Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
  • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Total rebuild på: 13. januar 2013, 14:18
    Veldig bra fysikk! Jeg var i samme situasjon som deg for noen år siden, og hadde ikke så mye motivasjon så jeg la om treningen min. Det jeg vil anbefale, er å fokusere enda mer på styrke over hele kroppen. Nå vet jeg ikke hvordan styrken din ligger i knebøy, markløft, clean & jerk og sånne typer øvelser, men hvis du sliter med noen av disse, anbefaler jeg å legge fokuset over på de. Det er ingen bedre følelse enn å bli bedre i øvelser man ikke er så god i!
    Jeg begynte også å fokusere enda mer på å bli god i øvelser som chins - chinups, som jeg forøvrig alltid har sugd i frem til nå!
    Jeg vet ikke om dette er noe for deg, men det er hvertfall et forslag Wink Etter du har gjort dette i 2-3 mnd, kan du f.eks slenge deg på en diett og se ut hvordan du ser ut ripped!
    Lykke til og håper motivasjonen kommer seg!
    2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: ZMA og sex. på: 28. september 2011, 00:20
    Her må det følges med. Men må ærlig innrømme at jeg ikke har filosofert så mye rundt akkurat DETTE temaet, men kan si så mye som at dette kan delvis relateres til noe jeg kom over på nettet om økt "orgasme-følelse" ved større mengde muskler. Noe som virker logisk men tanke på at muskel-sammentrekninger etc under orgasme vil teoretisk være sterkere om mengden muskler er større(?)
    Hvem vet...

    Er forsåvidt logisk det med større muskler, men noe med ZMA må det være for min del. For har vært en DRASTISK forvandling iløpet av noen dagers ti. Dette høres kanskje rart ut og blir flaut for mange å snakke om, men jeg syntes jeg skulle dele det allikevel!
    3  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: ZMA og sex. på: 28. september 2011, 00:17
    Jeg har ikke merket noe til dine orgasmer.

    Jævlig usaklig men forsåvidt jævlig morsomt også hehe
    4  Kosthold / Kosttilskudd / ZMA og sex. på: 28. september 2011, 00:01
    Dette høres kanskje litt rart ut, men etter at jeg begynte å ta ZMA har jeg fått mye sterkere orgasmer, noen andre som har merket dette?
    Dette er et seriøst innlegg, ikke noe tull!
    5  Trening / Skader og Smerter / Sv: Får man lettere muskelavrivninger av AAS på: 25. september 2011, 00:37
    Grunnen til at mange AAS brukere får muskelavrivninger tror jeg er pga:
    Musklene øker i mye større grad enn hva kroppen er laget for å gjøre, naturligvis blir man også mye sterkere enn hva som er naturlig ment. Alt dette skjer på en veldig kort periode, og dermed klarer ikke senene å følge med. Muskelen blir rett og slett for sterk for resten av byggverket, og derfor får folk som bruker AAS fortere muskelavrivninger.

    Om dette er 100 % korrekt vet ikke jeg, det er bare noe jeg har tenkt meg til!
    6  Arkiv / The Best Of Treningsforum / Sv: hvor stor er det mulig å bli uten dop? på: 27. august 2011, 00:16
    Absolutt, men det skal veeeldig heldige gener til for å holde på Arnold-nivå av muskler på en deff.

    Dopede byggere har tendens til et kraftigere skulderparti (delts/traps) - relativt sett - enn ikke-dopede byggere, da delts og traps har spesielt stor tetthet av testosteronreseptorer, så det skal litt til å komme på "nivå" her som rein. Dopede byggere har også tendens til kraftigere midje- og kjevemuskulatur, hvilket må sees på som en ulempe.


