Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 78
 • 1  Arkiv / The Best Of Treningsforum / Sv: Hvorfor gidde å trene på: 20. desember 2010, 20:04
  Jeg begynnte å trene når jeg var 16 år. Da var jeg en lang tynn fyr. 191cm og 73kg. Etter noen år merket jeg at damene elsket en velltrent kropp, og kompissene ga respekt, når jeg kom meg ut på byen som 18 åring fant jeg fort ut at størrelse var prevantivt i forhold til bråk og slåssing, og det dro damer. I dag er jeg 35 år, 120kg gift, familie og alt det der. Men i dag synes jeg det er digg at kona ikke ser på andre typer og at hennes veninner og damer jeg treffer mener at hun er "HELDIG". I min bok er det jeg som er heldig som har henne, og for meg er trening en god måte å beholde henne på, gjøre henne fornøyd og glad, og selvsagt, trening forlenger livet.. god helse er bra! =D

  2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Stronglifts.com - Misvisende ? på: 19. desember 2010, 02:56
  Hva diett og trening gjelder, når du hevder at det er umulig å redusere fettprosenten samtidig som man går opp i muskelmasse, så er det fullt mulig. Man ikke bruke kcal inn kcal ut 1. klasse matte for å finne ut slike ting, kroppen funker bare ikke sånn.

  For å si det sånn, noen ligger på 4-5000kcal og blir diger, men ikke særlig feit. Noen ligger på 2300 kcal og syter og klager over at de aldri blir store. Her om dagen så jeg bla annet en studie som peker i rettning av at om proteininntaket er stort nok, er kcal overskuddet midre viktig, en kan fortsatt redusere fettprosent. Det handler om hva det koster å kroppen å omdanne forskjellige energityper til brukbart format. Protein blir ikke lagret som fett i realiteten, der går overskuddet rett i dass. Jeg mener det blir nesten usakelig når lekfolk skal diskutere dette temaet, de fleste mangler forutsettninger for å tolke forskningsresultater. Det er ett hav av forsøk som i senere tid har endret status basert på måter forsøkene er blitt gjort på osv.

  En ting er i alle fall klinkende klart, du kan ikke bli stor om du spiser som en spurv. Men du kan heller ikke bli annet enn feit om du spiser som en gris. 3000kcal+ for å bygge, når du har fått skikkelig mengde muskler, blir det ufattelig mye lettere å gå ned i vekt. Blir morsomt synes jeg når folk på 80 kilo skal deffe, da har man kanskje en muskelvekt på 68 kilo....   

  Har personlig erfart at det er full mulig å øke i muskelmasse og redusere fettprosent. Men det kommer faktisk litt ann på hvor feit man er i utgangspunktet. Skal man komme seg i scene form, og redusere fettprosenten langt under det som er "mulig" å gjennomføre, må man selvsagt belage seg på å bevare i beste fall. Men for alle som ligger over 15%, det er veldig mulig å gå ned i fettprosent og opp i muskelstørrelse.

  3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hjelp til utvikkling av yttre del av Triceps.. på: 18. desember 2010, 05:33
  Fant en øvelse i en annen tråd som var nøyaktig det jeg var ute etter, JM-Press. Har faktisk byttet ut all triceps øvelser med kun denne. River og sliter skikkelig.

  Har ikke målt armene mine på lenge, for meg er symetri usannsynlig viktig, så jobber hardt med å utvikkle muskler som jeg synes ikke står symetrisk i stil med resten, så grov størrelse er ikke ett mål for meg, dersom jeg ikke klarer å beholde symetrien. Men for 2 år siden var armene mine rundt 43cm nå er jeg ikke sikker, men er nok sikkert noe større.
  4  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen på: 14. desember 2010, 17:32
  Virker som om det er en del misunnelse ute å går her, innse det, Hulken knuser hver og en av dere i blinde, med influensa, lungebetennelse og paralyse i halve kroppen, ikke noe problem, Hulken knuser dere uansett.

