Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 1  Generelt / Åpent forum / SV: Zenons paradoks på: 19. april 2005, 14:01
    Han hensyntar ikke tiden.

    Rent matematisk konvergerer denne rekken av tall mot et endelig tall, følgelig vil man stoppe etterhvert - man slutter å bevege seg.

    Nei nei nei, bolehue!!!
    N.Oresme (1323-1382) beviste elegant at den harmoniske rekken 1+1/2+1/3+..+1/n divergerer, dvs at Sn=1+1/2+1/3+..+1/n->uendelig når n-> uendelig.
    Altså, på gympråket, vekta (tallet) vil alltid øke!
    Så din teori gir ikke noen som helst forklaring på Zenons paradoks. Jeg vet, men vil gi dere bolehuer en siste sjanse....
    2  Generelt / Åpent forum / SV: For mye proteiner på: 18. april 2005, 21:39
    send me the file....
    3  Generelt / Åpent forum / SV: bodybuilding torrents på: 18. april 2005, 21:13
    hm
    4  Generelt / Åpent forum / SV: Hjelp til hundenavn på: 18. april 2005, 21:03
    Boston terrier?...ka faan....skjønner ikke hvorfor folk kjøper slike når det finnes....DOBERMANN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ta en titt på gutta mine du påsan:-)
    5  Generelt / Åpent forum / SV: For mye proteiner på: 18. april 2005, 20:27
    cooln da...jeg har trappa seriøst ned på de greiene der...max et par-tre ganger i året...MAX...og her i byen er kompiser kompiser, du lar ikke gutta i rennesteinen, heller ikke boltrer du deg inne og skrur av mobilen dersom en av gutta ikke får igjen penga sine...vet ikke hvilke kompisforhold dere har i oslo jeg men her er det en for alle og alle for en...jeg er hard, men fair...alle får en real sjanse før sterkere lut settes inn...fatter ikke at detta skal være så vanskelig???.
    6  Generelt / Åpent forum / SV: For mye proteiner på: 18. april 2005, 16:07
    Jeg må nesten komentere denne tråden også ettersom jeg komenterte tråden "Stellander har pinglearmer". Det virker som om mange tror bigarms er en fyr som poster forvrengte bilder og bare vil drive gjøn. Vil derfor presisere at han allerede i 1996 var den største fyren jeg hadde sett ....

    brothers...
    7  Generelt / Åpent forum / SV: For mye proteiner på: 18. april 2005, 16:03
    bahh...jeg var forsidegutt for 6 år siden, og jeg er feedup på våte beibs som bare er ute etter en ting og som vil briefe blant veninner med hvor kjekk deiten er...
    Jeg bruker sjekkeanalogien som metafor i mine innlegg fordi trenden absolutt er reell for mange her inne...
    Nei, nå er jeg lei jenter....the name of the game is mucles og jeg er glad jeg ikke ser slik ut lengre....
    8  Generelt / Åpent forum / SV: For mye proteiner på: 18. april 2005, 15:32
    hehe ironiske bastards....det som er tøft med slike arenaer...alltid finnes det pjokker som stikker på G-sport og kjøper en håv viss du forteller om meterstore sommerfugler som flakser vilt omkring Grin Grin
    9  Generelt / Åpent forum / SV: For mye proteiner på: 18. april 2005, 14:20
    Intelligent spørsmål, du følger med og slikt når du langt:-)
    Neida, det siste tunge, hammers på nesten 50, kjører jeg på slutten av den siste 6-ukers syklusen. Benytter 2 6-ukerssykluser med en ukes pause, før jeg tar 2ukers fri, eller 1 uke viss jeg føler meg stressa på formen.
    Altså, i den første uka på den første 6-ukerssyklusen, kan jeg kanskje begynne med en 17, 5 kgs manual.....så øker jeg progressivt opp og ender med mange sjokkerende blikk på slutten av runde 2, hehe!