    H

    Jeg har alltid hatt et "problem" med å få for stor nakke etter min mening, hvis jeg trener nakken bevisst 1 mnd blir den unaturlig stor i forhold til resten, kan dette bety at jeg har høye testosteron-nivåer fra før av eller er det bare tilfeldig? Jeg er forøvrig helt clean, det nærmeste jeg har vært steroider er en krem jeg fikk av doktoren for eksem Wink
    7  Trening / Skader og Smerter / Sv: Ujevn brystmuskel m/ bilder på: 26. august 2011, 23:50
    Hvor gammel er du?
    Jeg hadde litt av det samme før, ca midt på høyre brystmuskel var det på en måte et "hull" innover. Her kjentes det ut som det ikke var noen muskulatur, dette plaget meg mye i en alder av 16-18, men etter denne perioden har det mer eller mindre blitt normalt, med de personene jeg snakket med var det visst noe som kunne skje før man var ferdig utviklet. Så hvis du er heldig vokser det kanskje ut igjen av seg selv Smiley
    8  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kjøpe jack3d i Norge på: 26. august 2011, 17:30
    Gå på finn.no, deretter på kosttilskudd så finner man en som selger Jacked der. Ble litt overrasket når jeg så det. En boks Jacked koster 400 kr på finn.
    9  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hvilke kosttilskudd kan fremme treningen for en spydkaster? på: 22. august 2011, 11:53
    Det høres veldig riktig ut det du sier. Jeg er ganske flink på proteinkildene, men skal forbedre meg på fettfronten og med karbohydratene, så håper jeg overskuddet kommer deretter!
    Da dropper jeg Cell max-en og prøver å spise så riktig jeg kan fremover. Takk igjen for svar!
    10  Trening / Friidrett / Sv: hvor langt hopper dere i stille lengde? på: 22. august 2011, 01:43
    for 3 dager siden hoppet jeg 2.9 meter i grop, og håper en dag på å hoppe 3.20 som er målet!
    11  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hvilke kosttilskudd kan fremme treningen for en spydkaster? på: 22. august 2011, 01:32
    Takker for tips Smiley tror magnesium er en god ide! Jeg prøver hvertfall å spise forholdsvis bra, det vil si mye kylling, laks, egg, mager kesam og andre proteinrike kilder + trege carbs, men det er ikke alltid like lett så tror en shake også kan være bra som du sier! Hva tror du om å bruke cell max i tillegg? Jeg sliter litt med å ha overskudd om dagen og føler restitusjonen går greit, men sånn blir det vel kanskje uansett.
    Tusen takk for svar!
    12  Kosthold / Kosttilskudd / Hvilke kosttilskudd kan fremme treningen for en spydkaster? på: 20. august 2011, 03:16
    Hei, jeg driver til dags med spydkasting, og lurer på hvilke kosttilskudd som kan være fremmende for treningen min. En uke består som regel av 3 styrkeøkter, 3 økter hvor jeg kaster spyd samt trener hurtighet og spenst, jeg bruker allerede proteinpulver og kreatin, er det noen vits i å bruke andre kosttilskudd?
    Det jeg da er ute etter i et kosttilskudd er forbedret restitusjon, mer eksplosivitet og mer energi hvis dette er mulig?
    13  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Vits i å bruke Bcaa hvis man allerede bruker proteinpulver? på: 20. august 2011, 02:56
    Takker for svar!
    14  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: SINGLET BRUK PÅ TRENINGSENTERE. på: 20. august 2011, 02:40
    På det treningssenteret jeg trener på, kommer det inn singlettforbud om noen uker, grunnlaget deres var at alle skulle føle seg komfortable. Dette syntes jeg er en smule teit, etter min personlige mening blir dette som å ha bikiniforbud på stranda, fordi noen har finere kropp enn andre.
    Jeg personlig bruker sjelden singlett, og tenker heller ikke stort over det hvis andre bruker det.
    Jeg kan godt forstå hvorfor folk vil trene med singlett, det mer lufttilgang og mer behagelig å trene, og dermed svetter man mindre.
    15  Kosthold / Kosttilskudd / Vits i å bruke Bcaa hvis man allerede bruker proteinpulver? på: 20. august 2011, 02:30
    Jeg har sett litt på BCAA og lurer på å kjøpe dette produktet, men etter litt research virker det for meg som om innholdet i BCAA er så og si det samme som i proteinpulver. I BCAA er det Valine, leucin, isoleucin som er de viktigste aminosyrene, og innholdet av disse per 100 gram er ganske likt som i vanlig proteinpulver. Og en shake proteinpulver tilsvarer 60 g, mens en dagsdose av BCAA tilsvarer 10 g, og derfor vil man nå mer valin, leucin og iseleucin ved å bruke proteinpulver. Derfor lurer jeg på om det er noen ekstra effekt i å ta BCAA når jeg allerede bruker proteinpulver?
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!