  Så nå kan dere pakke bort melkebartene og ønsketenkingen og forberede dere på den ultimate beknusning av ego, rekorder og hva det enn måte være.. Hulken Ruler!
  5  Generelt / Antidoping / Sv: hva ligger deres testo nivå på? på: 14. desember 2010, 06:07
  Finnes utallige test-boostere å få kjøpt rundt om, er ikke nødvendigvis snakk om hvilket produkt en skal velge, heller om en er i aldersgruppen der ett slikt produkt har noe for seg. Jeg mener det er klart at en eldre mann vill ha mer nytte av en testbooster enn en viril 18-åring.

  For dem som er sent utvikklet som misstenker for lave test verdier, kan det jo selvsagt funke for dem også, men da er det ikke det som skal til, men heller en tur til legen for en sjekk.

  6  Generelt / Antidoping / Sv: Hasj på: 14. desember 2010, 05:46
  På generelt grunnlag, eller uansett? på fredagen drikker jeg kanskje 2(0.33l) flasker pils, hvor skadelig er det.

  Jeg kjenner mange som aldri har vært overstadig beruset, de drikker max 2-3 glass vin på 2-3 timer, noe som mange forskere hevder er sundt.

  Kan du oppdrive 1 forsker(edruelig en) som kan dokumentere at cannabis er sundt for noe som helst?

  Du skiller ikke mellom normal konsum og misbruk, noe som er vesentlig, alkohol kan konsumeres fornuftig. Cannabis er et rent rusmiddel og rusen er det brukerne søker, den er ikke sunn og røyk er heller ikke sundt.
  1 tommelfingerregel er at jo mindre rusmiddel som må brukes for å oppnå rus, jo verre er det for kroppen og hjernen!

  Som med alt annet er det en forskjell mellom bruk og misbruk. Du beskriver hvordan du med måte kan nyte alkohol uten å skli utpå og gå amok, slik andre gjerne kan finne på å gjøre. Hva hasj anngår så kan man sikkert ta seg en blås og slappe av og se en film og gummle på en gulrot, eller en kan røyke seg sanseløst bort inni sosialtrygd og etterhvert fast plass på plata.

  Ellers så er det også slik at ser man på hvor mange som går amok i alkoholrus, knuser andres liv, bryter i stykker forhold, skader andre fysisk osv, i forhold til de som går "amok" i hasjrus, så tror jeg den beste beskrivelsen for en som går "Amok" i hasjrus er: Tomt kjøleskap, tomme chipsposer og rømmedipp over hele bordet...  liggende i en stol og måpe opp i taket.

  Setter det litt på spissen her, men samfunnsøkonomisk mener jeg å kunne påvise at alkohol koster mer og påfører mer lidelse.

  Selv ett par glass dreper hjerneceller og utfordrer leveren. Ett glass derimot, er de positive effektene større enn de negative, derav, bra for oss.

  Personlig tar jeg avstand fra Ulovlige rusmiddel av prinsipp, men har likevell klare meninger i forhold til temaet.
  7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Triceps på: 14. desember 2010, 02:49
  Etter mange års erfaring med forskjellige tricepsøvelser, så er det en øvelse som er min klart favoritt: JM-press. Det er en mellomting mellom smalbenk og triceps extension. Du slipper håndleddproblemene i smalbenk og albueproblemene i skullcrushers. JM-press isolerer triceps veldig godt og øvelsen er lett å trene selv med veldig tunge vekter.

  http://www.metacafe.com/watch/4031489/how_to_perform_the_jm_press_tricep_exercise/

  (vil anbefale at en prøver å holde albuene litt nærmere kroppen enn i videoen)

  Dette er nøyaktig det jeg har vært på jakt etter SÅÅÅÅ lenge!!!! Mange takk og Honnør til deg! =)
  8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Hjelp til utvikkling av yttre del av Triceps.. på: 14. desember 2010, 02:41
  Hei, jeg har allerede begynnt en langsom deff fram mot sommeren, ettersom kiloene har rennt av, blir symetrien eller rettere sagt mangelen på symetrien blitt mer og mer synlig. (for meg selv, ikke andre)

  Føler selv at det yttre tricepshodet har blitt akterutseilt av det indre og midtre hodet. Faktisk er det indre hodet så stort at når jeg gjør en dobbel biceps pose, så synes den for mye.