    Etter fripausen etter en slik dobbel 6uker, må du huske på å begynne litt høyere enn du gjorde sist gang, eks. da 20 kg i mitt tilfelle.
    Bruk disse prinsippene på alle øvelsene året rundt, og jeg skal love deg oppmerksomhet på gymmene.
    Oppi alt dette presser jeg inn en rundering inni syklusene der jeg og varierer med reppene. Variasjon på reps er nesen like viktig som intensitet. Da kan programmet se slik ut: Uke1: 20 reps, uke2 10 reps, uke 3 15 reps, uke4 8 reps, uke 5 12 reps og uke 6 6 reps.
    Det er og viktig at du ikke presser deg til det der tullet om å se livet passere i film på nethinna. Du skal alltid ha et par reps til gode, dersom ditt liv sto på spill. Så når jeg sier at jeg kunne greid 8 reps på 47, 5 kg med hammers 6. uka på runde 2, er det for at jeg faktisk haddegreid å pumpe ut to til på mine 6 reps sett, dersom jeg hadde fått en mill...eller Dorthe Skapel...hehe
    Svært avgjørende at du ikke sliter deg ut. Knusesett knuser og nervesystemet ditt og selv om du føler deg pigg i musklene, kan utelatt fremgang som følge av hardtrening, rett og slett skyldes et pressa nervesystem.
    Men det er jo ikke noe hokuspokus her. Styrkeløftere har benyttet de samme prinsippene i årrekker.
    Problemet er at byggere har så vrengt psyke at de ikke tørr å løfte lett, da det sant nok, ikke føles instinktivt riktig i begynnelsen.
    Slikt sett har styrkeløftere kommet mye lengre enn oss...
    10  Generelt / Åpent forum / SV: For mye proteiner på: 18. april 2005, 01:08
    Ringte Thomas...lol, da vart hainn skræmt ja tænke æ. Uannsett, han e oppskrytt. Han hadd et seminar på Kaliber Gym her i Trondheim, men æ snudd i dørra da æ så at æ faktisk e større einn han. Gidder ikke høre på en kis som er mindre enn meg...
    Men jeg hakke personlig noe imot Thomas Stellander jeg. Tvert imot, innbydende med hardarbeidene mannfolk som tørr satse max på det de er goe til.

    Stilig at folk her bruker bilder av meg som avartar. Føle mæ som en proff allerede, sjøl om æ nok må bruk 1-2 år til før æ får lisensen min...
    Og noen av dere har seff rett. Jeg burde holdt kjeft ang Stellander FØR jeg moser han i bicepsposeringen på et show....
    Men vi fra Trondheim e jo itj kjent for å gå rundt grøten  Cool

    Og til deg som lurte på hvordan jeg trente, skaff deg desemberutgaven av Flex. Tilfeldigvis la jeg merke til at mitt program så og si samsvarer helt med det opplegget den amerikanske lett tungvekts -og overall mesteren fra 2004, Mark Dugdale bruker for tia!

    Men Mark har en lårdim på 78 cm bare, mine er over 85, så det er nok ikke bare Thomas som burde skjelve i poseringsbuksa når jeg debuterer nei...
    11  Generelt / Åpent forum / For mye proteiner på: 17. april 2005, 17:38
    Den største feilen viderekomne gymrotter gjør, er at de tyller i seg altfor mye proteiner uten mål og mening. For å være på den sikre siden overfører de myten fra bicepstreningen om at guts, mengde og intensitet er det eneste som gjelder.
    Gymmet mitt oversvømmes av vekttrenende i denne kategorien. De lasser på forran scottcurlbenken og pumper ivei som om livet sto på spill. Illrøde og set etter set med tyngre vekter enn det jeg bruker. Men hva skjer a?. Nettopp...ingen ting, overhodet iiiingen ting. De trener og trener, men ingen på byen legger merke til bicepsen demses. Jeg derimot er forsiktig med settene og løfter lett og deilig, men passer hele tiden på å øke litt fra hver økt til økt, slik at den neste bicepsøkten alltid preges av tyngre vekter enn den foregående. Alle skjønner at "koseøkter" er tvingende nødvendig for gjennomførelsen av dette konseptet i løpet av eksempelvis en 8-ukers syklus.
    Poenget er at musklenes utvikling IKKE er proporsjonal med intensiteten på hver økt over tid, men på progressiviteten fra økt til økt. Rødhudene som jeg kaller dem, de som er røde i trynet når de pumper, skjønner ikke at en slik treningsform bare forsterker den muskelhinna som uvikles rundt muskelfibrene for å beskytte musklene fra irritasjonen (les trening).
    Etterhvert blir det så og si umulig å nå muskelfibrene innefor denne beskytteleshinna uannsett hvor røde de blir og hvor høyt de brøler under bicepssettene.
    Min metode går ut på å "lure" kroppens forsvarsmekanisme slik at beskyttelseshinna ikke utvikles noe særlig og  irritasjonen (treningen) jeg påfører kroppen, absorberes av muskelcellene og ikke den jævla hinna rødhudene sliter med.
    Og dokumentasjon på denne teorien så dere jo selv....hehe.
    Men det var ikke dette jeg skulle snakke om.
    Det artige er at de samme prinsippene gjelder for inntak av proteiner. Bøtter du innpå drinker og svelger illrødt ivei, kommer du ingen steder, da proteinopptaket i kroppen mettes og du trer inn i en seanse kalt proteinmetning.
    300 g pr dag. 400 g. pr. dag...ikkeno hjelper, ingen jenter gidder deg på byen.
    Slapp av kamerat, veien til pussy er ikke så vanskelig som du tror.
    Begynn rolig, innta en 150g om dagen, den første uka. Øk med 20 g. pr uke i en 8-10 ukers periode, før du tar deg en treningsfri uke der du og spiser som mannen i gata.
    På dette viset vil du hele tiden overraske kroppen med et økt proteininntak og resultatet blir det samme som effekten av pyramidisering under bolekurer, for de som har kjennskap med teorien der.
    En av det beste svenske kroppsbyggerne gjennom tidene, Andreas Charling var vegetarianer. Og tror du han spiste 2 kg kyllingfilet om dagen og svelgte unna 200 g myse?..Niks...Et høyt proteininntak er faktisk ikke så viktig. Altoverskyggende er hva kroppen er vant med og greier du å se bra ut med et inntak på 150 g. protein hver dag, skal jeg love deg en steroidlignende effekt om du øker til 200g de neste ukene.
    Jeg og er fullstendig feedup med proffenes 500g pr. dag inntak, men du skal huske på at de gutta der hadde sett store ut om de kun spilte bordtennis og.
    Du trenger ikke bli forvirra. Du kan da faan meg ofre 10 uker av ditt treningsliv og teste det ut selv. Du blir jo ikke større uannsett nå, so what the heck?
    Slik tenkte jeg første gangen jeg luktet på dette systemet. Å innta 400g. protein daglig konstant hvert år og trene så jeg så "livet passere som snurrfil på netthinna på slutten av hvert set" (som trenerne messer om), gav meg null. De eneste damene jeg fikk var skilte over 40 som vanket å Monte Cristo:-(
    Men nå...smatt, hikst...jeg sier ikke mer... Grin

