.

    http://www.varden.no/sport/arlige-dopingtester-1.5699418
    14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Største dopingfrie bygger på: 08. januar 2011, 13:36
    Det der er ikke Layne Norton, men Jim Cordova. Han er i og for seg også en "natural".

    Velge det første bilde man finner på google er ikke alltid det lureste : )

    Seriøst, er Thibadeau SÅ svær?

    Husker ikke helt vekta hans på dette bilde. Muligens dette var mens han holdt på med IFBB. Isåfall er vekta litt høyere da enn den er på nåværende tidspunkt. Dette er en vilkårlig film jeg fant frem hvor han trener Daryl gee. Så man ser at fyren ikke er den miste treneren.

    http://www.t-nation.com/strength-training-topics/25
    15  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Største dopingfrie bygger på: 07. januar 2011, 13:23
    Tolker jeg det riktig hvis du mener det er en genetikk for kroppsbygging og en genetikk for vektløfting?

    Alt er ikke svart og hvitt. I bb'ing handler alt om utseende. I styrkeløft handler det om å løfte en vekt maksimalt en gang. Dette stiller naturlig nok forskjellige krav til gener. Noen er bare mer tilpasset for kroppsbygging mens andre er mer tilpasset for vektløfting/styrkeløft.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!