  Mitt spørsmål er om noen kan hjelpe meg å finne ett par øvelser som tar spesiellt på yttre tricepshodet. Har forsøkt forskjellige varianter, men synes de tar mest på midtre og indre hode, uansett.

  Takker for alle innspill.
  9  Generelt / Antidoping / Sv: hva ligger deres testo nivå på? på: 05. desember 2010, 01:18
  Personlig ligger jeg i overkant av normalen for min aldersgruppe. Jeg benytter meg av forskjellige OTC testo-boostere og er opptatt av å spise mat som sies å øke den naturlige produksjonen. Problemet er at ettersom man blir eldre er det normalt å ha lavere og lavere testo nivåer. Selv om det er innenfor normalen, er det helt klart at en 21 åring med "normale" nivåer, har som oftest høyere nivåer enn en "normal" på 40 år.

  De sisste årene har hormonell erstattnings behandling blitt noe mer normalisert i Norge også, men fortsatt er det nok ett flertall av legestanden som ikke ser fordelene med å øke test nivåene i eldrende menn.

  Persnolig er jeg veldig opptatt av dette og tester meg forholdsvis ofte for å holde kontroll med hvordan situasjonen er. Jeg merker veldig stor forskjell når jeg bruker tilskudd og når jeg ikke bruker tilskudd. Nå er jeg også nærmere 40 enn dere. Jeg har heldigvis en lege som ser fordelene i å måle meg som om jeg var 21 år gammel og er villig til å diskutere justeringer dersom jeg faller for lavt. Alt under 300mmol er "sykelig" lavt.

  10  Generelt / Antidoping / Sv: Anti doping på TF, huh? på: 01. desember 2010, 12:13
  Det der blir veldig søkt, absolutt ikke noe argument med hold i. Dette forumet burde ikke bannlyst dopingrelaterte diskusjoner med argument om at dette er ett "dopingfritt forum". Det er dobbelt moralen som er problemet. Siden dette definitivt ikke er ett dopingfritt forum, er det vell kanskje på tide å lage en seksjon for dette temaet. Sikkert mange som ikke er klar over alvoret vedrørende doping, uten at det diskuteres og informeres, er det selvsagt mye lettere å sette i gang med noe en ikke har forutsettninger for å håndtere, med resultater som media elsker å gripe tak i osv.

  Mener at Treningsforum må ta sin del av ansvaret og besvare begge sider av temaet på en saklig måte. Ikke bare dysse ting ned og stenge tråder som ikke er "politisk korrekt".
  11  Generelt / Antidoping / Sv: Anti doping på TF, huh? på: 30. november 2010, 01:45
  Har alltid synes det var latterlig at "treningsforum" hadde en sånn fanatisk anti-doping holdning, når det er helt klart at de promoterer doping ved å konstant flashe dopere og deres kostplan, treningsplan, kosttillskudd men utelukke det fakta at de også boler.

  Spørsmålet her blir om unge mennesker som begynner å trene skikkelig seriøst fort oppdager løgnen og begynner med doping. Da mener jeg bestemt at Treningsforum har en plikt til å åpne opp for dopingdiskusjon. Etter å ha "underbevisst" promotert doping, må dere også være beredt til å åpne for hjelp til de som måtte ha behov for dette.

  Jeg vill også påstå at 50% av alle som har trent i 5 år eller mer har forsøkt dopingmiddler en eller flere ganger. De som avstår fra doping varer skjelden særlig lenge i dette gamet, da de fort oppdager sin "genetiske begrensning".

  75% av alle som har trent i 10 år eller lengre har forsøkt doping.

  Dette er helt uoffisielle tall, men tall som sikkert de fleste som har trent noen år kan gå god for. Personlig har jeg god kunnskap hva doping gjelder, jeg ser personer som doper seg daglig på alle byens treningsstudioer, osv. Anabole steroider er mer brukt enn narkotiske stoffer. Narkotiske stoffer vet vi noe om brukeromfanget...  det er STORT.