    Motto mitt er "pain, no gain". eller "no pain, gain".
    Bruk hjernen, du må tenke nytt og lur kroppen til å vokse.
    Hadde det vært så enkelt at hardt arbeid og bøttevis med proteiner var løsningen, ville alle gymrottene sett ut som meg, også rødhudene. Men slik er det jo ikke Grin

    Jeg slipper en bok ang. denne policien snart og konverterer du til "no pain, gain" systemet mitt, skal jeg love deg at du får så mange damær at de siste må nøye seg med dødsstivheten Wink
    12  Generelt / Åpent forum / SV: Stellander har pinglearmer på: 17. april 2005, 06:43
    jeg har kun et billigwebcam...dæffor blir bilda dårlig
    Men æ sjer at janteloven forsatt står sterkt i gamlelandet. I Kosovo blei du tilbedt om du blåste høyt på trompeten og i tillegg kunne forsvare kjeften din. Men det e jo rent overlevelsesinstinkt...hvem tørr å stole på pyser behind enemy lines??

    Hørte de sa at Thomas hammerculte med max 40 kgs manualer, vel...i do 47,5 kgs for 8 strict reps!!
    13  Generelt / Åpent forum / SV: Stellander har pinglearmer på: 16. april 2005, 16:51
    ey...trodde slangen hadde kommet til gamlelandet...blant gutta heter det kofor..."Hvorfor"...duster...men burde vel kanskje ikke innbille meg at dere snillefisker her hjemme kan snakke i dus med oss broilerne som gir Norge et solid ansikt utad...
    14  Generelt / Åpent forum / SV: Stellander har pinglearmer på: 16. april 2005, 16:39
    Da jeg tjenstegjorde for KOFOR, ble det lite med mat og trening, så her ser dere hvordan jeg så ut der nede...alltd hatt lett for å bli deffa so dont worry....arrene som jeg fikk under et jævla avhør av noen smartass serber cops er fullstendig healet nå heldigvis, men jeg lærte motvillig noen trix av de får hvordan man får en negl til å plapre...aldri så galt at det ikke er godt for noe!
    15  Generelt / Åpent forum / SV: Stellander har pinglearmer på: 16. april 2005, 15:53
    pokkers webcam...jaja...her er en smakebit av den neste norgesmesteren...skal kjøpe digicam snart så får dere se ordentlig...

    og legg til 10 kg muskler og trekk fra 15 kg fett innen Juli...hvem fikk det siste ordet nå da...Nordlands trompet??...dont think so....

    og "great"..tror jeg og du har foskjellig deff på "oiled" i denne sammenhengen...tenkte ikke på utvortes da vettu gutten min...

    dessuten er Tromsøs trombones rygg som en hobbyplank i forhold til min låvedør..(gjesp)
    Sider:
  • 1
  • 2
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!