  Stopp å før unge navive medlemmer av treningsforum bak lyset. På tide å kalle en spade for en spade og ta annsvar!!!!!!

  Treningsforum.. TA ANSVAR!
  12  Generelt / Antidoping / Sv: Hasj på: 30. november 2010, 01:08
  Tror ikke det finnes noe enkelt svar på spørsmålet. Helsepersonell vill råde deg fra å bruke hasj og andre dopingmiddler. Ønsker man å ta trening seriøst på konkuranse nivå og komme noen vei, må man faktisk benytte seg av kjemiske løsninger for å konkurere mot de størrste. Da kan man også selvsagt diskutere hva kjemiske løsninger som er verst, best, osv. Legestanden vill uansett ikke støtte dette på noen som helst måte, det blir opp til hver enkelt.

  Dersom du trener for å forlenge livet, holde deg sund og sprek. Da holder du deg unna doping og alle former for skadelige kjemikalier og holder deg til alt som er sundt og godt.

  Må da egentlig bare bestemme deg for hvilken gruppe du tilhører, de fleste holder vell en fot i begge leirer vill jeg tro.

  En ting er i alle fall klinkende klart, Hasj er mindre skadelig enn alkohol. Alkohol er lovlig... go figure =D
  13  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Fjortiser doper seg for jentene ( Yngstemann 12år ) på: 26. november 2010, 05:49
  Dette er jo helt sinnsvakt. 12 år...  må jo spørre seg om hvordan i helvete det er mulig.

  På en annen side må jo dealeren som har solgt dette til 12 åringen forhåpentligvis bli slått ihjel!

  ps: Necroposting suger!!!!!
  14  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Satyricon-Dietten v2.0 på: 15. november 2010, 00:33
  Det stemmer nok, har personlig hatt veldig god nytte av dette. Bruker dietten til bulking også, men legger meg da på 500kcal i pluss, øker kardioen noe, og resulterer i mager økning aka Lean Gains =D

  Tror egentlig at for de fleste som kjenner kroppene sine og har holdt på med diett, trening etc en del år, så har de fleste sin egen greie som virker for dem. Er egentlig det viktigste.
  15  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Funker abtronic 2? på: 11. november 2010, 19:51
  Elektronisk stimulerings trening er mye brukt innenfor medisin. Ett slikt belte er en billig-versjon. Reklamen lyger nok en del dersom en tror at en skal kunne slanke seg en hel masse ved bruk av beltet, det blir nok dessverre lite sannsynlig.

  Hva muskler og vekst anngår så er det en helt annen historie. Først må man skjønne hvordan kroppen fungerer. En muskelsammentrekkning skjer fordi det går en elektrisk impuls fra hjernen gjennom nervetrådene som får muskelen til å trekke seg sammen. Styrken på strømmen bestemmer hvor hardt musklene skal respondere. Noen ganger klarer ikke muskelen å gjøre jobben selv om den får maksimal styrke på de elektriske signalene, da forsøker man å løfte mer enn det muskelen er i stand til.

  Ved bruk av dette beltet, vill det ikke være hjernen som ber musklene om å trekke seg sammen, men strømmen fra beltet. Styrken på sammentrekkningene, lengden osv, bestemmes av styrken på strømmen som blir gitt, det kan reguleres i programmene.

  Du vill merke at du blir stiv og støl dagen etterpå. Du bør være forsiktig med tiden du bruker beltet, ellers kan du virkelig få problemer. Følg bruksanvisningen nøye til du blir vant med produktet.

  Du vill oppleve melkesyre, utmattelse og ikke minst vesentlig styrking av muskulaturen du benytter strøm på.

  Ett godt tips er å benytte beltet etter du har vært på gymmen. Ved å trene hardt på baseøvelser vill du få tilstrekkelige mengder vekstfaktor utskillt i blodet, disse vill binde seg til musklene i magen etter du har benyttet beltet og hjelpe deg med ytterligere vekst.

  Sørg bare for at du bruker nok kontakt gele, disse beltene er ikke fullt så effektive som EST apparater, men de fungerer svært godt i forhold til pris.

  Lykke til! =)
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 78
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!